Pareri despre TP-Link TL-WR940N

Am modificat articolul ultima data pe: 23.01.21

 

Avantaje:

Dispune de 3 antene pentru a mari performanta produsului;

Iti ofera posibilitatea de a securiza datele cu ajutorul unui simplu buton;

Poti sa configurezi latimea de banda dedicata pentru anumite device-uri;

Interfata prietenoasa, usor de utilizat. 

Pret bun. 

 

Dezavantaje:

Acest model de router se asaza pe birou si nu ai posibilitatea de a-l agata pe perete sau un suport pentru a ocupa cat mai putin loc. Daca te decizi sa il achizitionezi gandeste aranjarea in asa fel incat sa aiba o pozitie stabila, pe un birou sau o masa, avand nevoie de un spatiu de 200 x 140 mm, inaltime 28 mm.

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE:

Router-ul este dotat cu 3 antene ceea ce iti asigura o viteza optima de lucru si un semnal mai puternic. Astfel poti conecta toate device-urile din casa, poti face transfer de date usor, iar viteza de pana la 450Mbps este de ajutor inclusiv pentru operatiuni mai complexe precum streaming video HD, care are nevoie de o latime de banda mai ridicata.

 

Desigur, securitatea datelor este o problema foarte importanta pentru fiecare utilizator, iar acest model de router te ajuta sa faci criptarea de securitate wireless doar apasand butonul dedicat, WPS. Astfel protejezi accesul altor persoane la reteaua ta, si pentru a permite folosirea acestuia de catre alti utilizatori trebuie sa cunoasca parola.

Fiind un router single band, ce functioneaza doar la frecventa de 2,4 GHz, poate fi necesar sa gestionezi latimea de banda, avand posibilitatea de a o configura dedicat pentru anumite device-uri. Astfel, in caz ca lucrezi de acasa, poti sa aloci o largime mai mare de banda pentru PC-ul tau care sa iti asigure o buna functionare si viteza mare de transfer.

Configurarea acestui model de router nu iti va pune probleme, avand o interfata foarte accesibila si intuitiva, si vei fi gata de lucru in doar cateva minute. Cu ajutorul aplicatiei Tether poti face setarile de retea utilizand orice dispozitiv din casa, fie ca au sistemul de operare Android, fie iOS. Poti usor sa ii monitorizezi activitatea celui mic, restrangand inclusiv accesul, cu ajutorul functiei de control parental, si ai si posibilitatea sa gestionezi setarile de control acces. 

Este un device dedicat pentru uz casnic sau la un birou cu mai putini angajati, fiind o buna achizitie. 

 

Concluzie:

Este un router wireless TP-Link la un pret decent, ce permite o configurare rapida, fara batai de cap, suficient pentru un apartament de dimensiuni mari (face fata si la 240 mp) care iti va rezolva problema conexiunii la internet pentru toate device-urile pe care le detii. 

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments