Pareri despre Redragon Andromeda

Am modificat articolul ultima data pe: 28.09.22

 

Avantaje:

E un articol cu actionare mecanica, la un pret accesibil. 

Exista optiuni de baza in ce priveste modificarea luminozitatii si a profilelor de culoare a LED-urilor. 

Are anti-ghosting pentru toate butoanele, pentru a putea apasa mai multe taste in acelasi timp si a nu impiedica efectuarea comenzilor. 

Baza din metal si ABS ajuta la rezistenta la apa si la utilizare indelungata. 

Conectarea prin fir se realizeaza usor, iar constructia acestuia garanteaza durabilitatea. 

 

Dezavantaje:

Pentru ca este echipata cu switch-uri Outemu Blue, se va dovedi mai galagioasa, asa cum se intampla cu tastaturile mecanice de acest tip, ce poate ridica un motiv de nemultumire pentru unii posibili cumparatori, iar unora nu le surade faptul ca nu au la dispozitie un program care sa ajute la personalizarea luminilor. 

 

 

 

 

AVANTAJE EXPLICATE:

Te afli in cautarea unei tastaturi mecanice gata de intrebuintare, cu ajutorul careia sa iti ornezi biroul, dar de care sa te si bucuri pentru urmatorii ani? Aceasta tastatura de gaming (o lista realizata de noi gasesti aici) de la Redragon este gata sa iti devina un prieten si aliat de nadejde, avand taste mecanice prevazute cu switch-uri mai galagioase, ce-i drept (Outemu Blue), dar de care multi iubitori ai acestui tip de periferic sunt foarte multumiti. Butoanele necesita o forta de apasare mica si distanta scurta de presare ajuta la mentinerea confortului. Mulajele de butoane realizate prin injectie dubla a ABS-ului duc la mentinerea culorii si a aspectului semnelor de pe ele.

Cand vine vorba despre artificiile de lumina, acestea nu lipsesc, caci oferta de fata prezinta iluminare cu LED in opt teme pe care le poti modifica dupa cum doresti cand vine vorba despre intensitatea emisa, si ai la dispozitie si doua profiluri pe care le poti seta tu cum doresti, astfel incat sa iti scoti in evidenta tastele folosite in anumite jocuri, daca simti nevoia. Deci poti alege o functie de iluminare presetata sau iti poti sincroniza organizarea cromatica a perifericului cu calculatorul. 

Pentru a folosi tastatura cu usurinta si a te asigura ca vei avea cele mai bune rezultate in jocurile de strategie sau shooting ori in cele ce necesita un raspuns rapid, aceasta are anti-ghosting pentru 104 butoane, ceea ce inseamna ca nu vor exista probleme si nu se va sari peste o comanda, toate fiind inregistrate, chiar daca se apasa mai multe in acelasi timp. 

In ce priveste constructia, dispozitivul se remarca prin trainicie, rezistand la cel putin 50 de milioane de apasari inainte de a intampina eventuale defectiuni, exteriorul fiind realizat dintr-un ABS puternic si existand o intaritura din aliaj de aluminiu, care mentine forma si contribuie la persistenta produsului in timp. Pe deasupra, baza metalica va ajuta la rezistenta la apa a produsului, care nu se strica daca versi ceva pe el din greseala. 

Nu in ultimul rand, firul lung, de 1.8 m, protejat de o tesatura textila, va ajuta la pastrarea formei, astfel incat sa nu se indoaie in punctele critice (la imbinaturi), iar conectorul USB este placat cu aur, spre a asigura o transmisie a datelor stabila si eficienta. 

 

Concluzie:

Iubitorii gamingului vor avea de castigat de pe urma alegerii unui astfel de model mecanic, care prezinta toate functiile necesare unei sesiuni de jocuri de orice fel, conectarea neintrerupta fiind asigurata de cablul calitativ, in timp ce switch-urile usor mai zgomotoase (Outemu Blue) pot sa devina un inconvenient pentru unii cumparatori care doresc liniste. 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu