7 solutii de spionare a telefonului, fara instalare prealabila

Am modificat articolul ultima data pe: 20.04.21

 

Daca esti parinte, cu siguranta vrei sa iti protejezi copilul cat mai mult, chiar daca este mic, chiar daca este adolescent, fiind multe pericole la care este expus pe strada, inclusiv un grup de prieteni neadecvat si poti utiliza anumite solutii de depistare a telefonului, fara ca acesta sa stie.

 

Desi nu este un mod foarte placut sa iti spionezi copilul, uneori este necesar pentru a putea interveni din timp in cazul unei situatii neplacute, si astfel sunt o serie de metode prin care poti sa il urmaresti cu ajutorul telefonului mobil, fara ca el sa stie ca este supus unui control. 

Astfel, copilul se va simti liber si responsabil, dar in acelasi timp si tu te vei simti mai linistit, deoarece vei putea sa ai acces la telefonul lui mobil si sa iti poti face o idee despre viata lui cand nu este in preajma ta. Dar sa vedem in continuare ce solutii sunt: 

Realizarea unei clone a telefonului cu ajutorul aplicatiei Bluetooth 

Acest mod de spionare telefon fara instalare este usor de folosit, chiar daca nu esti foarte tehnic, si te vei baza pe vulnerabilitatea tintei. Se poate realiza si de la distanta, fara a avea nevoie sa accesezi fizic telefonul copilului.

Sunt mai multe aplicatii de acest fel in mediul online, spre exemplu instrumentul Super Bluetooth Hack, pe care il poti descarca gratuit. Dupa instalare este necesar sa te afli in apropierea telefonul tinta pentru a te putea conecta prin Bluetooth. Astfel este un mod usor de spionare telefon fara acces la el, aplicatia putand sa iti furnizeze diverse informatii de interes precum: jurnale de apeluri, intrari de pe tastatura, mesaje, poti afla cu cine vorbeste cineva pe messenger etc

 

Programul Spyzie

Este pentru spionare telefon fara instalare, util atat pentru Android, cat si pentru iOS. Acest program de spionare telefon se poate folosi in urma achizitionarii unui abonament, si este util atunci cand stii cateva date despre telefonul pe care vrei sa il urmaresti.

Acest instrument iti va oferi acces la mai toate datele din telefonul urmarit, pe langa cele de baza precum jurnal de apeluri, mesaje, si cele legate de activitatea de internet, clonare WhatsApp, note vocale, istoric etc.

 

Aplicatia X-SPY

Este o aplicatie creata special pentru a putea sa-ti monitorizezi copilul, sa poti urmari angajatii daca ai o firma, anuntandu-i in prealabil pentru a nu avea probleme legale, si este util si pentru telefonul personal in caz ca este furat pentru a nu putea fi accesate datele.

Este cu instalare soft telefon, avand astfel nevoie sa ai acces la tinta cel putin o data. Cu ajutorul acestei aplicatii ai acces la mai multe informatii precum: poti sa citesti toate mesajele sau email-urile pe care acesta le primeste sau le trimite, se pot inregistra si asculta apelurile telefonice, dar si ceea ce se intampla in camera avand un microfon spion, poti sa stii in orice moment unde se afla prin GPS, poze, notite.

De asemenea, spioneaza WhatsApp, Facebook, messenger si istoricul de accesari. In caz ca vrei un program de spionat sotia, poti sa ii instalezi aplicatia si sa o ascunzi pentru a nu putea fi gasita sau stearsa cu usurinta.

Desi discutabil din punctul de vedere etic, multi considera un astfel de app necesar pentru protectia si siguranta celor dragi, la fel cum ar fi o yala electromagnetica sau un seif utile si sigure pentru locuinta.

Aplicatia Snoopza

O aplicatie urmarire telefon android foarte utila si total invizibila, pentru a putea sa monitorizezi activitatea fara ca posesorul acestuia sa stie. Este un program de spionat telefonul mobil gratuit, usor de utilizat care iti permite accesul la foarte multe aplicatii si date de pe mobilul tinta.

Poti afla si inregistra istoricul de date, apeluri, SMS-uri, locatii, fotografii si inregistrari audio-video, dar si activitatea de pe internet, pe retelele de socializare, conversatii etc. Este un program de spionat Facebook, Instagram, Skype, WhatsApp, Viber etc.

 

Aplicatia m-SPY

Un program de urmarire telefon, foarte popular, pe care il poti gasi in doua variante si anume cea de baza care nu iti permite sa faci nici o actiune asupra tintei, doar sa asculti si sa vizualizezi, si o varianta premium care iti permite inclusiv sa intervii, putand sa blochezi accesul la anumite informatii, a unor apeluri etc. 

 

Aplicatia Gaseste-mi dispozitivul

Este un instrument foarte util pentru Android, un program localizare telefon mobil gratis, care te ajuta si sa iti poti sterge datele in caz ca ai pierdut telefonul sau a fost furat, sa blochezi accesul pentru a nu mai putea fi folosit.  

Poti accesa mai multe functii interesante precum apelare la volum maxim pentru 5 minute chiar daca telefonul este pe mute sau pe vibratii, foarte utila atunci cand ai ratacit telefonul; blocare, care poate fi setata atunci cand ai nevoie avand si un mesaj de intampinare cu un numar de telefon unde poti fi gasit; stergere ce elimina toate datele din telefonul mobil. 

Alte metode

Mai sunt si alte metode se spionare telefon fara instalare care pot fi utilizate cu usurinta pentru a asculta anumite convorbire, atunci cand iti doresti sa afli mai multe.

Se pot face cu ajutorul unui microfon spion sau al unor programe ce sunt instalate pe telefonul tau, care cu ajutorul castilor iti asigura o ascultare mult mai de calitate, eliminand toate zgomotele ambientale, ascultare prin intermediul microfonului de pe telefon, si alte metode elaborate ce sunt folosite la nivel mai inalt si nu in scopuri legale. 

Un ceas cu GPS pentru copii, poate fi o solutie buna pentru cel mic, si astfel vei putea sa il monitorizezi in timp real, lasandu-i impresia de independenta.

Pe de alta parte, pentru a nu fi supus unui astfel de mod de supraveghere a telefonului mobil, trebuie sa te informezi si care sunt metodele de detectare programe spion si cum te poti proteja, fiind multe persoane care utilizeaza aceste metode in scopuri mai putin nobile si nelegale. 

Activitatea de supraveghere a telefoanelor mobile este reglementata prin lege si trebuie facuta in cunostinta de cauza, pentru a nu suporta sanctiunile care sunt prevazute. 

Desi in mediul online poti avea acces usor la un program de spionat telefonul mobil gratis, nu te aventura, chiar daca vrei ceva care urmareste telefonul iubitei sau sotiei, activitatea aceasta putand avea si urmari mai putin placute.

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
8 Comments
Cel mai vechi
Cel mai nou Cel mai votat
Inline Feedbacks
View all comments
Bodnaresccu Anca
Bodnaresccu Anca
26 days ago

Interesant.Cum pot afla dacă mi-a fost sau îmi este ascultat telefonul ?

Team MacroTehnicus
Admin
26 days ago

Salut, Anca, Despre ce fel de “ascultare” vorbim mai exact? Intreb pentru ca telefoanele noi, adica de tip smartphone, sunt oricum “ascultate” de catre aplicatiile pe care le instalam pe ele. In genere, cand instalezi un app nou, ti se cere acordul sa dai acces aplicatiei la microfon si/sau camera video a telefonului – odata ce ai bifat acordul, aplicatia are acces la aceste caracteristici ale telefonului tau. Daca te referi la a fi strict ascultat de catre o terta persoana, adica daca ti-a instalat cineva ceva pentru a-ti asculta telefonul sau daca redirectioneaza apeluri spre alt telefon, iata cam… Read more »

Bodnaresccu Anca
Bodnaresccu Anca
26 days ago

Imi puteti da un răspuns, și când ?

Team MacroTehnicus
Admin
26 days ago

Am raspuns la commentul precedent.

Bodnaresccu Anca
Bodnaresccu Anca
26 days ago

Mulțumesc mult de raspuns.Nu sunt lămurită dacă îmi poate accesa Whats-upul.

Team MacroTehnicus
Admin
25 days ago

Ok, Anca,

Tu ma intrebasei de ascultat, daca e vorba despre whatsapp, poate gasesti aici niste raspunsuri:

https://magnanews.ro/2017/11/cum-afli-daca-altcineva-acces-la-mesajele-tale-de-pe-whatsapp/

sau aici: https://paradacreativa.es/ro/Cum-pot-afla-cine-intr%C4%83-%C3%AEn-profilul-meu-WhatsApp/

Alex
Alex
16 days ago

Buna ziua aveti vreun numar de contact ? Multumesc

Team MacroTehnicus
Admin
15 days ago
Reply to  Alex

Buna, Alex,

Nu avem serviciu de consultanta.

Daca te putem ajuta cu un sfat pentru achizitionarea unui produs online, scrie-ne pe adresa de contact.

Cele bune!