Top 5 cele mai complexe jocuri pentru PC

Am modificat articolul ultima data pe: 04.08.20

 

Daca esti pasionat de gaming si vrei sa te bucuri de jocuri cat mai complexe, printre cele mai apreciate se numara: Metro Exodus, Deus Ex: Mankind Divided, Forza Horizon 4, Kingdom Come: Deliverance sau Hitman 2. Acestea necesita sisteme performante, care sa fie capabile sa ofere o experienta cu adevarat placuta.

 

Adevaratii gameri isi instaleaza in propriile computere jocuri puternice, solicitante pentru sistem, cu grad de dificultate ridicat, care necesita dotarea PC-ului cu piese componente de inalta calitate. Daca si tu ti-ai creat un device pentru astfel de activitati, in cele ce urmeaza, vrem sa aducem in atentia ta cele mai complexa jocuri:

 

Metro Exodus

Acest joc este unul cu impuscaturi, in care vei regasi elemente de groaza si tot felul de pericole pe care trebuie sa le depasesti, folosind diverse tehnici de supravietuire. Va trebui sa te implici virtual in lupta cu o serie de creaturi neobisnuite, dar si cu oameni ciudati. Actiunea se desfasoara in Federatia Rusa, avandu-l ca protagonist pe Artyom, si pe parcurs ce inaintezi in joc, se poate observa dinamica in ceea ce priveste ciclu zi-noapte, anotimpurile, fenomene meteorologice etc. 

Spre deosebire de multe alte jocuri cu impuscaturi, aici trebuie sa controlezi totul cat mai bine, sa ai grija sa nu consumi inutil munitia si sa nu impusti chiar tot ce iti iese in cale. 

Referitor la cerintele sistemului, pentru acest joc, dotarile recomandate sunt urmatoarele: Procesor Intel Core i7-4770K sau un echivalent al acestuia, memorie RAM de 8 GB, sistem de operare Windows 10, placa video GeForce GTX 1070, GeForce RTX 2060 sau AMD RX VEGA 56 cu memorie de 8192 MB si un spatiu de stocare liber pe disc de 59 GB. 

Deus Ex: Mankind Divided

In ceea ce priveste acest joc, personajul principal este Adam Jensen, iar actiunea se petrece in anul 2029. Actorul principal, va lupta impotriva unui nou tip de terorism, in cadrul diviziei Task Force 29 a Interpolului si va da informatii secrete catre o organizatie clandestina – The Juggernaut Collective. 

Jensen va calatori prin multe locuri precum Utulek Station din Praga sau o mahala din Cehia si de-a lungul timpului va intalni tot felul de indivizi ciudati, pe care va trebui fie sa ii evite, fie sa ii elimine, impuscandu-i. Asadar, ca jucator, te poti bucura de aceasta aplicatie fie din postura de shooter, fie din cea de stealth. 

Pe parcursul actiunii poti sa iti imbunatatesti abilitatile, recurgand la tot felul de implanturi artificiale (sageti lansate direct din pumni, deplasare fara a produce zgomot, analizarea starii mentale a interlocutorului, o arma bionica ce poate fi utilizata pentru a reduce din capacitatea unui inamic etc.). 

Pentru a rula acest joc pe computerul tau si pentru a avea o experienta cat mai placuta, fara blocaje si cu o grafica superba, ai nevoie de urmatoarele cerinte: procesor Intel Core i7-3770K sau AMD FX 8350 Wraith, memorie RAM 16 GB, placa video AMD Radeon RX 480 – 1920 x 1080 sau NVIDIA GTX 970 – 1920 x 1080 cu memorie de 4096 MB, sistem de operare Windows 10 pe 64 biti si 55 GB liber pe spatiu de stocare.

 

Forza Horizon 4

Daca iti plac jocurile cu masini, cu siguranta acesta va fi o incantare pentru tine. Peisajele prin care vei trece sunt absolut superbe, ai posibilitatea de a testa sute de masini pe tot felul de trasee, actiunea desfasurandu-se in Marea Britanie. Vei descoperi diverse lacuri, vai, castele si exista dinamica in ceea ce priveste trecerea anotimpurilor, dar si conditiile meteo. 

In acest joc vei putea sa iti customizezi masinile si sa le cresti performantele, in asa fel incat sa progresezi cat mai mult si sa duci la capat misiunile. 

Referitor la cerintele de sistem, recomandate sunt urmatoarele caracteristici: procesor Intel i7-3820, 3.6 Ghz; 12 GB RAM; placa video  NVidia GTX 970, NVidia GTX 1060, 3GB, AMD R9 290x sau AMD RX 470; sistem de operare Windows 10, versiunea 15063.0 sau mai recenta.

 

Kingdom Come: Deliverance

Jocul acesta e unul de lupta, in care sunt folosite tehnici inovative, o grafica deosebita si peisaje medievale uimitoare. Totul pare foarte real in jur, de la formele de relief multicolore, pana la arhitectura caselor si bisericilor. 

In timpul jocului vei fi pus in tot felul de situatii mai mult sau mai putin dificile, va trebui sa iti folosesti banii intr-un mod cat mai chibzuit, sa te lupti cu diversi indivizi sau animale si sa fii pus in tot felul de situatii mai grele, precum cea de a sta la inchisoare sau a trece prin incendii.

Pe masura ce avansezi in joc, vei deveni un adevarat cavaler, capabil sa faca fata situatiilor dificile si sa depaseasca cu brio tot felul de evenimente neplacute. 

Pentru a te bucura de acest joc la o calitate foarte buna, cerintele de sistem recomandate sunt urmatoarele: procesor Intel CPU Core i7 3770, 3.4 GHz, AMD CPU AMD FX-8350, 4 GHz; memorie RAM 16 GB; placa video Nvidia GPU GeForce GTX 1060, AMD GPU Radeon RX 580, 4096 MB; 40 GB liberi pe disk; sistem de operare Windows 7 sau Windows 8 (8.1), 64 biti.

 

Hitman 2

Hitman 2 este un joc cu o grafica impresionanta, care il are in centru pe acelasi personaj din versiunile anterioare, doar ca acum exista si alte imbunatatiri precum: medii mult mai complexe de joc, cu oportunitati pe masura, posibilitatea de a elimina inamicii intr-un mod foarte inovativ, o multime de noi misiuni si diverse modalitati de testare a creativitatii. 

Pentru a putea rula acest joc pe computerul il tau intr-un mod cat mai fluent si placut, ai nevoie de urmatoarele cerinte de sistem: procesor Intel CPU Core i7 4790, 4 GHz, memorie RAM 16 GB, placa video Nvidia GPU GeForce GTX 1070 sau AMD GPU Radeon RX Vega 56 de 8GB, 60 GB liberi pe disk sistem de operare Windows 7/8 (8.1) sau 10.

Acestea sunt unele dintre cele mai complexe jocuri de care te poti bucura. In eventualitatea in care sistemul tau trebuie imbunatatit, poti cumpara din magazinele online o placa video pentru PC, memorii RAM suplimentare sau alte astfel de piese componente. 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments