Cele mai bune incarcatoare solare

Am modificat articolul ultima data pe: 09.09.24

Cel mai bun incarcator solar – Recomandarile noastre pentru 2024

 

Incarcatoarele solare pot fi o solutie de rezerva, atunci cand te afli departe de prize si ai nevoie sa iti incarci telefonul sau alte gadgeturi. As Seen On TV KITSOLARGD7 e un kit la care iti poti alimenta pana la 10 dispozitive compatibile (are 10 mufe), asa ca il poti folosi in orice loc, dar functioneaza si ca lanterna. De asemenea, se poate incarca si la priza, in pachet fiind inclus si un incarcator, dar si trei becuri, pentru a avea parte de lumina cand pleci cu cortul sau te prinde intunericul inainte sa termini treaba prin curte. Daca preferi un incarcator cu panou solar simplu, pentru telefon, incearca Sandberg Outdoor Solar Powerbank 16000.

 

 

Tabel de comparatie

 

Plusuri
Minusuri
Concluzie

Cea mai buna!

As Seen On TV KITSOLARGD7
Click aici pentru pret! Vezi Pretul Aici

Panou solar, cu trei becuri LED ce consuma 3W, lanterna LED si cablu cu zece tipuri de mufe, la care poti incarca mai toate dispozitivele din casa, de la telefoane mobile, tablete si altele. Se incarca, la soare, in 10-13 ore, insa il poti alimenta si la priza, fiind accesorizat cu incarcator pentru asta.

Este ceva mai costisitor decat un simplu incarcator solar, ceea ce e de inteles, avand in vedere multitudinea de functii pe care le are.

Se va dovedi foarte util la casa oricui, fie ca vrei o solutie de rezerva, in cazul in care ramai fara curent, fie te afli pentru mai mult timp in natura.

A 2-A OPTIUNE!

Sandberg Outdoor Solar Powerbank 16000
Click aici pentru pret! Vezi Pretul Aici

Acest incarcator solar este unul apreciat pentru faptul ca are o capacitate foarte mare, de 16000 mAh, care permite mai multe cicluri de incarcare, are trei porturi USB, este rezistent la praf, apa si socuri mecanice

Pretul ar putea parea mai mare pentru unii cumparatori, fiind mai costisitor fata de alte articole din lista prezentata de noi.

E o baterie externa solara, care te va ajuta sa-ti incarci cu usurinta pana la 3 dispozitive, avand o capacitate de 16000 mAh.

A 3-a Optiune!

National Geographic 1600 mAh
Click aici pentru pret! Vezi Pretul Aici

E un incarcator solar pe care multe persoane il prefera datorita faptului ca are o interfata foarte bogata, care permite alimentarea a tot felul de dispozitive, avand un total de 11 conectori. Poate fi fixat pe parbriz, pentru a se alimenta mereu cand e soare, fiind dotat cu o ventuza.

Are o capacitate foarte mica, de doar 1600 mAh, ceea ce inseamna ca e posibil ca o incarcare completa sa nu fie suficienta pentru multe device-uri.

Ar putea fi alegerea potrivita pentru tine, daca vrei un incarcator solar cat mai adaptabil la tot felul de dispozitive.

 

 

Modele recomandate in 2024

 

 

As Seen On TV KITSOLARGD7

 

As Seen On TV KITSOLARGD7 este un kit ce include atat un panou solar, dar si lampa pentru iluminare, ceea ce il face o achizitie inspirata mai ales pentru persoanele care pleca des cu cortul la mare sau in alte locuri, stau in camping, dar si pentru cele care doresc o solutie la care sa apeleze cand curentul e luat pentru mai mult timp. E o solutie economica si pentru iluminarea curtii, cand nu ai posibilitatea sa tragi un bec.

Ceea ce atrage la acest produs sunt cele zece mufe, la care poti incarca si un telefon mobil, o tableta, o boxa, un MP3 player si orice alte dispozitive. Datorita celor patru surse de iluminat, o lanterna LED si trei becuri LED, vei avea o lumina destul de puternica, in orice situatie.

Incarcarea completa la soare poate dura si pana la 13 ore, iar un LED dispus la vedere te va atentiona care e starea de alimentare. Insa, poti incarca panoul si la o sursa electrica de curent, cand vei avea posibilitatea.

 

 

Sandberg Outdoor Solar Powerbank 16000

 

Produsul acesta e un incarcator solar care functioneaza cu ajutorul unor celule fotovoltaice. Pentru a alimenta la el dispozitivul dorit, trebuie sa faci conexiunea cu ajutorul unui cablu USB. El este un model foarte rezistent in timp, deoarece nu este afectat de praf, socuri mecanice sau apa.

Capacitatea pe care o pune la dispozitie device-ul e de 16000 mAh, o valoarea mare, care permite multiple cicluri de alimentare. E dotat cu 1 conector micro USB female si 2 USB A female. Poate fi alimentat si direct la priza, functionand ca o baterie externa clasica. Voltajul de iesire e de 5 V, iar amperajul la intrare e de 3.4 A, pentru a se alimenta cu usurinta dispozitivul dorit.

Produsul are dimensiuni de 2 x 7.6 x 16 cm si cantareste 371 de grame. Are nevoie de 8 ore de expunere la soare pentru a se incarca complet. Este de culoare neagra si e cauciucat, avand un aspect general mai casual.

 

 

National Geographic 1600 mAh

 

Produsul acesta e unul apreciat pentru faptul ca are inclusi o multime de conectori (11), care permit alimentarea unui numar mare de dispozitive, astfel incat sa poti sa il folosesti pentru tot felul de device-uri pe care le detii, de la tablete si telefoane, la camere foto si alte astfel de gadgeturi.

Articolul e dotat cu o ventuza, pentru a-l prinde de exemplu pe parbrizul masinii, loc in care soarele va bate cu putere si va permite alimentarea. Are o capacitate totala destul de mica, de doar 1600 mAh, dar, daca e expus mereu in soare, iti va fi de un real ajutor.

In pachetul de achizitie, pe langa cei 11 conectori vei primi si doua cabluri USB, pentru a-l putea adapta usor in functie de nevoile pe care le ai. Referitor la costuri, pretul e unul destul de accesibil, avand in vedere cate device-uri poti sa alimentezi cu acest gadget. Este de culoare neagra, pentru a fi cat mai practic.

 

 

Magnum Heating GHP 6P

 

Incarcatorul solar pe care il recomandam in cele ce urmeaza e unul pe care il poti utiliza pentru a alimenta o multime de device-uri: smartphone-uri, iPaduri, camere digitale, console, GPS-uri, casti Bluetooth etc., avand o capacitate destul de mare, de 6W.

Modelul e unul ce trebuie expus la lumina solara pentru a functiona. El e realizat cu ajutorul unor panouri cu celule fotovoltaice (e o varianta cu celule monocristaline) si un port USB ce permite conectarea device-ului dorit.

La acest produs, amperajul de intrare e de 1A, iar tensiunea e de 6V. Dimensiunile pe care le are sunt de 305 x 155 x 3 mm atunci cand este extins si 165 x 165 x 10 mm cand e strans pentru a fi transportat. Are pe suprafata lui ochiuri pentru a fi agatat de diverse elemente, astfel incat sa-l poti plasa usor in locul in care vrei. E de culoare neagra, pentru a fi cat mai practic.

 

OEM Solar Charger Power Bank

 

Principalul motiv pentru care oamenii apreciaza atat de mult acest produs e faptul ca e unul ce poate fi utilizat atat ca incarcator solar, cat si ca baterie externa ce poate fi alimentata la priza. Modelul e unul care are o capacitate de 6000 mAh, pentru a permite un ciclu complet de incarcare chiar si pentru device-urile cu acumulatori mai generosi.

Puterea de intrare a acestui device e de 5V DC/1A, iar cea de iesire 5V DC/2 x 1A. Pentru a functiona cat mai bine, trebuie utilizat la temperaturi cuprinse intre 0 si 45 de grade Celsius. Device-ul are interfata USB si e dotat cu LED-uri, pentru a-ti arata cat este de incarcat.

Aceasta baterie solara are dimensiuni de 75 x 13.6 x 142 mm si o greutate de 150 de grame. E dotat si cu o lanterna, in cazul in care vrei sa il folosesti si in acest scop. Este un gadget rezistent, cu insertii din cauciuc, pentru a te bucura de el cat mai mult timp si pentru a nu se deteriora in cazul contactului cu apa, praful sau daca au loc socuri mecanice.

 

 

Difung Solar D4-50S

 

Daca obisnuiesti sa stai departe de agitatia citadina si sa calatorest mult, cu siguranta iti este greu sa-ti incarci telefonul sau Mp3-playerul pe care il porti cu tine, drept care poti achizitiona acest produs. Echipat cu un panou solar cu celule monocristaline, acesta se caracterizeaza printr-o durabilitate mare-n timp si un randament ridicat, fiind capabil sa incarce device-urile 100% de pana la 500 de ori, in doar 5 – 6 ore.

Temperatura de operare este cuprinsa intre – 10°C -50°C. In ceea ce priveste capacitatea bateriei, aceasta este de 5000 mAh, deci suporta telefoane mobile, tablete si Mp3-playere fara probleme. Este dotat cu porturi (USB si microUSB), deci permite alimentarea cu energie a doua gadget-uri simultan.

Nu ridica probleme la transport, datorita dimensiunilor reduse (123 x 83 x 14 mm) si greutatii de 146 g, un alt plus reprezentandu-l faptul ca este un model universal si, deci, este compatibil cu toate telefoanele.

 

Avantaje:

Este un incarcator solar cu celule monocristaline, avand o durata de viata mai mare.

Poate incarca mai multe tipuri de device-uri, datorita acumulatorului de 5000 mAh.

In conditii meteo bune, timpul de incarcare nu depaseste 5 – 6 ore.

Este usor de transportat oriunde, datorita dimensiunilor mici.

 

Dezavantaje:

Nu vine insotit de cleme, astfel ca va fi dificil sa-l agati in pozitia adecvata.

 

 

Anker Incarcator Solar Pliabil PowerPort Lite 15W

 

Este un panou solar fotovoltaic wireless care, pus in dreptul luminii solare puternice, poate avea o viteza de incarcare de pana la 2,1A. Asadar, vei putea alimenta mai rapid dispozitivele tale, iar masurile de siguranta avansate pe care le are implementate nu poate decat sa te asigure de protectia gadgeturilor tale.

Panoul are o greutate de doar 355 de grame, iar forma sa permite plierea, asadar il poti lasa deschis (460 x 280 x 4 mm), pentru a capta lumina soarelui, dar il poti impaturi (280 x 160 x 19 mm), ca sa stea compact in buzunarul rucsacului.

Datorita agatatorilor de prindere din cele patru colturi, il poti agata chiar si de ruscac, in forma deschisa, pentru a se incarca cand tu esti pe bicicleta, urci un munte, sau il poti atarna de un alt obiect.

 

 

Colia.Power Photon E7W Pro

 

Iata un incarcator solar care se impacheteaza precum un portofel, pe care il poti chiar purta la tine, caci sigur nu va ocupa mult spatiu. Cand e inchis, grosimea atinge abia 17mm, iar greutatea e de 436 grame, asadar sunt putine dubii cu privire la portabilitatea sa.

La acest panou fotovoltaic poti incarca orice dispozitiv care are mufa USB. Integreaza un circuit electronic care stabilizeaza tensiunea, pentru ca telefonul tau mobil sa primesca un curent constant, fara a fi afectat de fluctuatii.

Se incarca chiar si cand lumina solara nu e puternica (multumita tehnologiei inovative SunPower(R) X21), insa, desigur, nu te poti astepta la aceeasi rapiditate de alimentare, cand trec nori sau razele solare sunt slabe. Incarcatorul are rezistenta la apa si la praf, iar materialul se comporta bine la zgarieturi si contact cu mizeria. In plus, pe interior, este cauciucat, pentru ca ploaia sa nu poata patrunde, iar panourile solare au placi speciale, din polimeri tratati ignifug, plus un strat de silicon cu proprietati anti-reflexie.

 

 

Pinsum ES500

 

Cine e interesat sa afle cum functioneaza un incarcator solar si doreste sa cumpere unul ieftin, se poate indrepta catre modelul Pinsum ES500. Este un dispozitiv foarte rezistent, cu proprietati anti-soc, pentru a fi protejat in caz de accidente mecanice.

In ceea ce priveste caracteristicile tehnice, afla ca e vorba de un panou solar mono-cristal de 1.2W, ce integreaza si o baterie de tipul Litiu-Polymer, de 5000mA. Astfel, exista doua porturi de incarcare la care poti atasa dispozitive cu mufa USB, dar exista si un port cu microUSB. Il poti folosi pentru incarcarea unui smartphone, camera foto/video, GPS etc.

De asemenea, are functie de lanterna, e rezistent la praf si la apa, are carabina inclusa, cantareste doar 150 de grame, iar dimensiunile sunt de 142 x 75 x 13,6 mm.

 

 

Cum alegi un incarcator solar bun

 

Ghidul cumparatorului

 

Daca iti petreci mult timp pe drumuri, fie din cauza locului de munca pe care il detii, fie ca iti place sa calatoresti, atunci inseamna ca stii cum este sa ramai fara baterie la telefon, smartphone, tableta, laptop, mp3-player sau GPS. Aceasta problema se poate rezolva intr-un mod foarte simplu: prin intermediul incarcatoarelor solare. Avandu-le in dotare, tot ce va trebui sa faci va fi sa le deschizi, sa conectezi dispozitivul pe care vrei sa il incarci, iar apoi sa expui panoul la soare. Datorita faptului ca acestea convertesc energia generata de soare in energie electrica, te vei putea bucura de gadget-urile tale oriunde si pentru cat de mult timp vei dori. Desigur, cu conditia ca locul in care te afli sa fie insorit.

In cazul in care in mintea ta a aparut deja intrebarea “unde gasesc incarcatoare solare la preturi bune?” si vrei sa stii mai multe despre aceste dispozitive inainte de a cumpara un produs, noi te invitam sa parcurgi ghidul de cumparaturi de mai jos. Acesta contine toate informatiile pe care trebuie sa le ai in vedere in legatura cu modele existente pe piata, portabilitatea acestora, dimensiunile si alte aspecte care te vor indruma spre itemul cel mai satisfacator din punct de vedere calitativ.

Tipul: este dat de celulele fotovoltaice, cele datorita carora panourile solare functioneaza, si care le imparte pe acestea in incarcatoare cu celule policristaline (CIGS-cupru galiu diselenid) si cu celule monocristaline. Performanta acestora depinde, in principal, de calitatea soarelui, aceasta fiind influentata de urmele de nori si chiar de anotimpul in care te afli atunci cand folosesti produsul. De asemenea, pentru ca celulele sa reuseasca sa converteasca cat mai multa lumina in energie, razele trebuie sa cada pe suprafata itemului la un unghi de 90 de grade.

Incarcatoarele cu celule policristaline sunt mai simplu de prelucrat, astfel ca sunt si mai ieftine. Totodata, au o portabilitate mare, fiind mai usoare. Acestea sunt mai flexibile, deoarece nu au o suprafata rigida, ceea ce iti permite sa le agati si sa le asezi peste diferite obiecte pentru a sta la soare. Inconvenientul este ca va trebui sa gasesti o modalitate de a la intinde astfel incat razele soarelui sa bata uniform pe acestea. Insa, au o performanta mai mare la lumina mai scazuta, comparativ cu celalat tip.

Incarcatoarele cu celule monocristaline prezinta durabilitate mai mare. Grostimea si robustetea acestora fac ca numeroase pareri despre cele mai bune incarcatoare solare sa incline catre acestea. Totodata, sunt mai rigide ca forma, insa in ultimul timp au aparut si variante pe care le poti plia, asa ca iti va fi relativ usor sa le duci in bagaj. De asemenea, acestea au o durata de viata mai mare fata de primele.

 

Modelul: cuprinde diferite forme ale produsului, in comert existand incarcatoare cu baterie interna, cu ventuza, universale, precum si rucsacuri cu panou solar atasat. De asemenea, acestea se pot fie rula, fie plia, si sunt prevazute cu port usb, iar inainte de a-l cumpara pe cel preferat, trebuie sa verifici compatibilitatea cu gadgeturile pe care le vei conecta la acest item.

Cele cu baterie interna vor stoca energia in mod automat, astfel ca le vei putea lasa nesupravegheate la soare si utiliza in momentul potrivit. Sunt foarte utile in cazul in care vrei sa incarci pe timp de noapte sau cand afara este innorat. Exista mai multe tipuri de baterii, insa fiecare dintre acestea are propriile dezavantaje. Cele mai populare sunt cele de tip litiu-ion si litiu-polimer, care sunt usoare, retin energia pentru mai mult timp si rezista la mai multe cicluri de incarcare, insa sunt si sensibile la supraincalzire. Mai exista si cele cu nichel-metal-hidrid, care se descarca la caldura, precum si nichel-cadiu, care trebuie sa fie golite complet pentru a primi din nou energie.

Cele universale sunt printre cele mai populare, intrucat sunt create pentru o gama larga de dispozitive electronice, precum telefoane mobile, tablete, iPad-uri, sisteme GPS, mp4 Player etc. Acestea sunt dotate cu adaptor pentru fiecare dintre ele. Pot avea LED-uri care infatiseaza gradul de incarcare, iar unele modele pot fi folosite si pe post de lanterne.

Cele cu ventuza au dimensiuni foarte reduse, acestea putand fi prinse de fereastra. Le poti folosi cand esti acasa, insa sunt foarte utile cand calatoresti cu un mijloc de transport, deoarece le poti pune pe geamul masinii, al avionului etc.

Rucsacurile cu panou solar au atasat, la exterior, suprafata incarcatorului. Cu acestea, vei putea pleca in excursii si vizita orasul preferat, fara sa-ti faci griji ca electronicele tale se vor descarca si netrebuind sa mai cauti mereu un loc pentru a le umple bateria. In plus, avantajul este ca nu e nevoie nici sa le mai rezervi loc in bagaj, iar rucsacul este suficient de spatios pentru lucrurile tale.

 

Puterea de incarcare: este redata in watti. Pentru un item mic, un telefon mobil sau un aparat GPS, 3w sau 5w vor fi suficienti, insa pentru un smartphone iti va trebui macar 7 w. Totodata, vei avea nevoie de cel putin 10 w pentru a incarca o camera de filmat sau un aparat foto. Instrumentele care consuma mai multa energie, precum iPad-urile, necesita in jur de 15w. Sigur, iti poti face treaba si cu un produs care necesita mai putina energie, insa si timpul de incarcare se va prelungi. De asemenea, exista produse care iti permit sa incarci mai multe aparate deodata, insa in cazul acestora, precum si in situatiile in care vrei sa alimentezi un laptop sau alt item care e mare consumator de energie, va trebuie ca sa achizitionezi si un invertor, care transforma curentul electric continuu (cel de la panou) in curent electric alternativ.

Portabilitatea: este crescuta, avand in vedere ca aceste produse sunt menite a fi transportate, insa usurinta cu care le vei cara depinde de dimensiunile si greutatea itemului (acesta spect este important mai ales atunci cand pleci in excursii, cu cortul, pe munte etc, cand ai loc limitat in bagaj). Cele mai multe dintre acestea sunt mici, existand modele care ajung la dimensiunile unui telefon mobil, in timp ce altele sunt mai mari, dar iti permit sa le pliezi sau sa le rulezi. Greutatea este specificata, de regula, de producator, insa trebuie sa acorzi atentie deoarece, de cele mai multe ori, nu sunt luate in calcul si accesoriile itemului. De asemenea, un produs mai gros este mai durabil si mai rezistent. Pentru o portabilitate crescuta, sa investesti intr-un acumulator extern poate fi o idee buna, mai ales daca intentionezi sa pleci pentru mai multe zile.

 

Accesoriile si facilitatile: includ porturi USB, carcase de protectie, cabluri de extensie, cleme, prelungitoare, indicatori de incarcare etc. Aproape toate modelele sunt prevazute cu cel putin un port pentru cablu usb, pentru a permite conectarea. De asemenea, pentru zilele cu un soare foarte puternic, in care nu poti lasa tableta in bataia directa a acestuia, o carcasa din materiale impermeabile la razele UV va face ca utilizarea sa se produca in siguranta. Niste cleme te vor ajuta sa agati itemul intr-o pozitie potrivita, iar unele modele sunt prevazute cu gauri, astfel ca vei putea prinde panoul si de coarnele ghidonului de la bicicleta. Mai mult, acestea sunt rezistente la apa, praf si murdarii, iar unele au integrata protectie pentru flux invers, astfel incat bateria interna sa nu se goleasca.

In cazul in care vrei si tu sa profiti de beneficiile acestui item in drumetiile tale, nu-ti ramane decat sa cauti modelul cel mai potrivit acolo unde gasesc incarcatoare solare la un pret bun cei mai multi doritori: pe Internet. In magazinele online exista numeroase oferte de pret si poti profita de discounturile si termenele de garantie oferite. In cazul in care vrei sa iti faci o idee in legatura cu ce fel de produse poti cumpara, arunca-ti privirea pe lista de mai jos.

 

 

Cum se foloseste un incarcator solar

 

Incarcatoarele solare sunt foarte usor de utilizat, astfel incat nu ar trebui sa intampini niciun fel de problema atunci cand iti incarci telefonul sau tableta folosind un astfel de dispozitiv. Cu toate acestea, exista o serie de sfaturi ce tin de intretinerea produselor din aceasta categorie, pe care ne simtim datori sa ti le prezentam. Daca n-ai mai folosit niciodata o baterie externa sau un astfel de incarcator, nu te ingrijora, principiul de functionare al acestora este destul de usor de inteles.

Incarcare acumulator

Daca ai achizitionat un dispozitiv ce beneficiaza de un acumulator pentru stocarea energiei, il vei putea lasa in bataia directa a razelor soarelui, pentru a se incarca si a-l folosi ulterior, pe timpul noptii sau in zilele innorate. Mai mult decat atat, unele modele iti permit sa incarci bateria folosind orice sursa de energie electrica. In acest fel produsul achizitionat iti va fi util si atunci cand vremea nu este de partea ta.

 

Utilizare

Cele fara power bank insa, nu vor putea sa te ajute in lipsa unor conditii meteo optime, asa ca degeaba vei incerca sa iti alimentezi cu energie telefonul prin intermediul unui astfel de incarcator, daca afara nu e pic de soare. Cu toate acestea, exista sanse sa poti mentine un dispozitiv pornit atunci cand intensitatea solara este relativ redusa, incarcarea realizandu-se totusi mult mai lent.

Daca produsul achizitionat de tine dispune de un ecran LCD, vei putea chiar sa monitorizezi viteza cu care ajunge curentul la device-urile tale. Prin urmare, ai posibiltatea de a determina randamentul incarcatorului, in functie de conditiile meteorologice.

 

 

Folosirea interfetei

Cei fara experienta in lucrul cu o asemenea aparatura, se vor intreba probabil cum se se realizeaza conexiunea cu un telefon, cu o tableta sau cu un alt tip de consumator. Ei bine, daca te numeri printre acestia, raspunsul este unul simplu: prin intermediul porturilor USB.

Poti beneficia, in functie de modelul achizitionat, de unul sau mai multe, ceea ce inseamna ca poti alimenta simultan cu energie electrica numeroase dispozitive. Trebuie sa ai in vedere insa, ca puterea incarcatorului va juca un rol decisiv. Daca acesta dispune de 3-5 W, iar tu incerci sa furnizezi curent unei tablete sau unei camere foto, spre exemplu – timpul de incarcare va fi unul destul de lung.

 

Mentenanta

Iti recomandam sa feresti, pe cat posibil, dispozitivul de socuri mecanice, de contactul cu diverse lichide si de temperaturile extreme, intrucat daunele ce pot surveni, te pot obliga sa achizitionezi un aparat nou. Daca ai optat insa, pentru un model rezistent la apa (certificat IP64) sau prevazut cu o carcasa cauciucata care sa-l protejeze in cazul unui accident nefericit, atunci ai un motiv de ingrijorare in minus.

Cu toate acestea, ar fi indicat sa nu lasi produsul in soare, nesupravegheat, pentru perioade indelungate de timp. Daca acesta este fabricat din plastic se poate deforma, iar bateria cu care e prevazut isi va pierde, cu siguranta, proprietatile din cauza supraincalzirii.

Sfatul nostru este sa acorzi extrem de multa importanta aspectelor legate de mentenanta, intrucat, in lipsa unei garantii, investitia facuta ar putea fi in zadar.

 

 

 

Marci populare:

 

Atunci cand iti petreci mult timp pe drumuri, in interes de serviciu sau personal, incarcatoarele solare devin o solutie practica si ecologica, ce-ti ofera o sursa de alimentare a diverselor dispozitive mobile mereu la indemana si functionala. Acestea convertesc energia solara in energie electrica si pot fi folosite la o diversitate de gadgeturi: smartphones, tablete, MP 3 si MP 4 playere, GPS, laptopuri.

Daca vrei un astfel de echipament, orienteaza-te spre specialistii domeniului, companii moderne care dezvolta solutii inteligente de alimentare prin energie solara. Iti prezentam trei dintre cele mai apreciate si recunoscute firme orientate spre fabricarea acestor produse, ce au castigat premii internationale si increderea clientilor.

 

Xtorm este o tanara si moderna companie, infiintata in 2008, parte a grupului olandez Telco Accessories. Avand in vedere varietatea de dispozitive mobile din ziua de azi ce necesita alimentare frecventa, Xtorm si-a concentrat intreaga activitate de pana acum pe dezvoltarea si furnizarea unor solutii practice de incarcare.

A creat aplicatii durabile ce utilizeaza energia solara, contribuind astfel la protectia mediului inconjurator. Incarcatoarele solare Xtorm sunt destinate utilizarii de zi cu zi, oricand ai nevoie de o sursa de alimentare la indemana. Produsele sunt azi distribuite in peste 50 de tari europene, in special prin intermediul magazinelor online si la puncte de vanzare in aeroporturi.

Gama sa de produse include incarcatoare cu si fara panouri solare, cu USB, ce pot fi folosite la diverse dispozitive electronice mobile, fara a mai fi nevoie de diverse cabluri, adaptoare, convertoare, prize. Amatorii de drumetii sunt in special incantati de linia Xtorm de rucsacuri cu panou solar si acumulator.

Produsele sunt ecologice (rucsacurile sunt fabricate din PET-uri reciclate), simplu de folosit si oferite la preturi competitive. Fiind o companie moderna ce utilzeaza ultimele tehnologii, Xtorm a castigat cunoscutul premiu Red Dot Design Award in 2011 si in 2013. Ofera si o gama profesionala, cu incarcatoare pentru spatiile publice.

 

Yolk este o companie infiintata recent, in anul 2014, angajata exclusiv in procesul de dezvoltare si productie de dispozitive ce folosesc energia solara. Obiectivul sau este de a oferi tuturor celor interesati solutii de incarcare portabile, pentru alimentarea oricaror dispozitive electronice.

Primul incarcator solar fabricat in 2014, Solarade, cel mai mic incarcator 5W din lume, s-a bucurat imediat de succes pe plan international, Yolk fiind prezent la expozitii de profil din intreaga lume, din al doilea an de activitate extinzandu-se si in S.U.A.. Al doilea incarcator dezvoltat, numit Solar Paper, a fost lansat in 2015 si este cel mai subtire si usor dispozitiv solar din lume.

Cu produse moderne si inovatoare, activitatea Yolk a fost apreciata si recunoscuta prin intermediul a numeroase premii din domeniu. Printre acestea, se pot mentiona medalia de bronz de la Expozitia Internationala de Inventii din Geneva, sau premiul CES pentru inovatie din 2024.

Yolk a fost o prezenta apreciata inclusiv la MWC 2024 (Mobile World Congress). Devenind in doar cativa ani de activitate un nume cunoscut pe piata dispozitivelor solare, Yolk lucreaza constant pentru a dezvolta noi si inteligente solutii de incarcare solara.

Jupio ofera o gama extinsa de incarcatoare si acumulatoare, fiind o companie infiintata in anul 2006 in Groningen, Olanda. De la fondare, firma a cunoscut o crestere constanta, la momentul actual distribuind produsele in tari din toata lumea. Unul din cele mai recente si de succes produse este incarcatorul Jupio All-In-One, cu USB, cu display si controler inteligent MCU.

Cu scopul de a se impune pe piete noi a fost infiintata o companie-sora, Jupio Nordic AB, in Stockholm, Suedia, ce ofera o retea de vanzare si servicii post-vanzare in tarile nordice. Produce accesorii de alimentare pentru diferite dispozitive: camere digitale, smartphones, tablete, laptopuri sau scule electrice de mare putere.

De asemenea, fabrica o linie de acumulatori reincarcabili cu durata extinsa de functionare. Jupio integreaza tehnologii moderne, foloseste materiale de calitate si ecologice si respecta cu strictete normele europene legale de siguranta si protectie a mediului.

Toate produsele sale sunt fabricate in locatii certificate ISO. Misiunea asumata a companiei este cea de a oferi accesorii de incarcare de o calitate inalta si la un pret corect. Partenerii de afaceri si clientii sunt cei mai importanti, Jupio asigurand inclusiv garantii extinse si servicii de asistenta post-vanzare.

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu