Pareri despre Mio MiVue C325

Am modificat articolul ultima data pe: 05.12.22

 

Avantaje:

Se afla printre modelele de camere video auto cu display incorporat.

Controlul camerei se face prin butoane touch, partea dreapta.

Poate filma destul de bine si pe intuneric.

Filmeaza fara probleme in rezolutie HD, chiar si cand conduceti repede.

Prezinta un unghi orizontal de 140 de grade, potrivit pentru orice situatie.

Porneste si se opreste automat, doar cand cheia este in contact.

 

Dezavantaje:

Nu puteti cobora rezolutia de filmare, prin urmare va trebui sa echipati camera cu un card de cel putin 16 GB.

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE 

Are ecran propriu, usor de vizionat si mic, pe care puteti vedea unghiul la care filmeaza camera. In acelasi timp, micul display nu incarca peste masura parbrizul, ocupand destul de putin spatiu la bord si neafectand atentia la drum. Diagonala sa, de circa 6 centimetri, o situeaza printre modelele compacte din gama dashcam.

 

 

Puteti sa umblati la controalele camerei cu mare usurinta, doar operand din meniul de tip touch, fiecare buton fiind lesne de gasit si vazut. Aceasta metoda de control al camerei este foarte popular printre soferii de toate felurile. Iconitele meniului sunt clare si delimitate si inteligibile usor. Prin urmare, ele vor fi activate usor chiar si de catre soferii care sunt cu ochii tot timpul la trafic in timp ce conduc.

Sofatul pe timp de noapte se face decent, la acest model, ori in alte conditii de lumina slaba. Exista camere care raspund mai bine situatiei respective, insa recenziile acesteia au spus ca ea poate inregistra suficient de bine pentru a putea identifica, pe fisiere, numerele de inmatriculare alte altor masini.

Rezolutia sa este decenta, desi nu atinge Full HD (1920 x 1080 pixeli), iar ca framerate, ofera pana la 30 de cadre pe secunda. Prin urmare, daca la o inregistrare o sa doriti sa aflati numarul de inmatriculare al masinilor de pe contrasens, calitatea imaginii va permite acest lucru.

Unghiul de filmare, pentru camerele de bord auto, ar trebui sa fie cat mai mare, macar de 100-110 grade. La gadgetul prezentat aici, el atinge pragul potrivit pentru a vedea totul clar –  140 de grade. Asta inseamna ca putine detalii ii vor scapa senzorului, cand vine vorba de fata vehiculului dumneavoastra.

Unii soferi sunt mai uituci si uita sa porneasca sau sa inchida camerele sau alte gadgeturi. La acest model, pornirea si oprirea se fac automat, cand invartiti cheia in contact, astfel incat nu va trebui sa ii duceti grija si nu se va consuma bateria masinii, in caz de o uitait deschisa.

 

 

Concluzie

Recenziile spun ca acest model de la Mio Mivue este o camera buna, cel putin la pretul sau. Per total, are destul de multe avantaje iar vanzarile ridicate putem spune ca sunt dovada calitatii sale. Functioneaza foarte bine in majoritatea situatiilor de la drum, iar noi o recomandam ca model pentru incepatori, in special.

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu