Pareri despre Tenda AC9

Am modificat articolul ultima data pe: 27.02.21

 

Avantaje:

Se poate configura foarte usor, chiar daca nu ai multa experinta.

Vine dotat cu functii suplimentare de mare ajutor.

Design atractiv ce se va incadra foarte bine pe biroul tau.

Pret foarte bun. 

 

Dezavantaje:

In caz ca vrei sa montezi router-ul pe perete va trebui sa te orientezi spre un alt model, deoarece acesta nu iti ofera decat posibilitatea de a fi montat in pozitie verticala pe birou sau pe masa de lucru. 

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE:

Poate nu esti expert in domeniu, asa ca posibilitatea de a configura in doar cateva minute router-ul si fara a fi nevoit sa apelezi la persoane calificate poate fi un avantaj important. Dupa ce ai conectat aparatul la o retea de internet cu ajutorul unui cablu in portul WAN, daca nu ai parole sau o configurare speciala, dispozitivele ce sunt conectate la router prin cablu vor functiona. 

Antenele wi-fi se pot activa foarte usor, fiind necesara adresa implicita din browser, setarea tipului de conexiune, iar la final setarile de wi-fi. Interfata este foarte intuitiva si iti va fi usor sa o folosesti.

 

 

De cele mai multe ori detaliile fac diferenta, si functiile suplimentare de care dispune acest device sunt de mare ajutor. Astfel ai posibilitatea de a programa intre ce ore sa functioneze router-ul, cu functia Sleeping Mode, care va intrerupe intre anumite ore setate de tine pentru wi-fi, LED-urile pentru a nu te deranja pe timpul noptii, si conexiunea USB. 

La setarile avansate mai ai functia de control parental – foarte utila pentru cei care vor sa limiteze accesul copiilor la internet; poti opri doar LED-urile; poti face anumite configurari de la distanta etc. In caz ca apar noi versiuni de software pentru acest dispozitiv vei primi o notificare si cu un simplu click poti sa faci update-ul.

Design-ul este simplu si se va potrivi in orice mediu de lucru. Carcasa este dintr-un plastic dur, de culoare neagra, se monteaza in pozitie verticala si are un suport dedicat pentru birou.

Antenele sunt in partea superioara si se pot orienta in toate directiile, are o banda de LED-uri care iti arata starea de functionare prin schimbarea luminilor, conectica este pozitionata in partea din spate, cu: portul pentru alimentare la reteaua electrica; butonul dedicat pentru configurarea wireless; buton de tip on/off pentru resetare; 5 porturi gigabit; un port USB 2.0 care poate fi folosit pentru a conecta o imprimanta sau pentru stocare de date.

Este un router wireless Gigabit la un pret foarte bun ce iti ofera o navigare pe internet peste medie si multiple posibilitati de configurare.

 

Concluzie:

Dedicat pentru uz casnic, acest router este o achizitie foarte buna pentru cei care stau la un apartament, pun accent pe pret si au de gestionat putine dispozitive, fara a face transferuri foarte mari de date. 

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments