Pareri despre Redragon Dark Avenger

Am modificat articolul ultima data pe: 21.02.24

 

Avantaje:

Designul minimalist, cu 87 de butoane, ocupa mai putin loc pe masa. 

Jocurile de lumini pot fi alese de catre utilizator din 9 module predeterminate, fiecare tasta fiind iluminata de un LED. 

Constructia durabila si robusta foloseste un aliaj rezistent de ABS si metal. 

Nu lipsesc tastele multimedia pentru comenzi rapide. 

Butoanele au un raspuns precis, cu anti-ghosting, pentru ca la apasare multipla sa nu existe conflicte. 

 

Dezavantaje:

Precum majoritatea modelelor de tastatura mecanica, nu lipsesc si micile probleme, in acest caz pregnant fiind zgomotul metalic specific, produs atunci cand stabilizatoarele intra in contact cu plasticul, cand butoanele sunt apasate, lucru deranjant, in special, cand obiectul se foloseste noaptea, precum si posibilitatea ca tastele sa se blocheze, dupa putin timp de intrebuintare. 

 

 

 

 

AVANTAJE EXPLICATE

Gamingul are cerintele sale asupra celor ce petrec ore in sir in fiecare zi in lumea virtuala, asa ca o tastatura Redragon mecanica poate fi utila unui jucator inrait in cautarea ustensilei perfecte de control. Modelul Dark Avenger se deosebeste de alte formule prin designul compact, format din 87 de taste, renuntand la cele din zona NumPad, intrebuintate, de obicei, de cei care lucreaza des cu numere. Astfel, utilizatorul va avea mai mult loc pe birou, pentru a face miscari mai ample cu mouse-ul, de exemplu.

Pentru a personaliza experienta de joc, utilizatorul are la dispozitie nu mai putin de noua moduri predefinite de iluminare, de la cele statice si pana la variante mobile. Si, pe langa miscarea luminoasa si cromatica, poate fi ajustat si nivelul luminozitatii, pentru a nu fi prea puternic in cazul in care se doreste a pastra o atmosfera intunecata.

Cei care au incercat deja aceste optiuni sunt foarte multumiti de ele, neavand nevoie de un numar mai ridicat de tipuri de personalizare, reprezentand o alegere foarte buna pentru incepatorii intr-ale tastaturilor iluminate. 

Designul simplu, fara rama lata sau palm rest, este realizat din ABS rezistent, cu textura mata care protejeaza pe cat posibil impotriva zgarieturilor, sasiul fiind metalic, iar tastele in sine urmeaza un profil concav, ce ajuta la apasarea confortabila. Se mentine bine pe birou, parand mai greu decat este, ceea ce ajuta la stabilitate, produsul rezistand si la picaturile de apa ratacite sau umiditate. 

Desi e un model cu un numar limitat de taste, nu lipsesc cele multimedia (Fn) care vor putea fi intrebuintate pentru controlul rapid al volumului, printre altele. Confera un raspuns bun, avand o durata ridicata de viata, de minimum 50 de milioane de apasari, precum restul butoanelor. 

Cele 87 de butoane au anti-ghosting, ceea ce inseamna ca, atunci cand sunt apasate mai multe in acelasi timp, comenzile se vor contoriza, acest lucru datorandu-se switch-urilor individuale. Raspunsul tactil este precis si rapid, forta necesara apasarii fiind de 60 de grame, distanta maxima de apasare fiind de 4 mm. 

Pe langa rezultatele pozitive in gaming, modelul acesta va fi de succes si pentru un programator, o persoana care tasteaza mult ori un scriitor, printre altele, avand intrebuintare in variate arii de activitate. 

 

Concluzie:

Printr-un design clasic, simplu, o forma usor micsorata, ce pastreaza doar tastele importante pentru gaming, aceasta oferta de la Redragon atrage gamerii incepatori aflati in cautarea unui produs cu actiune mecanica, la pretul de achizitie cel mai la indemana lor fiind modelul cu switch-uri albastre, despre care se stie ca sunt cele mai zgomotoase de pe piata. 

 

 

 

 

» Gasesti aici recomandari din anii anteriori

Avantaje:

Are un pret de achizitie accesibil tuturor acelora care doresc sa incerce un profil mecanic. 

Este un model compact, cu 87 de taste, care ocupa un spatiu redus pe birou. 

Fiecare tasta are propriul switch care permite actionarea mai multor butoane in acelasi timp. 

Designul este ergonomic, elegant si rezista la varsarea accidentala a lichidelor. 

Dispune de diferite module de programare a luminilor LED. 

Cablul de conectare este cu imbinare textila si USB-ul placat cu aur, pentru a asigura trainicia modului de atasare. 

 

Dezavantaje:

Asa cum se intampla cu majoritatea produselor din comert, pot exista neplaceri sau puncte slabe ale articolelor, iar, in acest caz, pentru unii cumparatori sunetul emis de switch-urile albastre Outemu nu este tocmai cel mai placut tril, acesta fiind insotit si de un clancanit metalic care devine mai usor de reperat intr-o incapere linistita, fara zgomote. 

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE:

Una din optiunile accesibile spre care tind cei ce doresc cea mai buna tastatura de gaming mecanica este Redragon Dark Avenger, care are un cost de achizitie accesibil, in special in raport cu alte variante gasite pe piata, introducand un novice in lumea acestui tip de periferic. Desi e insotit de un pret scazut, produsului nu ii lipseste nimic, oferind suficiente functii pentru a gusta din experienta articolelor high-end.In ce priveste conformatia, este vorba despre un profil redus spatial, care dispune de 87 de taste, punand accentul pe cele specifice gamingului. Asadar, va fi inlaturat numpad-ul din partea dreapta, care este, mai degraba, specific celor care lucreaza pe calculator, in special in contabilitate. Asadar, vei avea mai mult loc pe birou in acest mod, fara a pierde din confortul tastelor multimedia Fn, care nu vor lipsi din peisaj.

Si, pentru a te asigura ca nu exista probleme inainte de a achizitiona un astfel de model, afla ca fiecare tasta e prevazuta cu un switch Outemu Blue, ce-i drept mai zgomotos, si ca toate butoanele au anti-ghosting si nu prezinta conflicte la apasare, astfel incat comenzile tale sa fie receptionate de joc sau software fara probleme, cu rapiditate. Tastele rezista la minimum 50 de milioane de apasari, avand o distanta de 4 mm de presare si avand nevoie de 60g de forta pentru actionare, asadar valori medii. 

Si aspectul si constructia unei tastaturi pot fi importante pentru unii posibili cumparatori, iar, in acest caz, durabilitatea este la ea acasa, forma fiind una ergonomica, fara decoratiuni sau o rama prea groasa, mentinand aspectul unui produs simplu, dar eficace. 

Sasiul este din ABS cu un finisaj mat, suficient de robust pentru a rezista zgarieturilor, iar tastele sunt concave, spre a se preta apasarii comode, pentru ranforsarea articolului acesta avand si insertii metalice. Iar partea cea mai buna este ca, daca versi lichide, poti curata fara probleme produsul, fara ca acesta sa fie afectat. 

Ca orice periferic pentru gaming, dintre functiile acestuia nu vor lipsi luminile LED multicolore, cu noua module disponibile, unele din ele fiind ajustabile, precum si posibilitatea modificarii intensitatii luminoase prin folosirea tastelor Fn si sagetilor in sus sau in jos. 

Conectivitatea constanta la calculator se face prin intermediul unui cablu imbracat in material textil, mufa USB fiind placata cu aur, spre a asigura o transmitere rapida a datelor. 

 

Concluzie:

Este o optiune necesara celor care dispun de un buget limitat, dar doresc sa incerce un articol de tip mecanic pentru jocuri, fiind insotit de un design compact si suficient de diversificat in ce priveste gusturile si individualizarea acestora, putandu-se realiza modificari in ce priveste luminozitatea si culorile LED-urilor, constructia fiind una durabila. 

 

 

» Ascunde recomandarile anterioare

Lasa un comentariu

0 Comentariu