Pareri despre un incarcator wireless Samsung S8

Am modificat articolul ultima data pe: 14.08.22

 

Avantaje:

E compatibil si cu alte telefoane, nu doar Samsung S8.

Reprezinta un device compact, fiind elegant si simplu.

E dotat cu functia fast charge, pentru a astepta cat mai putin pentru o incarcare completa. 

Pachetul contine si incarcatorul necesar alimentarii pad-ului cu energie electrica. 

Ventilatorul asigura o buna aerisire, astfel incat sa nu se supraincalzeasca.

 

Dezavantaje:

Daca te gandesti sa cumperi un incarcator ce sa-ti permita alimentarea a doua device-uri in acelasi timp, acesta nu e un model potrivit, deoarece e pentru un singur gadget. Functia fast charge ti-ar putea da impresia ca se va incarca foarte rapid, dar in realitate intregul proces va dura mai mult ca la o alimentare clasica. 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE:

Acesta e un incarcator potrivit pentru posesorii de Samsung Galaxy S8, deoarece acest model de telefon e dotat cu standardul Qi, care permite alimentarea prin acest mod. Insa, ceea ce trebuie sa stii e ca el poate fi intrebuintat si pe alte dispozitive, atata timp cat ele sunt realizate cu ajutorul acestei tehnologii. 

Il poti folosi chiar si la ceasuri inteligente sau casti. Trebuie doar sa asezi pe stand device-ul dorit si incarcarea se va face cu mai multa usurinta, fara a mai sta sa cauti orificiul in care sa bagi mufa.

Un alt plus pe care il aduce cu sine acest produs e design-ul pe care il are. E de culoare neagra, fiind elegant si avand per total un aspect modern. Forma lui e una rotunda, cu un diametru maxim de 15 cm si o inaltime de 2 cm. Are o greutate de 200 de grame, ce ajuta la stabilitate. Pe suprafata pe care se aseaza gadgetul e imprimata sintagma “FAST CHARGE”.

Tocmai am amintit despre inscriptia trecuta pe partea din fata a device-ului. Ei bine, ea iti ofera informatii cu privire la modul in care poti folosi produsul, acesta avand functia de incarcare rapida. 

Nu iti imagina insa ca asta inseamna ca in cateva minute va fi realizat un ciclu complet. In practica, unii utilizatori spun ca va dura cu circa o ora mai mult fata de alimentarea clasica, altii ca la fel de mult. Oricum ar fi este in regula pentru un device wireless. 

Nu toate articolele de acest fel vin cu incarcator de priza. Se presupune ca ele trebuie alimentate cu cele clasice, cu fir. Acest model insa vine la pachet cu un incarcator inclus, pentru a fi gata de utilizare. 

In timpul utilizarii, aparatele ce folosesc tehnologia wireless se pot infierbanta destul de mult, mai ales daca bateria este foarte descarcata. Pentru asta, unele modele, asa cum e acesta despre care vorbim acum, au incorporat un mic ventilator, care se ocupa de procesul de aerisire al sistemului, astfel incat sa nu se supraincalzeasca si sa aiba loc incidente neplacute. Astfel, iti incarci linistit/a telefonul/ceasul/castile, fara a avea o astfel de grija. 

 

Concluzie:

E alegerea potrivita pentru cei care cauta sa cumpere incarcatoare wireless bune, deoarece ii permite gadgetului sa se incarce rapid, gratie functiei “fast charge”, e universal, fiind compatibil cu orice device ce foloseste tehnologia Qi, are dimensiuni reduse si o forma simpla si usor de integrat pe orice birou. E dotat si cu ventilator, pentru a incarca intr-un mod eficient si sigur. 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu