Pareri despre Sony SRS XB32B

Am modificat articolul ultima data pe: 02.04.20

 

Avantaje:

Este un model portabil de dimensiuni accesibile. 

Exteriorul este rezistent la apa si praf. 

Rezista la zgarieturi si caderi de la inaltimi mici. 

Autonomia acumulatorului se ridica la 24 de ore. 

Are o optiune de adaugare a luminilor la redarea muzicii. 

Controlul playlist-ului si al altor functii se face de pe telefonul mobil, din aplicatia intuitiva. 

 

Dezavantaje:

Desi doua dispozitive de acest fel pot fi conectate prin Bluetooth, redarea muzicii sau continutului audio se poate decala in timp, dupa cum relateaza unii cumparatori, in timp ce “petrecerea luminilor” nu se realizeaza mereu pe ritmul muzicii, din pacate. Audiofilii exigenti pot fi nemultumiti de calitatea basului, care se poate dovedi insuficient de profund. 

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE:

Cei care au nevoie sau isi doresc o boxa Sony portabila pentru mici petreceri, pentru momentele in care ies la iarba verde si doresc un fundal animat sau pentru acele momente in care, parca, linistea nu e cel mai placut acompaniament, isi pot indrepta atentia spre un articol portabil, precum acesta, care are un design simplu, dar de efect, in format compact, care incape si intr-o poseta sau un rucsac, pentru a putea duce momentele savuroase si distractive oriunde mergi.Si, pentru ca unui dispozitiv portabil ii sade bine sa prezinte protectie in fata intemperiilor, boxa aceasta se va descurca foarte bine cand vine vorba despre apa, pete si praf. In prima faza, este dotata cu certificare IP 67, asa ca poate fi luata la piscina, pe plaja sau la padure, fara ca apa sa devina un pericol, avand in vedere ca dispozitivul este rezistent la lichide.

Nu se defecteaza cand este scufundata in apa, chiar, si poate fi si spalata, scapand, in acest mod, de pericole. Si, pe langa asta, nu va fi afectata nici de particulele de praf, exteriorul fiind etanseizat si usor de curatat, asa cum mentionam deja. 

Si, pentru ca exteriorul este tare si protector cu circuitele electrice si difuzoarele, te vei bucura sa afli ca nici nu se va zgaria usor, mentinand aspectul usor metalizat, indiferent de culoarea aleasa. Poate fi scapata pe pamant, rezistand la zgarieturi si la lovituri considerate accidente uzuale. 

Acumulatorul care ofera puterea aparatului prezinta o autonomie de pana la 24 de ore, o functie deloc rea, astfel ca nicio petrecere nu se va incheia inainte de vreme. Si, in plus, se poate conecta la pana la 99 de alte dispozitive de acelasi fel, pentru a sincroniza muzica pe toate si a transforma o petrecere intr-un adevarat eveniment. 

Prezinta lumini LED in format ritmat si cu stroboscop, pentru a inlesni atmosfera de distractie, acestea controlandu-se wireless, prin folosirea telefonului mobil. 

Optiuni precum Party Booster (unde atingi dispozitivul pentru a produce sunete de percutie pentru muzica) sau redarea muzicii vor fi controlate folosind aplicatia Sony insotitoare, Music Center, unde poti modifica starea de sunet, lista de cantece sau modul in care reactioneaza luminile.  

 

Concluzie:

Cu o optiune de acest fel poate fi dotata o bucatarie sau o baie, pentru a scapa de cateva fire si a avea la dispozitie volumul dorit si calitatea audio superioara celei oferite de un telefon mobil, controlul tuturor functiilor si a listei de melodii fiind realizate cu ajutorul aplicatiei de pe smartphone, pentru control facil, atonomia mare fiind un punct forte al aparatului. 

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre