Pareri despre Sony GTKXB60B

Am modificat articolul ultima data pe: 18.08.22

 

Avantaje:

Poate fi folosita cu alimentare la priza sau cu acumulator, fiind usor de luat la drum. 

Prezinta functie pentru animarea petrecerii, dispunand de becuri care pot fi aprinse si care “danseaza” pe beat. 

Poate fi conectata de alte modele de acelasi fel pentru petreceri in locatii mai mari. 

Se manevreaza prin Bluetooth si NFC. 

Nu ii lipsesc conexiunile clasice (port USB, intrari si iesiri audio). 

 

Dezavantaje:

In vederea obtinerii sunetului pe placul ascultatorului, boxa trebuie calibrata in urma primirii pachetului, prin folosirea unui set de programe de pe mobil, altfel setarile vor fi foarte joase si efectul rezultat unul neplacut pentru ureche, dezechilibrand bass-ul in raport cu sunetele inalte, motiv pentru care unii nefericiti cumparatori si decid sa o returneze inainte de a vedea ce poate. 

 

 

 

 

AVANTAJE EXPLICATE:

Aceasta boxa multifunctionala care vine de la brandul Sony are beneficiul de a putea fi intrebuintata atat cand se afla conectata la priza, in mod static, cat si cand utilizatorul doreste sa iasa in aer liber, la un picnic sau un gratar ori in alte circumstante, dispunand si de o baterie rezistenta, a carei autonomie se invarte in jurul valorii de maximum 14 ore si minimum 3.5 ore la volum maxim. 

In plus, se ofera si modulul Stamina care va reduce volumul in asa fel incat sa ofere pana la 5 ore de autonomie, in acelasi timp mentinand petrecerea in parametri normali. 

 

 

In vederea producerii unei atmosfere distractive si gata de disco, sau alt gen muzical care iti place, produsul este prevazut cu LED-uri care pot fi pornite. Boxa Sony (aici modele comparate intr-o lista) are o linie intreaga de lumini situate in jurul difuzoarelor, acestea putand forma adevarate modele pline de culoare, existand si setari de mentinere a intensitatii luminoase, dar si un stroboscop pentru a produce acea vibratie specifica unui club, cu intermitenta. Pe deasupra, pentru a nu dansa singur, luminile se vor putea sincroniza cu muzica, astfel incat sa imbogateasca atmosfera dorita. 

Pentru a asigura volumul necesar unei zone mai mari sau pentru a-l mentine in mai multe zone ale proprietatii, pot fi grupate mai multe astfel de boxe prin Bluetooth wireless, folosind functia Party Chain. Optiunea permite atasarea a pana la 10 astfel de dispozitive, muzica putand fi sincronizata intre ele, la fel ca si luminile, astfel incat sa poti multumi toti invitatii. 

Pentru controlarea dispozitivului si echilibrarea notelor joase cu cele de bas este important sa folosesti aplicatia de la Sony, care va oferi acces la tot felul de functii si atributii interesante, controlul realizandu-se prin Bluetooth si NFC, eliminand necesitatea unor fire care pot incurca sau impiedica. Astfel, muzica de pe telefon poate fi transferata catre boxe, permitand utilizatorilor sa isi formeze propriul playlist, deoarece mai multe telefoane pot fi conectate in acelasi timp. 

Articolul poate fi “trezit” prin simpla atingere a telefonului de acesta, prin conectivitatea NFC (Near Field Communication), fiind usor de setat si folosit oricand. 

Pune la dispozitia doritorilor si porturi USB, pentru conectarea fizica a telefonului sau playerului favorit, existand si posibilitatea conectarii altor echipamente audio-video, cu intrare si iesire audio. Astfel, poti conecta chiar si un monitor sau un televizor, ori o boxa aditionala, pentru a optimiza experienta. 

 

Concluzie:

Boxa de la reputatul brand de pe nisa de piata prezinta o alegere interesanta, de uz multifunctional, cu un sistem usor de manevrat prin intermediul telefonului mobil, unde se afla accesul la sistemul de echilibrare al sunetelor, cel mai important in vederea redarii sunetului dorit de catre utilizator. 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu