Pareri despre Navitel R1000

Am modificat articolul ultima data pe: 25.06.22

 

Avantaje

Are un design specific, elegant, sferic, distinct de marea majoritate a camerelor.

Ofera un unghi larg de filmare, de 165 de grade.

Include si antena GPS.

Poate transmite inregistrarile si prin wi-fi.

Suportul magnetic permite prinderea si desprinderea rapida a camerei.

Este echipat cu o lentila cu sase straturi, ce permite filmari la calitate ridicata.

Cablul de incarcare are trei metri.

 

Dezavantaje

Pe gadgeturile de la Apple, clipurile nu sunt redate cu sunet.

Are o tendinta de supraincalzire la incarcare.

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE 

Unii soferi prefera formele rotunde, elegante, ori diferite de ce au altii. In cazul acestui model de camera video de masina, veti observa un design aparte: sistemul de prindere pe geam, dar si camera in sine, au o forma emisferica, usor de apucat, iar imbinarea dintre cele doua elemente aduce cu imaginea a doua baloane de sapun unite. 

In masinile cu bord abundent in rotunjimi, este un model potrivit, care nu face nota discordanta cu restul elementelor.

 

 

Un unghi de filmare orizontal cat mai larg poate capta chiar si numerele masinilor din lateral. Cel putin 110 grade este obligatoriu pentru un dashcam, insa modelul de fata are unghiul de 165 de grade, printre cele mai bune de pe piata.

Sistemul GPS este foarte util pentru inregistrarea unor informatii importante, care v-ar ajuta atunci cand doriti sa clarificati o situatie in trafic. De exemplu, locul si viteza, acestea fiind atasate de un fisier. Astfel, veti putea sa va dati seama mult mai usor daca ati respectat legea, in cazul in care ati suferit vreun incident. 

Ce preferati – sa scoateti camera, pentru a-i demonta cardul, ca pe urma sa inserati cardul intr-un cititor, la PC? Sau sa puteti transmite via conexiune hi-fi fisierul respectiv, direct catre un telefon sau alt gadget? Aceasta a doua varianta, mult mai convenabila, este oferita de catre acest model de camera de bord, spre satisfactia celor care prefera transferul rapid.

Daca doriti sa scoateti si sa fixati repede camera, trebuie doar sa dezlipiti/lipiti de suportul magnetic. Fara suruburi, fara velcro si fara sisteme de prindere prin inserare laterala. Priza magnetica este suficient de puternica ca sa tina camera chiar si la viraje stranse sau opriri bruste.

Calitatea lentilei dicteaza cat de multe detalii poate prinde senzorul. Degeaba aveti un sensor Full HD, daca lentila este proasta. La modelul de aici, sunt prezente 6 straturi de sticla, in loc de 4, ca la majoritatea camerelor din comert, ceea ce ofera claritate ridicata a imaginilor inregistrate de gadget. 

Multi utilizatori se plang de cabluri prea scurte de alimentare, caci acestea limiteaza optiunile de pozitionare a camerei. La modelul de aici, asta nu este o problema, firul sau avand 3 metri lungime, prin urmare puteti pune foarte departe de bord gadgetul.

 

 

Concluzie

Nu este cea mai ieftina camera de bord, dar nici scumpa, iar per total, ofera o functionalitatea ridicata, pentru cei mai multi utilizatori. Nici designul sau nu este de trecut cu vederea. Singura obiectie reala este problema intampinata de utilizatorii de gadgeturi Apple, care au raportat ca nu au sunet la fisiere. In rest, insa, gadgetul este bine construit si a cunoscut un succes destul de bun, printre cumparatorii ce i-au scris recenzii.

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu