Pareri despre Redragon Karura

Am modificat articolul ultima data pe: 21.02.24

 

Avantaje:

Este un model complet cu taste in stil chiclet (joase) de uz multifunctional. 

Se ilumineaza in sapte nuante distincte si prezinta patru tonuri de intensitate luminoasa, aspecte reglabile de catre utilizator. 

Se caracterizeaza printr-un design ergonomic slim, cu un sasiu elegant si rezistenta la stropi. 

Nu ii lipseste tastatura numpad si cele multimedia, si functia anti-ghosting pentru 25 de butoane in acelasi timp. 

Conectorul USB placat cu aur asigura transferul rapid al comenzilor catre software. 

 

Dezavantaje:

Din pacate, palm restul care are grija ca mana sa nu oboseasca in timpul utilizarii si care ofera un oarecare confort, nu poate fi scos, un motiv de nemultumire pentru cei care prefera un design mai subtire si compact, fara astfel de adaugiri stilistice, in timp ce micile butoane se pot clatina usor, in unele cazuri. 

 

 

 

 

AVANTAJE EXPLICATE:

Cei care doresc o tastatura la un pret accesibil, care poate fi folosita foarte bine si pentru serviciu, de exemplu, sau alte proiecte, isi pot indrepta atentia spre acest model de la Redragon, care a fost conceput folosind tehnologie scissor switch, dispunand de 104 taste slim, ca de laptop, mai silentioase decat alte optiuni, care vor oferi o rezistenta redusa la apasare si care nu necesita o presiune lunga, astfel incat vei munci mai putin pentru fiecare impingere si vei face mai multe lucruri intr-un timp mai scurt.Feedback-ul acestor taste speciale ramane unul memorabil, cu care te obisnuiesti pe parcurs. Sau o poti alege pentru ca iti place mecanismul perifericelor de laptop. 

Nu poti spune ca ai o tastatura buna de gaming pana nu obtii un model prevazut cu iluminare, nici acestuia nelipsindu-i reputata functie. Vor exista sase module de iluminare distincte cu efecte, precum si patru niveluri de intensitate a luminii, pe care le poti regla dupa cum doresti, avand la dispozitie si optiunea de a regla modulul de “respiratie”. Pentru ca tastele sunt gravate cu laser, vor oferi o iluminare uniforma. 

Aceasta tastatura de gaming, la pret bun, este binecuvantata cu un design simplu, in nuante negre, cu un detaliu rosiatic care traseaza zona din care incepe palm restul care, din pacate, nu poate fi scos, accente rosii fiind si pe mijloc, unde se gaseste sigla Redragon. 

Ca si forma, exista o ergonomie simplista, numarul de taste indicand functionarea sa multipla, pentru gaming si tastare la serviciu. Iar la stropire nu vor exista defectiuni imediate sau probleme la conectare sau transmiterea comenzilor. 

Ce cauta majoritatea utilizatorilor care isi cumpara o tastatura pentru gaming sau munca este sa poata apasa mai multe butoane in acelasi timp si dispozitivul sa nu se blocheze. In plus, transmiterea tuturor comenzilor facute astfel va ajuta la atractia pe care o emana dispozitivul. In acest caz, exista functie anti-ghosting pentru 25 de taste si nu vor exista conflicte la semnalele transmise. Numpadul nu va lipsi (util pentru munca) si vei avea la indemana si cele 12 variante multimedia. 

In cele din urma, pentru a proteja firul pe durata folosirii, acesta este invelit intr-un material texil, iar conectorul USB va fi aurit, pentru a transmite fara intarzieri datele catre calculator. Conexiunea nu se va intrerupe exact cand ai mai mare nevoie de un produs cu raspuns bun. 

 

Concluzie:

Amatorii de tastaturi de laptop, care isi doresc un produs de uz in jocuri, isi pot indrepta atentia spre versiunea aceasta economica, prevazuta cu diferite formule de iluminare si un numar complet de butoane ce se pot folosi fara probleme, avand in vedere conectorul aurit si firul rezistent la zgarieturi si rupere. 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu