Pareri despre Navitel R200

Am modificat articolul ultima data pe: 25.06.22

 

Avantaje

Include mod de auto-activare in parcare.

Are si difuzor integrat.

Se comercializeaza la unul din cele mai bune preturi.

Include meniu in limba romana.

Filmeaza in conditii bune si noaptea.

Cablul de alimentare de trei metri permite multe modalitati de fixare.

Comprima bine fisierele, circa 32 de GB putand inregistra 7 ore de condus.

 

Dezavantaje

Lentilele de slaba calitate au dificultati in a capta numerele la distante mai mari de 10 metri.

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

Modul de auto-activare nu este ceva rar, insa nu toate modelele de camere video ofera asa ceva. Cu acesta, camera va porni automat, in cazul in care ceva sau cineva va trece prin fata masinii dumneavoastra, ceea ce e util, in parcari sau, de exemplu, daca o lasati peste noapte in curte si banuiti ca cineva va incalca proprietatea.

 

 

Daca doriti sa redati un fisier video, cu sunet, fara a-l descarca pe un telefon, tableta sau PC, camera aceasta include si difuzor incorporat. Chiar daca acesta este slab (sub 1 Wat), poate reda vocea umana destul de clar. 

Produsul de aici se adreseaza celor care cauta sa faca economie. Comercializat la niste piete mai mult decat convenabile, el este disponibil la sume mici, comparativ cu multe modele de camera video auto (lista noastra aici)

Meniul in limba romana este ceva de dorit pentru soferii care se descurca greu cu limbile straine. Din moment ce engleza nu este o limba cunoscuta de toata lumea la un nivel adecvat, se subintelege de ce un element de genul asta ar atrage atentia unei parti a cumparatorilor.

Filmarea pe timp de noapte s-ar putea sa nu fie intalnita la toate camerele video de bord de buget. Insa, dupa cum zic recenziile, acest gadget se descurca destul de bine la acest capitol. Chiar daca multe alte produse concurente vor inregistra mai bine, merita mentionat si acest avantaj.

O problema notabila la unele modele de camere este firul scurt de alimentare, care limiteaza optiunile de pozitionare a gadgetului. Pentru Navitel R200, ce are cablu are 3 metri, nu intalniti problema aceasta si puteti sa o amplasati cu firul atent aranjat, ca sa nu atarne inestetic.

Gestionarea spatiului de stocare este un alt aspect notabil. Fisierele video trebuie sa fie comprimate cum trebuie, astfel incat o durata cat mai mare de timp filmat sa incapa. Pentru modelul in cauza, circa 7 ore de condus pot fi stocate intr-un card de 32 Gigabiti. Limita cardurilor de memorie este de 64 GB, prin urmare puteti inregistra mai bine de 12 ore de continut.

 

 

Concluzie

Ca sa concluzionam, unii din cumparatori s-ar putea sa nu fie foarte impresionati de aceasta camera, insa daca sunteti in cautarea unui produs de buget, de o calitate rezonabila, va putem recomanda modelul. Per total, este una din optimele variante pentru cei care nu au mai avut camera pana acum si doresc sa afle daca se impaca bine cu asa ceva.

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu