Pareri despre Mio MiVue 785 GPS 

Am modificat articolul ultima data pe: 01.06.23

 

Avantaje:

Este o camera video auto cu display propriu.

Controlul prin atingere este usor si placut.

Este eficienta si pe intuneric.

Inregistreaza fara probleme in Full HD, chiar si la viteze mari.

Unghiul de 140 de grade este adecvat pentru toate situatiile.

Include si senzor de distanta, cu o raza de circa 5 metri.

 

Dezavantaje:

Nu are interfata wi-fi, pentru a transfera fisierele catre telefonul mobil.

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE 

Are display propriu, usor de urmarit, pe care puteti vedea clar tot ce inregistreaza camera. In acelasi timp, el nu distrage de la condus, ocupand destul de putin loc pe parbriz sau oriunde decideti sa instalati gadgetul. Diagonala ecranului, de circa 7 centimetri, este o alegere de design foarte buna, in aceasta privinta.

Puteti sa setati si sa reglati aceasta camera video auto cu mare usurinta, doar operand din display-ul de tip touchscreen, fara a recurge la gasirea butoanelor prin pipaire. Acest mod de control al comenzilor este foarte popular in zilele noastre. Iconitele meniului sunt mari si delimitate spatial destul de clar unele de celelalte. Asta inseamna ca ele vor fi gasite usor chiar si de catre persoanele cu degete mari si groase, ori daca sunteti ocupat cu urmaritul traficului in timp ce conduceti.

Condusul pe timp de noapte impune necesitatea inregistrarii foarte bune in conditii de lumina slaba. Aceasta camera raspunde foarte bine situatiei respective, recenziile mentionand faptul ca ea poate inregistra atat de bine incat se vad si numerele de inmatriculare, pe strazi intunecate. 

Rezolutia mare, de standard Full HD (1920 x 1080 pixeli), alaturi de posibilitatea de filmare la 30 de cadre pe secunda, lucreaza ambele pentru a oferi imagini de calitate. Astfel, daca la o inregistrare veti dori sa vedeti numarul de inmatriculare al masinilor de pe contrasens, calitatea imaginii o sa va ofere si aceasta posibilitate.

Unghiul de filmare, la orice camera de bord auto, ar trebui sa fie de macar 110 grade. La modelul acesta, el depaseste considerabil aceasta valoare, largimea unghiului orizontal fiind de 140 de grade. Asta inseamna ca veti putea vedea clar chiar si masinile care nu v-au depasit in totalitate. 

Daca va apropiati prea mult de un vehicul, senzorul de distanta inclus in aceasta camera va emite o avertizare sonora, ca sa mariti spatiul dintre cele doua autoturisme. Multe tamponari au loc din pricina neglijarii distantelor dintre vehicule, in timpul mersului, iar aditia acestei functii este inca un element care ii sporeste beneficiile aduse sigurantei la condus.

 

 

Concluzie

Putem spune ca este una din cele mai bune camere de bord, in acest moment. Pretul sau este mediu, insa per total are prea multe avantaje pentru a fi omisa din listele de potentiale achizitii, pentru orice sofer. Functioneaza foarte bine in orice situatie, iar optiunile oferite vor fi pe placul incepatorilor, dar si al conducatorilor cu experienta.

 

 

 

 

Lasa un comentariu

5 Comentarii

Adi

January 30, 2022 at 2:04 pm

dupa doua luni de functionare ok, nu mai prinde gps sub nicio forma

Raspunde
                                   
silviu

August 28, 2021 at 5:33 pm

a functionat f bine 3 ani..de curand nu mai afiseaza ce filmeaza,intra in protectie cumva si afiseaza ceasul..tre sa o setez manual de fiecare data cand o pornesc pe screen on..nu stiu cauza..dar filmeaza in continuare

Raspunde
                                   
Tuinea

December 16, 2020 at 12:55 pm

Buna ziua, camera mivue 785 filmeaza foarte bine dar dupa un anumit timp incep problemele…TOATA IMAGINEA ȘI SETĂRILE TACTILE SĂ INTORS INVERS (cu capul în jos) se poate rezolva ceva?

Raspunde
                                   
Team MacroTehnicus

December 21, 2020 at 8:17 am

Salutare,

Voi analiza problema online si revin cu informatii cand aflu ceva concret.

Cele bune!

Raspunde
                                   
Marius

March 6, 2021 at 8:35 am

Am aceasi problema cu filmatul si touchul inversat,aveti idee cauza?

Raspunde