Pareri despre Huawei Mate 10 lite

Am modificat articolul ultima data pe: 06.12.23

 

Avantaje:

Este un smartphone cu performante ridicate. 

Dispune de 2 camere foto – video cu cate 2 senzori fiecare. 

Poti sa iti alegi aplicatiile pe care vrei sa le pastrezi. 

Are un design de ultima generatie. 

 

Dezavantaje:

Desi este un telefon cu 2 SIM-uri, in caz ca ai nevoie de ambele trebuie sa te descurci doar cu memoria interna oferita de device, de 64 de MB, dar daca ai nevoie sa suplimentezi spatiul cu ajutorul unui microcard SD pana la 128 MB trebuie sa renunti la o cartela. 

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE:

Intrand intr-o concurenta foarte puternica pe zona de telefoane mobile de nivel mediu, producatorul se concentreaza pentru a oferi performante ridicate astfel: are un procesor de tip octa-core cu 4 nuclee; grafica ce reuseste sa faca fata oricarei provocari; memorie RAM de 4 GB si memorie interna de 64 GB ce poate fi marita pana la 128 GB cu un microSD renuntand la o cartela SIM; compatibil cu reteaua 4G LTE oferind viteze bune de transfer etc. 

 

 

La capitolul foto-video, aparatul dispune de 4 senzori dispusi astfel: doi pe partea din spate de 16 MP si 2MP; si doi pe partea din fata 13 MP si 2 MP. Cu ambele camere se pot inregistra filmulete Full HD pentru a-ti pastra amintirile la cea mai buna calitate. Dispune si de o serie de efecte si filtre care sunt interesante, precum si mai multe moduri de captare. 

Ca si orice alt device, vine cu o serie de aplicatii instalate, dar spre deosebire de cei mai multi producatori, acest model iti ofera posibilitatea de a dezinstala ceea ce nu folosesti. La prima deschidere a telefonului mobil, ai peste 50 de aplicatii instalate, ceea ce poate ingreuna memoria RAM, dar poti alege ce folosesti si ce nu. Astfel o serie de aplicatii pot fi dezinstalate cu usurinta si in caz ca pe parcurs constati ca ai nevoie de unele dintre ele le poti reinstala. 

Este un telefon mobil cu un design atractiv, cu un ecran cu diagonala de 5,9 inch, cu rezolutie Full HD+, culori cat mai aproape de adevar, cu margini subtiri, compact si subtire, cu carcasa metalica, lucioasa si uniforma, finisaje de calitate. Carcasa este disponibila in trei culori: alb, albastru si negru, putand astfel sa optezi pentru modelul dorit. 

 

Concluzie: 

Este un smartphone cu un design atractiv, cu punctaj mare din punct de vedere constructiv si ca nivel de performante, puternic, oferind posibilitatea de a rula usor aplicatiile dorite si jocurile, cu o interfata placuta si care se misca fluid, fiind o buna optiune pentru tine. 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu