Pareri despre Tenda N301N300

Am modificat articolul ultima data pe: 28.02.21

 

Avantaje:

Are un design simplu si placut. 

Este usor de configurat chiar daca nu esti profesionist.

Are un sistem de securizare avansat. 

Este un router comercializat la un pret bun.

 

Dezavantaje:

Acest model de router wireless nu dispune de o conexiune USB care sa iti permita legarea in retea a altor device-uri de care ai nevoie, precum o imprimanta sau un dispozitiv de stocare. Astfel, daca ai o mini retea acasa sau la birou si vrei sa partajezi anumite periferice, indreapta-te spre un alt produs. 

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE:

Acest model de router are un design simplu si este de culoare alba pentru a se incadra fumos in orice decor. Dispune de doua antene plasate in partile laterale, simetric si se asaza orizontal pe birou, avand si dimensiuni reduse pentru a nu ocupa mult loc (12,74 x 9,05 x 2,6 cm). Carcasa este din plastic dur pentru a fi rezistenta. Pentru o mai buna stabilitate pe birou sau pe masa, dispune de patru picioruse, anti-alunecare. 

Porturile sunt asezate in partea din spate pentru a putea face conexiunile intr-un mod cat mai estetic. Butoanele sunt, de asemenea, pozitionate in partea din spate si ai acces usor la ele. 

 

 

Chiar daca nu esti in domeniu poti configura usor acest model de router, fara a fi nevoit sa apelezi la ajutor calificat, avand doar trei pasi simpli de urmat pentru a securiza si pentru a face reteaua functionala, gata in doar cateva minute. 

Din punctul de vedere al securizarii retelei acest model de router wireless este foarte bine dotat. Astfel dispune de standarde ridicate de securizare WPA si WPA2 care nu permit accesul neautorizat. In plus, are si sisteme de filtrare precum blocare sau autorizare MAC. Butonul WPS iti permite sa poti securiza usor reteaua cu ajutorul tehnologiei Wi-Fi Protected Setup, printr-o simpla apasare, fara a mai fi nevoit sa retii tot felul de parole.

Este o buna optiune pentru persoanele care au nevoie de un router pentru acasa, cu un numar mic de utilizatori, avand un pret foarte convenabil si o garantie de 24 de luni pentru persoanele fizice. Dispune de performante tehnice bune precum: viteze de 300 Mbps, fiind foarte potrivit pentru activitatile zilnice preum e-mail, streaming video, jocuri online; 3 porturi de LAN de tip RJ-45; un port WAN RJ-45; doua antene externe de 5 dBi; o rata de transfer in Ethernet de 10/100 Mbps; standard wi fi 802.11 n etc. 

 

Concluzie: 

Pentru un spatiu restrans, acasa sau la un birou cu putini utilizatori, acest model de router wireless, ieftin si bun, este foarte potrivit, avand un nivel ridicat de securizare, un aspect placut si, de asemenea, un pret foarte atractiv. 

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments