Pareri despre Redragon Visnu

Am modificat articolul ultima data pe: 23.01.21

 

Avantaje:

E o varianta pentru gaming, cu un design compact, cu 87 de butoane. 

Tastele nu prezinta conflicte la apasare, putandu-se utiliza usor. 

Are multiple programe predeterminate de jocuri de culoare, cu posibilitatea modificarii intensitatii si propriile setari din software-ul insotitor. 

Designul robust, fortificat cu elemente metalice, ajuta la durabilitatea produsului in timp. 

Este rezistent la lichide varsate accidental. 

 

Dezavantaje:

Din pacate, nu are palm rest, util unor posibili utilizatori, si lipsesc butoanele NumPad, zgomotul la apasare poate fi un inconvenient, acesta fiind cauzat de switch-urile Outemu Blue, printre cele mai “galagioase” de pe piata, si exista probleme cu softul, fiind raportate probleme la raspunsul comenzilor dupa variate durate de intrebuintare. 

 

 

 

 

AVANTAJE EXPLICATE:

Tastatura Redragon Visnu RGB se pozitioneaza drept un model accesibil la pret, avand in vedere ca este un exemplu mecanic, care foloseste switch-uri. Este, totodata, o varianta compacta, careia ii lipsesc butoanele de NumPad, folosind doar 87 de taste clasice, astfel ocupand mai putin loc pe birou, in special avand in vedere ca nu prezinta o carcasa cu rama groasa sau cu elemente stilistice precum in cazul optiunilor de gaming la preturi mult mai ridicate.

Pentru ca are switch-uri individuale pentru fiecare tasta in parte, raspunsul comenzii e dat intr-un timp scurt, fiind contorizate toate apasarile, inclusiv cele ale mai multor taste concomitente. 

Si rezista la cel putin 50 de milioane de presari, avand o forma usor concava, pentru ca degetele sa nu alunece si pentru ca pozitionarea acestora in timpul intrebuintarii sa fie naturala. 

Totodata, acest design ajuta la tastarea corecta, descurajand alunecarea falangelor catre butoanele adiacente. Pentru a nu exista accidente in timpul jocurilor si a apasa din greseana tasta Windows, aceasta poate fi blocata prin folosirea comenzii FN+Win. 

Pentru mentinerea confortului ocular, si pentru a oferi un look modern, in ton cu tastaturile mecanice obisnuite, Visnu se foloseste de iluminare RGB pe fiecare tasta in parte, existand 12  modele presetate din care utilizatorul poate alege. 

Pe langa aceastea, prin instalarea unui program special de la Redragon, el obtine acces la programarea individuala a tastelor, pentru optiuni aditionale de personalizare a jocurilor de lumini si pentru a-si obtine propriile presetari pentru anumite jocuri. 

Designul exterior, format din ABS rezistent, cu un finisaj mat, este suficient de gros pentru a rezista la lovituri, dedesubt aflandu-se un sasiu metalic ce creste greutatea obiectului, contribuind la stabilitatea sa pe birou, alaturi de piciorusele cu suprafata antiaderenta. 

Nu in ultimul rand, materialul e rezistent la lichide varsate, astfel incat sa se poata curata usor si circuitele sa nu aiba de suferit, in cazul in care se intampla un accident. In acelasi timp, se va putea intretine fara dificultate, caci petele si lichidele pot fi indepartate, chiar si cand ajung sub butoane, avand in vedere prezenta ustensilei de scos taste incluse, de regula, in pachet. 

 

Concluzie:

Pentru o tastatura mecanica accesibila ca pret, Redragon Visnu RGB ofera jucatorilor tot ce si-ar putea dori acestia, de la multiple optiuni de personalizare a luminilor si pana la un design robust, dar elegant si durabil, caracterizat prin dimensiuni compacte, scotand din ecuatie butoanele nefolosite, de regula, in gaming, pentru a salva spatiul. 

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments