Pareri despre Redragon Dark Avenger

Am modificat articolul ultima data pe: 03.04.20

 

Avantaje:

Are un pret de achizitie accesibil tuturor acelora care doresc sa incerce un profil mecanic. 

Este un model compact, cu 87 de taste, care ocupa un spatiu redus pe birou. 

Fiecare tasta are propriul switch care permite actionarea mai multor butoane in acelasi timp. 

Designul este ergonomic, elegant si rezista la varsarea accidentala a lichidelor. 

Dispune de diferite module de programare a luminilor LED. 

Cablul de conectare este cu imbinare textila si USB-ul placat cu aur, pentru a asigura trainicia modului de atasare. 

 

Dezavantaje:

Asa cum se intampla cu majoritatea produselor din comert, pot exista neplaceri sau puncte slabe ale articolelor, iar, in acest caz, pentru unii cumparatori sunetul emis de switch-urile albastre Outemu nu este tocmai cel mai placut tril, acesta fiind insotit si de un clancanit metalic care devine mai usor de reperat intr-o incapere linistita, fara zgomote. 

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE:

Una din optiunile accesibile spre care tind cei ce doresc cea mai buna tastatura de gaming mecanica este Redragon Dark Avenger, care are un cost de achizitie accesibil, in special in raport cu alte variante gasite pe piata, introducand un novice in lumea acestui tip de periferic. Desi e insotit de un pret scazut, produsului nu ii lipseste nimic, oferind suficiente functii pentru a gusta din experienta articolelor high-end. In ce priveste conformatia, este vorba despre un profil redus spatial, care dispune de 87 de taste, punand accentul pe cele specifice gamingului. Asadar, va fi inlaturat numpad-ul din partea dreapta, care este, mai degraba, specific celor care lucreaza pe calculator, in special in contabilitate. Asadar, vei avea mai mult loc pe birou in acest mod, fara a pierde din confortul tastelor multimedia Fn, care nu vor lipsi din peisaj.

Si, pentru a te asigura ca nu exista probleme inainte de a achizitiona un astfel de model, afla ca fiecare tasta e prevazuta cu un switch Outemu Blue, ce-i drept mai zgomotos, si ca toate butoanele au anti-ghosting si nu prezinta conflicte la apasare, astfel incat comenzile tale sa fie receptionate de joc sau software fara probleme, cu rapiditate. Tastele rezista la minimum 50 de milioane de apasari, avand o distanta de 4 mm de presare si avand nevoie de 60g de forta pentru actionare, asadar valori medii. 

Si aspectul si constructia unei tastaturi pot fi importante pentru unii posibili cumparatori, iar, in acest caz, durabilitatea este la ea acasa, forma fiind una ergonomica, fara decoratiuni sau o rama prea groasa, mentinand aspectul unui produs simplu, dar eficace. 

Sasiul este din ABS cu un finisaj mat, suficient de robust pentru a rezista zgarieturilor, iar tastele sunt concave, spre a se preta apasarii comode, pentru ranforsarea articolului acesta avand si insertii metalice. Iar partea cea mai buna este ca, daca versi lichide, poti curata fara probleme produsul, fara ca acesta sa fie afectat. 

Ca orice periferic pentru gaming, dintre functiile acestuia nu vor lipsi luminile LED multicolore, cu noua module disponibile, unele din ele fiind ajustabile, precum si posibilitatea modificarii intensitatii luminoase prin folosirea tastelor Fn si sagetilor in sus sau in jos. 

Conectivitatea constanta la calculator se face prin intermediul unui cablu imbracat in material textil, mufa USB fiind placata cu aur, spre a asigura o transmitere rapida a datelor. 

 

Concluzie:

Este o optiune necesara celor care dispun de un buget limitat, dar doresc sa incerce un articol de tip mecanic pentru jocuri, fiind insotit de un design compact si suficient de diversificat in ce priveste gusturile si individualizarea acestora, putandu-se realiza modificari in ce priveste luminozitatea si culorile LED-urilor, constructia fiind una durabila. 

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre