Pareri despre Star-Light 32DM3500

Am modificat articolul ultima data pe: 06.12.23

 

Avantaje:

Televizorul Star-light se poate monta rapid si fara probleme.

Este foarte bun pentru utilizarea ca monitor PC.

Reda majoritatea formatelor de fisiere, o caracteristica utila celor care folosesc stick sau hard extern.

Are conectivitate mare, cu 7 tipuri de interfata, inclusiv USB si HDMI.

Se potriveste perfect cu un buget redus.

 

Dezavantaje:

Partea de software ce transforma un televizor normal intr-unul smart este depasita de modelele noi si necesita update-uri. Din pcate, modelul are posibilitati limitate din acest punct de vedere. De asemenea, unii utilizatori s-au arata nemultumiti de volumul scazut, in timp ce altii au instalat pur si simplu boxe. 

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE:

Televizorul nu necesita prea multa munca din momentul in care este scos din cutie si pana e pus in stare de functionare. Acest avantaj este mai important decat pare, deoarece unele categorii de utilizatori nu sunt familiarizate cu tehnologiile de ultima generatie si se adapteaza mai greu la sarcini complexe.  

Daca lucrezi mult pe computer sau daca doresti sa vizionezi anumite elemente care nu se bucura de o claritate a imaginii suficient de buna pe un ecran mai mic sau cu o rezolutie inferioara si ai nevoie de un televizor pe care sa-l utilizezi si ca monitor pentru computer, atunci poti considera ca modelul 32DM3500 de la Star-Light este o investitie foarte eficienta. Il poti transforma alternativ in televizor sau monitor in functie de nevoile de moment.

Nu tot timpul poti gasi in programele de televiziune tot ceea ce-ti doresti sa vizionezi sau sa asculti. In sprijinul preferintelor tale, pentru fisiere aflate pe stick sau pe hard extern, poti sa folosesti intrarile destinate altor dispozitive si sa accesezi filme sau muzica. Fiind capabil sa decodeze tipuri variate de fisier, cum ar fi .kmp, .avi sau altele, ai la indemana o sursa de divertisment daca utilizezi la maximum capacitatile acestui model.

Chiar daca unele dintre intrarile puse la dispozitie de acest televizor led star-light ar putea sa fie redundante, existenta lor este un plus pentru cei care sunt nemultumiti de modelele noi, care nu au astfel de facilitati. Televizorul are un port USB, intrare Jack 3,5 mm, doua porturi HDMI, unul SCART, CI+ slot, si altele. 

Cei mai multi dintre utilizatori se declara multumiti de posibilitatea de a instala hard-diskuri externe sau boxe, precum si un sistem home cinema, care sa creeze o atmosfera propice de relaxare in fata televizorului.

Pentru un televizor HD cu o diagonala de 80 cm, pretul se incadreaza in categoria de buget redus. O buna parte dintre cei care doresc sa se bucure de imagine de calitate poate astfel sa investeasca intr-un aparat cu un raport echilibrat calitate-pret. Pretul cu care poate fi gasit in magazine nu depaseste in mod normal 400-600 de lei, cea ce poate insemna, pentru majoritatea celor interesati, un efort financiar rezonabil.

 

Concluzie:

Daca nu dispui de fonduri foarte mari si ai nevoie de un model cu imagine HD buna, s-ar putea sa-ti surada ideea de a achizitiona acest televizor led star-light, 80 cm, 32dm3500, hd. Este ideal pentru dormitoare si bucatarii mici si face fata foarte bine utilizarii zilnice pentru emisiuni, meciuri sau filme difuzate de posturile TV. 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu