contact

Pareri despre camera video auto oglinda Allwinner l9000 dubla FHD

Am modificat articolul ultima data pe: 25.06.22

 

Avantaje

Are doua camere, fata si spate.

Display-ul sau ia locul oglinzii retrovizore centrale, usor de urmarit.

Are unul din cele mai largi unghiuri – 170 de grade!

Include senzor pentru detectia miscarii si autopornire.

Se comercializeaza la un pret foarte convenabil pentru toate buzunarele.

Poate inregistra si in format Full HD (1920 x 1080).

Se poate alimenta si la 24 de Volti.

 

Dezavantaj:

Nu poate filma la 30 de cadre pe secunda in Full HD.

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE 

Multi soferi cauta sa isi asigure, prin supraveghere video, atat fata cat si spatele autoturismului, indiferent daca vorbim de condus sau de parcari. Acest model include atat camera de bord, cat si de spate, conectabila prin cablu. Astfel, cu o singura achizitie, veti impusca doi iepuri, nefiind nevoie sa cumparati doua gadgeturi diferite. In plus, lucrati si cu un singur card de memorie.

S-ar putea sa nu va placa bordurile prea incarcate, cu display-uri sau panouri de control. Ecranul acestei camere se prinde cu elastic de oglinda retrovizoare, deci are o pozitie centrala, usor de urmarit si care nu ocupa mult loc pe bord. 

Include senzor de miscare si de autopornire, in cazul in care doriti sa inregistrati daca cineva umbla prin preajma masinii dumneavoastra, cand nu sunteti in zona. Acest senzor va porni automat camera si va inregistra, cum detecteaza miscare in fata ei. Puteti anula aceasta functie, cu o comanda din meniu.

Unghiul de vizibilitate este printre cele mai mari din toate gadgeturile dashcam – 170 de grade! Asta insamna ca puteti vedea pana aproape in partile laterale ale autoturismului, pe langa centru!

Chiar daca nu recomandam sa cautati mereu cele mai ieftine produse, merita sa luati in calcul si oportunitatea de a face economie. Aceasta camera este printre cele mai accesibile camere video auto (aici o lista cu modele comparate), iar noi o recomandam indeosebi celor care nu au avut asa ceva si doresc sa inceapa cu un produs pe care sa nu dea mult.

Multa lume apreciaza inregistrarea in rezolutie inalta, iar aceasta camera poate filma in Full HD, adica 1920 x 1089 pixeli, la 25 de cadre pe secunda. Astfel, veti putea distinge cu usurinta numerele de inmatriculare ale celorlalti participanti in trafic, ori alte detalii greu de prins la rezolutii mai mici.

Camerele de tip dashcam au doua moduri de alimentare cu electricitate: fie la reteaua masinii, fie cu bateriile proprii. Aceasta se afla in prima categorie, iar pentru ca include si posibilitatea de a functiona pe 24 de Volti, si soferii de camioane sau alte vehicule cu astfel de retele o vor putea utiliza, fara probleme.

 

 

Concluzie

Imbinand un grad destul de bunicel de calitate, cu un pret greu de batut, este usor de inteles de ce acest model de camera de bord este foarte popular. Per total, putem spune ca este solutia optima pentru a va asigura masina, atat spate cat si fata, fara investitii mari, iar soferii de masini mici, dar si de camioane, vor aprecia ce are de oferit modelul acesta tip oglinda.

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu