Pareri despre Apple iPhone 8

Am modificat articolul ultima data pe: 23.09.23

 

Avantaje:

Design elegant, rezistent si placut la utilizare.

Ecran ce asigura o vizualizare buna si cat mai aproape de realitate.

Camera foto performanta pentru amintiri de calitate.

Configuratie buna pentru a te putea bucura de un telefon de exceptie.

 

Dezavantaje:

Este un telefon mobil marca Apple, ce si-a obisnuit fanii cu produse performante si la o calitate superioara, avand o grija deosebita pentru detalii, motiv pentru care are si un pret mai ridicat fata de alte device-uri prezentate. 

Diagonala de 4,7 inch poate fi considerata mica de unii utilizatori, mai ales de cei mai in varsta, care pot avea probleme si la tastare. 

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE:

Sigur iti doresti cel mai bun telefon 4G, iar acest model de la Apple nu te va dezamagi. Atat partea din spate, cat si din fata sunt realizate din sticla groasa, care ii confera un aspect foarte elegant, dar si rezistenta. Marginile sunt din aluminiu asortate cromatic cu dispozitivul. Este astfel proiectat pentru a asigura o protectie sporita la praf, dar si la apa, sticla se simte placut la atingere si nu se observa amprentele prea usor. In plus, sticla de pe spatele aparatului permite o incarcare wireless foarte facila.

 

 

Ecranul are o diagonala de 4,7 inch, cu o rezolutie de 1334 x 750 pixeli, ce se bazeaza pe o gama cromatica foarte extinsa, utilizand culori vibrante si stralucitoare. Pentru o buna vizualizare in orice conditii de lumina, dispune de tehnologia True Tone care face automat un balans al albului. Iti ofera, de asemenea, si o buna vizualizare din orice unghi.

Pentru a putea realiza cele mai bune fotografii, dar si videoclipuri inspirate, telefonul dispune de doua camere performante: cea principala de 12 MP, dotata cu efecte si filtre de culoare, cu stabilizator; cea secundara pentru portrete de 7 MP; blitz-ul este incorporat. Dispune de zoom optic digital care permite o marire de pana la 10 ori pentru fotografii si de pana la 6 ori pentru filmari. 

In ceea ce priveste performantele tehnice ale device-ului, amintim: memorie RAM de 2GB; memorie interna de 64 GB; tehnologie bluetooth 5.0 si wireless 802.11 a/ b/ g/ n/ ac; NFC si GPRS; GPS; diferiti senzori (barometru, de lumina ambientala, giroscop, de proximitate etc.); sistem de operare iOS 11; RO-alert pentru a fi tot timpul conectat la ultimele anunturi. Astfel aplicatiile video si altele ruleaza fluid, fara opriri sau imagini sacadate. 

 

Concluzie:

Avand un hardware puternic, ce permite o functionare perfecta, acest model de telefon nu face exceptie de la calitatea cu care te-a obisnuit producatorul, avand si o interfata usor de utilizat, iar camera foto-video este foarte performanta. 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu