Pareri despre Sony MHCV11

Am modificat articolul ultima data pe: 06.04.20

 

Avantaje:

Este o optiune destinata uzului in spatii mari, cu un bas puternic. 

Prezinta functie Party Chain pentru a se conecta altor dispozitive similare cu care sa redea acelasi continut audio in tandem. 

Poate fi folosita pentru karaoke – are intrare pentru microfon. 

Se conecteaza cu telefonul mobil si poate reda continutul audio prin NFC, Bluetooth sau USB. 

Este un model portabil cu incinta, ce poate fi luat in excursii. 

Are lumini pentru a ajuta la obtinerea atmosferei de petrecere. 

 

Dezavantaje:

Nu va fi recomandata uzului in incaperi de dimensiuni reduse sau apartamente deoarece sunetul emis nu va fi unul de calitate la volum redus, in special cand vine vorba despre bas, care ar trebui sa fie punctul sau forte, acesta nefiind etalat la volum redus, el imbunatatindu-se la distante mai mari fata de ascultatori. 

 

 

 

 

AVANTAJE EXPLICATE:

Cei care doresc sa incerce boxe Sony de uz multifunctional sau care au nevoie de un sistem mono puternic, cu volum ridicat, isi pot indrepta atentia spre o optiune de acest gen, prevazuta cu difuzor si tweeter, care are suficienta forta pentru a acoperi o suprafata mare cu volumul sau, fiind destinata spatiilor mari, precum sali de sport, de evenimente, petreceri la cort sau in aer liber. 

In aceste circumstante va rasuna basul de care este capabila si se va observa echilibrul dintre sunetele joase si cele inalte, care pot fi modificate si din programe speciale de pe telefonul mobil. Precum in cazul multor boxe de la Sony care pot fi luate si afara, si modelul acesta prezinta suport pentru conectare si legarea virtuala de alte exemple asemanatoare pentru a crea un sistem stereo in lant, care va conferi un volum mai intens si un sunet mai adanc. Un dispozitiv poate deveni “gazda” care transmite si celorlalte continutul audio. 

Pasionatii de karaoke pot avea alaturi de ei oricand dispozitivul ideal pentru concursuri intre prieteni sau pentru petrecerea timpului cantand, deoarece dispozitivul poate folosi un CD sau un DVD ori un dispozitiv care se conecteaza prin USB, de unde vor fi luate melodiile dorite si utilizatorul va canta la unison cu acestea. 

Exista doua intrari pentru microfon, astfel incat sunt posibile si duetele. Nu lipseste faderul incorporat, care va scadea volumul versurilor sau continutului vocal pentru ca pasionatul de muzica sa poata canta cum doreste. 

Pentru controlul rapid al continutului audio, boxa se conecteaza la telefonul mobil sau alt dispozitiv cu Bluetooth sau NFC, astfel incat sa nu mai fie necesara adaugarea cablurilor si a configurarii aparatelor profesionale. Prin simpla atingere a telefonului de boxa, aceasta se aprinde si va incepe sa cante. 

Designul compact, cu incinta, permite luarea dispozitivului pe terasa, la iarba verde ori pe plaja, de exemplu, fiind dispus si cu maner integrat, desi dimensiunile destul de mari pot reprezenta un inconvenient atunci cand nu exista un portbagaj disponibil. 

Pentru imbunatatirea atmosferei si atragerea petrecaretilor, dispozitivului nu ii lipsesc luminile, de aceasta data de culoare albastra, capabile sa animeze atmosfera. 

 

Concluzie:

E un dispozitiv cu multiple uzuri pentru amatorii muzicii, dar nu neaparat pentru profesionisti, care e insotit de un pret acceptabil, fiind mai dificil de inteles de unii posibili cumparatori, avand in vedere stilul de redare al continutului audio si modul in care volumul afecteaza calitatea acestuia. 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre