Pareri despre Tenda AC10

Am modificat articolul ultima data pe: 23.01.21

 

Avantaje:

Produsul dispune de 4 antene, pentru a oferi un semnal cat mai puternic.

Instalarea este facila si foarte rapida.

Ofera performante deosebita si prin fibra optica.

Are un pret foarte bun. 

 

Dezavantaje:

Produsul nu ofera un port USB, astfel, daca ai nevoie sa folosesti un dispozitiv pe care sa il legi prin interfata USB (precum o imprimanta sau alte device-uri), atunci este bine sa te indrepti spre un alt model de router wireless Tenda care are si aceasta optiune. 

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE:

Puterea emisa de router are o foarte mare importanta si pentru a beneficia de un semnal puternic, acest produs este dotat cu 4 antene, ce sunt omni-directionale de 5 dBi. Acestea completate cu o tehnologie de ultima generatie, precum boost ce extinde aria de acoperire si breamforming+ ce permite trecea cu usurinta prin pereti, iti va oferi o buna acoperire la interior.

 

Instalarea acestuia este ca la orice model de router, dupa ce il pornesti si il conectezi la internet, poti incarca expertul de intalare rapida de pe un browser web. Dupa introducerea detaliilor conexiunii, vei seta numele retelei wireless si pui parolele. Pentru un plus de securitate este bine sa ai parole diferite pentru administrarea routerului si pentru conexiune. 

Interfata este simpla si o vei putea folosi usor, fiind impartita pe sectiuni logice. Dupa ce il configurezi poti sa incepi sa iti conectezi dispozitivele la retea: calculator, laptop, telefon mobil, tableta, priza wireless etc.

In caz ca vrei sa utilizezi conexiunea prin fibra optica, vei avea parte de o experinta foarte placuta, putand viziona filme la o calitate Full HD sau te poti juca la un nivel performant si fara intreruperi. Routerul este echipat cu porturi full Gigabit WLAN si LAN, pentru a putea beneficia si de largimile mari de banda ce sunt disponibile prin fibra optica. Tehnologia MU-MIMO te ajuta sa poti cupla mai multe device-uri care sa functioneze simultan in bune conditii.

Cu bune performante tehnice, cu un design simplu si placut, fiind de culoare neagra, cu LED-uri de control, putand fi montat atat pe perete, cat si pe birou, acest router poate fi o achizitie interesanta mai ales ca pretul este foarte bun, si are un raport calitate – pret decent. Dimensiunile sunt medii (22 x 14,15 x 4,9 cm) si cantareste doar 350 grame. 

 

Concluzie: 

Pentru cei care au un buget mic dedicat pentru aceasta achizitie si vor sa il foloseasca pentru uz personal, intr-un apartament mic sau mediu, acest produs ofera performante deosebite pe banda wireless 2.4 GHz. 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments