7 solutii de spionare a telefonului, fara instalare prealabila

Am modificat articolul ultima data pe: 21.04.24

 

Daca esti parinte, cu siguranta vrei sa iti protejezi copilul cat mai mult, chiar daca este mic, chiar daca este adolescent, fiind multe pericole la care este expus pe strada, inclusiv un grup de prieteni neadecvat si poti utiliza anumite solutii de depistare a telefonului, fara ca acesta sa stie.

 

Desi nu este un mod foarte placut sa iti spionezi copilul, uneori este necesar pentru a putea interveni din timp in cazul unei situatii neplacute, si astfel sunt o serie de metode prin care poti sa il urmaresti cu ajutorul telefonului mobil, fara ca el sa stie ca este supus unui control. 

Astfel, copilul se va simti liber si responsabil, dar in acelasi timp si tu te vei simti mai linistit, deoarece vei putea sa ai acces la telefonul lui mobil si sa iti poti face o idee despre viata lui cand nu este in preajma ta. Dar sa vedem in continuare ce solutii sunt: 

Realizarea unei clone a telefonului cu ajutorul aplicatiei Bluetooth 

Acest mod de spionare telefon fara instalare este usor de folosit, chiar daca nu esti foarte tehnic, si te vei baza pe vulnerabilitatea tintei. Se poate realiza si de la distanta, fara a avea nevoie sa accesezi fizic telefonul copilului.

Sunt mai multe aplicatii de acest fel in mediul online, spre exemplu instrumentul Super Bluetooth Hack, pe care il poti descarca gratuit. Dupa instalare este necesar sa te afli in apropierea telefonul tinta pentru a te putea conecta prin Bluetooth. Astfel este un mod usor de spionare telefon fara acces la el, aplicatia putand sa iti furnizeze diverse informatii de interes precum: jurnale de apeluri, intrari de pe tastatura, mesaje, poti afla cu cine vorbeste cineva pe messenger etc

 

Programul Spyzie

Este pentru spionare telefon fara instalare, util atat pentru Android, cat si pentru iOS. Acest program de spionare telefon se poate folosi in urma achizitionarii unui abonament, si este util atunci cand stii cateva date despre telefonul pe care vrei sa il urmaresti.

Acest instrument iti va oferi acces la mai toate datele din telefonul urmarit, pe langa cele de baza precum jurnal de apeluri, mesaje, si cele legate de activitatea de internet, clonare WhatsApp, note vocale, istoric etc.

 

Aplicatia X-SPY

Este o aplicatie creata special pentru a putea sa-ti monitorizezi copilul, sa poti urmari angajatii daca ai o firma, anuntandu-i in prealabil pentru a nu avea probleme legale, si este util si pentru telefonul personal in caz ca este furat pentru a nu putea fi accesate datele.

Este cu instalare soft telefon, avand astfel nevoie sa ai acces la tinta cel putin o data. Cu ajutorul acestei aplicatii ai acces la mai multe informatii precum: poti sa citesti toate mesajele sau email-urile pe care acesta le primeste sau le trimite, se pot inregistra si asculta apelurile telefonice, dar si ceea ce se intampla in camera avand un microfon spion, poti sa stii in orice moment unde se afla prin GPS, poze, notite.

De asemenea, spioneaza WhatsApp, Facebook, messenger si istoricul de accesari. In caz ca vrei un program de spionat sotia, poti sa ii instalezi aplicatia si sa o ascunzi pentru a nu putea fi gasita sau stearsa cu usurinta.

Desi discutabil din punctul de vedere etic, multi considera un astfel de app necesar pentru protectia si siguranta celor dragi, la fel cum ar fi o yala electromagnetica sau un seif utile si sigure pentru locuinta.

Aplicatia Snoopza

O aplicatie urmarire telefon android foarte utila si total invizibila, pentru a putea sa monitorizezi activitatea fara ca posesorul acestuia sa stie. Este un program de spionat telefonul mobil gratuit, usor de utilizat care iti permite accesul la foarte multe aplicatii si date de pe mobilul tinta.

Poti afla si inregistra istoricul de date, apeluri, SMS-uri, locatii, fotografii si inregistrari audio-video, dar si activitatea de pe internet, pe retelele de socializare, conversatii etc. Este un program de spionat Facebook, Instagram, Skype, WhatsApp, Viber etc.

 

Aplicatia m-SPY

Un program de urmarire telefon, foarte popular, pe care il poti gasi in doua variante si anume cea de baza care nu iti permite sa faci nici o actiune asupra tintei, doar sa asculti si sa vizualizezi, si o varianta premium care iti permite inclusiv sa intervii, putand sa blochezi accesul la anumite informatii, a unor apeluri etc. 

 

Aplicatia Gaseste-mi dispozitivul

Este un instrument foarte util pentru Android, un program localizare telefon mobil gratis, care te ajuta si sa iti poti sterge datele in caz ca ai pierdut telefonul sau a fost furat, sa blochezi accesul pentru a nu mai putea fi folosit.  

Poti accesa mai multe functii interesante precum apelare la volum maxim pentru 5 minute chiar daca telefonul este pe mute sau pe vibratii, foarte utila atunci cand ai ratacit telefonul; blocare, care poate fi setata atunci cand ai nevoie avand si un mesaj de intampinare cu un numar de telefon unde poti fi gasit; stergere ce elimina toate datele din telefonul mobil. 

Alte metode

Mai sunt si alte metode se spionare telefon fara instalare care pot fi utilizate cu usurinta pentru a asculta anumite convorbire, atunci cand iti doresti sa afli mai multe.

Se pot face cu ajutorul unui microfon spion sau al unor programe ce sunt instalate pe telefonul tau, care cu ajutorul castilor iti asigura o ascultare mult mai de calitate, eliminand toate zgomotele ambientale, ascultare prin intermediul microfonului de pe telefon, si alte metode elaborate ce sunt folosite la nivel mai inalt si nu in scopuri legale. 

Un ceas cu GPS pentru copii, poate fi o solutie buna pentru cel mic, si astfel vei putea sa il monitorizezi in timp real, lasandu-i impresia de independenta.

Pe de alta parte, pentru a nu fi supus unui astfel de mod de supraveghere a telefonului mobil, trebuie sa te informezi si care sunt metodele de detectare programe spion si cum te poti proteja, fiind multe persoane care utilizeaza aceste metode in scopuri mai putin nobile si nelegale. 

Activitatea de supraveghere a telefoanelor mobile este reglementata prin lege si trebuie facuta in cunostinta de cauza, pentru a nu suporta sanctiunile care sunt prevazute. 

Desi in mediul online poti avea acces usor la un program de spionat telefonul mobil gratis, nu te aventura, chiar daca vrei ceva care urmareste telefonul iubitei sau sotiei, activitatea aceasta putand avea si urmari mai putin placute.

 

 

 

Lasa un comentariu

59 Comentarii

Violeta

August 10, 2022 at 8:57 am

Cum fac acest abonament si cum reușesc această aplicatie

Raspunde
                                   
Violeta

August 10, 2022 at 8:51 am

Bună dacă soțul este plecat in Germania pot folosi această aplicatie pentru a auzi convorbiri telefonice?

Raspunde
                                   
Calina

May 28, 2022 at 8:25 am

Buna! Va rog frumos ajutor:
1. Daca se face reinstalre de soft pe telefon, aplicatiile spy sau microfonul spy instalat anterior, mai poate functiona?
2. Daca telefonul este inchis, aplicatiile spy/microfonul spy mai poat functiona?
Multumesc!

Raspunde
                                   
Team MacroTehnicus

June 24, 2022 at 7:25 am

Raspunsul este negativ in ambele cazuri, din cate stim.

Raspunde
                                   
Mariana

May 20, 2022 at 3:56 pm

Buna ziua.explicatimi si mine cum sa procedez .doresc sa monitorizez telefonul sotului in totalitate deorece ma inseala si vreau sai dovedesc spunandumi in permanenta aratam dovedestemi va rog.va multumesc .cu respect mariana

Raspunde
                                   
Team MacroTehnicus

June 24, 2022 at 7:26 am

Sfatul nostru este divortul. Nu are rost sa va complicati si sa va pierdeti demnitatea. Mult succes!

Raspunde
                                   
Uscatu

May 16, 2022 at 6:21 am

Am instalat snopza pe tel urmărit și trebuie sa fac un abonament la prenume trec prenumele îmi mai cere număr ce trebuie să trec?e-mail îl trec pe cel care este tel.urmarit??

Raspunde
                                   
Florin

April 16, 2022 at 5:42 am

Bună dimineața
Cum pot sa spionez telefonul iubitei dacă nu am acces la el

Mulțumesc

Raspunde
                                   
Team MacroTehnicus

May 9, 2022 at 12:19 pm

Buna, Florin,

Nu cunoastem alte metode decat cele expuse in articol.

Raspunde
                                   
No name

March 8, 2022 at 1:21 pm

Buna, am intalat pe telefon aplicatia snoopza, dar supă câteva zile mi-a cerut sa plătesc si nu imi mai permite sa vad nimic pana nu plătesc, imi spune cineva daca stie, trebuie sa plătesc sau trebuie sa fac ceva staring pentru a mai avea acces? Multumesc mult!

Raspunde
                                   
Medeea

June 22, 2022 at 4:18 pm

Platesti

Raspunde
                                   
Ramona

February 28, 2022 at 9:11 pm

Vreau sa vad cu cine mai vorbește prietenul meu

Raspunde
                                   
Erika

February 5, 2022 at 6:48 am

Bună dimineața as vrea sa știu și eu cum pot sa vad de pe telefonul meu cu cine vorbeste barbatumiu ca am impresia ca mă minte și nu știu Cum sa îl verific varog frumos ajutatima

Raspunde
                                   
Team MacroTehnicus

February 14, 2022 at 8:20 am

Buna, Erika,

Toate solutiile pe care le stim au fost mentionate in acest articol.

Te rugam sa il citesti macar.

Mult succes!

Raspunde
                                   
Vereș Dan Simion

February 20, 2022 at 6:19 am

Erika te sfătuiesc să nu spioneze telefonul soțului.
S ar putea să scape se ține 2-3ani.Acolo nu ai telefon

Raspunde
                                   
Elena

January 29, 2022 at 1:02 am

Ce aplicație pot folosi pentru a spiona un android in ciuda faptului ca eu am iOS ? Și as vrea sa știu dacă exista o aplicație unde sa nu ii vina notificările pe telefon mulțumesc

Raspunde
                                   
Team MacroTehnicus

February 2, 2022 at 12:26 pm

Buna, Elena,

Nu cunoastem raspunsul la aceasta intrebare, din pacate.

Raspunde
                                   
Gina

December 14, 2021 at 12:23 am

Exista vreo aplicație ce poate fi instalata pe telefonul copiluluidar sa funcționeze fără GPS sau Bluetooth? Mulțumesc!

Raspunde
                                   
Team MacroTehnicus

December 15, 2021 at 9:48 am

Buna, Gina,

Nu cunosc deocamdata alte solutii in afara de cele explicate in articol.

Numai bine!

Raspunde
                                   
Mihaela

November 26, 2021 at 10:52 am

Buna ziua asi vrea sa instalez aplicatia snoopza pe telefonul sotului ,trebuie instalata si pe telefonul meu ?Multumesc

Raspunde
                                   
Medeea

June 22, 2022 at 4:20 pm

Nu, doar intri pe google , cauti snoopza log in, te loghezi si iti apare

Raspunde
                                   
Team MacroTehnicus

November 30, 2021 at 1:23 pm

Buna, Mihaela,

Cred ca pe telefonul tau trebuie sa instalezi Snoopza Viewer, ca sa poti accesa log-urile.

Numai bine!

Raspunde
                                   
Boaca DIANA

October 17, 2021 at 11:23 am

Buna,am instalat aplicația spyzie. A mers foarte putin si acum cand intru pe ea imi spune ca telefonul respectiv e deconectat.Oare cum pot sa il conectez din nou.Multumesc

Raspunde
                                   
Team MacroTehnicus

October 26, 2021 at 12:00 pm

Salut,

Ai nevoie de acces la telefonul respectiv.

Numai bine!

Raspunde
                                   
Diana

October 14, 2021 at 6:53 am

Buna !
Ce recomanzi pentru ascultare si inregistrare apeluri ?
Multumesc !

Raspunde
                                   
Team MacroTehnicus

October 26, 2021 at 11:59 am

Buna, Diana,

Nu am deocamdata alte idei fata de cele deja explicate in acest articol – https://macrotehnicus.ro/7-sfaturi-despre-cum-poti-inregistra-o-convorbire-inclusiv-telefonic/

Cele bune!

Raspunde
                                   
Daniel

October 12, 2021 at 4:53 am

Ce program imi sugerati pentru a asculta un telefon fara a avea acces la el de la distamta ?

Raspunde
                                   
Team MacroTehnicus

October 12, 2021 at 9:56 am

Buna, Daniel,

In afara de ce optiuni am sugerat aici, deocamdata nu cunosc altele.

Cele bune!

Raspunde
                                   
Kirin

September 9, 2021 at 5:51 pm

Hi, can you help me with some information about the Spyzie Program?
needs to be installed on the target phone? if it is installed is it visible on the target phone? Where do you download it from?

Raspunde
                                   
Romica

September 1, 2021 at 6:42 pm

Cum pot vedea ce a scris pe telegram , k simt sterse

Raspunde
                                   
Team MacroTehnicus

September 7, 2021 at 8:18 am

Salut!

Aici cum sa recuperezi mesajele: https://latestnews.fresherslive.com/articles/recover-deleted-telegram-messages-how-to-recover-deleted-telegram-messages-241686#:~:text=Go%20to%20Settings%20by%20clicking,which%20you%20want%20to%20recover.

Raspunde
                                   
FLORIN

August 18, 2021 at 9:17 am

Salut, ma puteti ajuta cu cateva informatii despre Programul Spyzie?
trebuie instalat pe telefonul tinta? daca este instalat este vizibil pe telefonul tinta? De unde se descarca?

Raspunde
                                   
Team MacroTehnicus

August 23, 2021 at 8:13 am

Buna, Florin,

Da, trebuie sa ai acces la telefonul tinta pentru instalare.

Se descarca de pe Spyzie.io.

Nu este vizibil pe telefonul tinta.

Cele bune!

Raspunde
                                   
Anca

August 10, 2021 at 7:30 am

Buna ziua am si eu o intrebare cum as putea vedea mesaje pe Skype daca nu am acces la telefonul tinta

Raspunde
                                   
Team MacroTehnicus

August 10, 2021 at 12:50 pm

Buna, Anca,

Nu stiu ce sa iti raspund la aceasta intrebare.

Cele bune!

Raspunde
                                   
George

July 28, 2021 at 7:17 am

Salutara
Ce aplicatie se poate instala doar prin trimiterea unei poze sau video, dupa care sa ai acces la telefon total. In conditiile in care eu sunt in alta tara.

Raspunde
                                   
Team MacroTehnicus

July 29, 2021 at 11:36 am

Buna, George,

Nu cunosc un astfel de app.

Exista totusi apps care pot fi instalate simultan pe telefoanele care trebuie sa comunice. Exemplu aici: https://www.youtube.com/watch?v=vWAbI9ryhH8

Cele bune!

Raspunde
                                   
alina

July 15, 2021 at 1:13 pm

nu ma pricep la telefoane dar vreau sa pun aplicatia X-SPY
CUM POT FACE??

Raspunde
                                   
Team MacroTehnicus

July 20, 2021 at 10:23 am

Buna, Alina,

Aici afli cum poti downloada si lucra cu aplicatia: http://www.telefon-spion.ro/

Succes!

Raspunde
                                   
Carla

May 28, 2021 at 4:49 pm

Buna. Dupa instalarea aplicatiei x-spy, daca este stearsa pentru a nu fi gasita, nu se si dezinstaleaza automat? Sau asta depinde de setarile telefonului…

Raspunde
                                   
Team MacroTehnicus

May 31, 2021 at 5:36 am

Buna, Carla,

Exista posibilitatea sa trebuiasca intrat in Android si sters manual fisierul.

Aici cateva idei: https://spyappsmobile.com/how-to-remove-spy-apps-from-your-smart-phone-or-tablet/

Cele bune!

Raspunde
                                   
Julia

May 16, 2021 at 4:27 pm

Foarte util articol. Intrebare scurta, nu am acces la telefonul copilului. Sau daca am nu pot intra nestiind codul, pasword. Am vreo posibilitate atunci?
Multumesc pt raspuns.

Raspunde
                                   
Team MacroTehnicus

May 20, 2021 at 7:35 am

Buna, Julia,

Din ce stiu eu, nu o sa poti accesa fara parola.

Revin, daca aflu informatii concrete.

Raspunde
                                   
Bela

April 21, 2021 at 8:09 pm

Buna seara.Deci as dori o apk de spionaj android dar nu am acces la telefonul urmarit.Va rog o recomandare.Va multumesc.

Raspunde
                                   
Team MacroTehnicus

April 22, 2021 at 8:15 am

Buna, Bela,

Cauta recomandarile mentionate in articol la subpunctul despre Bluetooth.

Succes!

Raspunde
                                   
Bela

April 25, 2021 at 9:09 am

Buna.As mai avea o nelamurire.Aceasta apk.cu bluethoot functioneaza doar cand tinta are si el bluethoot activ sau o data ce au fost intre ele conectate nu mai necesita conectare si functioneza?
Va multumesc.

Raspunde
                                   
Team MacroTehnicus

April 27, 2021 at 5:30 am

Salutare, Bela,

Da, trebuie ca Bluetooth-ul sa fie activat.

Numai bine!

Raspunde
                                   
Bela

April 27, 2021 at 6:28 am

Multumesc

Raspunde
                                   
Bela

April 24, 2021 at 10:12 pm

Multumesc mult.

Raspunde
                                   
Alex

April 4, 2021 at 5:26 pm

Buna ziua aveti vreun numar de contact ? Multumesc

Raspunde
                                   
Team MacroTehnicus

April 5, 2021 at 7:09 am

Buna, Alex,

Nu avem serviciu de consultanta.

Daca te putem ajuta cu un sfat pentru achizitionarea unui produs online, scrie-ne pe adresa de contact.

Cele bune!

Raspunde
                                   
Bodnaresccu Anca

March 24, 2021 at 10:13 pm

Imi puteti da un răspuns, și când ?

Raspunde
                                   
Team MacroTehnicus

March 25, 2021 at 6:30 am

Am raspuns la commentul precedent.

Raspunde
                                   
Bodnaresccu Anca

March 25, 2021 at 5:13 pm

Mulțumesc mult de raspuns.Nu sunt lămurită dacă îmi poate accesa Whats-upul.

Raspunde
                                   
Team MacroTehnicus

March 26, 2021 at 6:24 am

Ok, Anca,

Tu ma intrebasei de ascultat, daca e vorba despre whatsapp, poate gasesti aici niste raspunsuri:

https://magnanews.ro/2017/11/cum-afli-daca-altcineva-acces-la-mesajele-tale-de-pe-whatsapp/

sau aici: https://paradacreativa.es/ro/Cum-pot-afla-cine-intr%C4%83-%C3%AEn-profilul-meu-WhatsApp/

Raspunde
                                   
Bodnaresccu Anca

March 24, 2021 at 10:12 pm

Interesant.Cum pot afla dacă mi-a fost sau îmi este ascultat telefonul ?

Raspunde
                                   
Team MacroTehnicus

March 25, 2021 at 6:29 am

Salut, Anca,

Despre ce fel de “ascultare” vorbim mai exact?

Intreb pentru ca telefoanele noi, adica de tip smartphone, sunt oricum “ascultate” de catre aplicatiile pe care le instalam pe ele.

In genere, cand instalezi un app nou, ti se cere acordul sa dai acces aplicatiei la microfon si/sau camera video a telefonului – odata ce ai bifat acordul, aplicatia are acces la aceste caracteristici ale telefonului tau.

Daca te referi la a fi strict ascultat de catre o terta persoana, adica daca ti-a instalat cineva ceva pentru a-ti asculta telefonul sau daca redirectioneaza apeluri spre alt telefon, iata cam ce solutii ar fi:

*#62# – cond pentru a afla daca apelurile sunt redirectionate;

Folosind NetMonitor – aici e mai complicat, trebuie sa cauti instructiuni dupa ce instalezi.

Verificand lista administratorilor dispozitivului in setarile telefonului – setari, securitate, administratori de dispozitiv.

Daca vrei sa te protejezi de actiuni de urmarire si spionaj – poti folosi apps de mesaje inca inchise – Telegram, Chare, Signal etc.

Sorteaza toate aplicatiile instalate si elimina tot ce nu folosesti – intra in modul avion cand faci asta si reseteaza tot ce pastrezi pe telefon.

Aici cateva idei utile: https://www.lifewire.com/how-to-tell-if-your-phone-is-tapped-4161083

Succes!

Raspunde
                                   
Calina

May 28, 2022 at 8:15 am

Buna,
Daca se face reinstalate de soft pe telefon, aplicatiile spy instalate anterior, se pot prelua? Multumesc

Raspunde
                                   
Calina

May 28, 2022 at 8:12 am

Buna,
Daca telefonul este inchis, aceste aplicatii(oricare dintre cele mentionate) mai functioneaza? Adica, mai poate asculta? ( daca a instalat de ex un microfon spion?). Multumesc

Raspunde