Pareri despre camera video auto Navitel R600

Am modificat articolul ultima data pe: 25.06.22

 

Avantaje:

Este unul din modelele de camera video pentru masina, cu ecran rabatabil.

Suporta carduri mari, de pana la 256 GB ca memorie.

Are acumulator propriu, cu incarcare prin USB.

Senzorul sau este mare, de 12 Megapixeli.

Poate filma si in 1080p.

Unghiul sau orizontal atinge 170 de grade.

Este foarte usor de fixat si de reglat.

 

Dezavantaje:

Nu trimite prin wi-fi inregistrarile, ci doar descarcate de pe hard.

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE: 

Are ecran propriu, rabatabil, usor de reglat, pe care puteti viziona tot ce filmeaza camera. Mai mult decat atat, micul display de 5 centimetri (2 inch) in diagonala nu va incarca peste masura parbrizul, iar el nu atrage, astfel, atentia de la drum. 

Multi din cei care au scris recenzii camerelor video de bord se plang ca unele modele nu suporta decat carduri de maximum 64 GB, insa la acest model, puteti sa ii instalati chiar si un card mare, de 256 Gigabiti.

 

 

Eliminati din firele de la bord, daca optati pentru acest produs. Pentru ca are acumulator propriu, reincarcabil prin USB de la un power bank sau de la reteaua electrica a vehiculului, nu trebuie de cat sa fiti cu ochii pe indicatorul de baterie si sa reincarcati gadgetul cand are nevoie.

Rezolutia sa este ridicata, desi nu este chiar de Full HD (1920 x 1080 pixeli), iar ca framerate, ea poate filma cu pana la 30 de cadre pe secunda. In plus, are un senzor de 12 megapixeli, prin urmare daca o folositi ca sa faceti poze, nivelul de detalii o sa fie foarte ridicat, iar dumneavoastra veti putea vedea chiar si detaliile precum numerele de inmatriculare ale masinilor de la distanta.

In ceea ce priveste unghiul de filmare, el ar trebui sa fie cat mai mare la camerele de bord auto, iar expertii recomanda cel putin 100-110 grade. La gadgetul pe care il discutam aici, unghiul atinge 170 de grade, iar asta inseamna ca nu va exista riscul sa rateze din evenimentele care se intampla catre aripa stanga ori dreapta.

O buna parte din utilizatorii de daschcam-uri spun ca instalarea le da batai de cap. Ba nu gasesc o pozitie buna pentru camera, ba suportul de parbriz nu are suficienta aderenta, ori tremura la cele mai mici denivelari. La aceasta camera video pentru masina, fixarea este foarte usoara, iar in sub un minut, gadgetul va fi gata de inregistrat. Nici nu trebuie sa duceti grija firului, intrucat acesta trebuie legat doar la incarcare (vezi mai sus)!

 

 

Concluzie:

Recenziile spun ca aceasta camera model de la Navitel ofera destul de multe avantaje, pentru pretul sau. Ca sa concluzionam, se vede usor de ce multi soferi i-au scris laude, pe site-urile de recenzii. 

Chiar daca nu este un model de tip, cu multipli senzori, ofera o constructie solida si usor de instalat, iar asta o face preferata de cei care doresc cat mai putine batai de cap de la echipamentele electronice care ar trebui sa fie montate la bordul masinii.

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu