Pareri despre Sony Bravia 32WD757

Am modificat articolul ultima data pe: 05.12.22

 

Avantaje:

Imaginea este foarte clara, de buna calitate.

Modelul vine cu aplicatiile de Netflix si YouTube instalate.

Sistemul de operare Linux il face sa ruleze relativ usor in aplicatii si setari.

Poate fi utilizat pentru distribuirea de fotografii.

Este disponibil pentru mirroring de pe telefonul mobil. 

Poate inregistra emisiuni direct pe un hard disk extern.

 

Dezavantaje:

Fiind un model vechi, din 2016, nu se poate compara din punctul de vedere al capacitatilor Smart TV cu cele din generatiile ulterioare. Atat softul, cat si aplicatiile sunt depasite, dar poate fi utilizat cu succes pentru Youtube si Netflix.

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE:

Imaginea clara, completata de culorile naturale, de contrastul curat si zonele intunecate redate cu acuratete sunt plusuri incontestabile ale acestui televizor Full HD. Comparabil din acest punct de vedere cu modelele mai noi, care propun tehnici de procesare a imaginii multiple si procesoare de imagine de mare viteza, se poate spune ca produsul iese in evidenta in mod pozitiv la capitolul imagine.

Pentru ca instalarea unor aplicatii necesita timp si deseori cunostinte tehnice minime, modelul 32wd757 prezinta acest avantaj inca din momentul montajului: atat  Youtube, cat si Netflix sunt deja prezente. Pentru Netflix, telecomanda este prevazuta din fabricatie cu un buton special, astfel ca te vei afla, in cel mai strict sens, la un click distanta de lumea filmelor si a documentarelor. 

Un alt avantaj este acela ca se poate naviga relativ usor in meniurile de setari, precum si prin lista de canale digitale, cu intarzieri minime. Utilizand un sistem de operare Linux, dispozitivul beneficiaza de fluiditate si o interfata destul de simplu de inteles si de invatat. 

Pentru ca se distinge mai ales prin functiile pentru divertisment, posibilitatea de a partaja fotografii cu pana la 10 dispozitive este una dintre atuurile sale demne de mentionat. Atat fotografiile, cat si clipurile scurte de pe smartphone pot fi trimise catre televizor pentru a impartasi amintiri. Televizorul isi poate crea propria retea Wi-Fi dedicata. 

Daca vrei sa utilizezi un dispozitiv cu diagonala ecranului de 80 cm in loc de 8 pentru smartphone-ul tau, functia de mirroring (oglindire) este cea care te va ajuta sa faci asta. Poti sa-ti folosesti televizorul ca sa te uiti impreuna cu familia la fotografiile din telefon fara sa fii nevoit sa le descarci pe stick sau sa muti familia langa computer.

Pe acest model de televizor Smart LED Sony Braviacompania producatore a implementat  USB HDD Rec 3, tot pentru un divertisment de calitate. Practic, utilizand aceasta functie iti poti transforma televizorul intr-un recorder. Suportul pe care se poate face inregistrarea trebuie sa fie un hard extern HDD de pana in 2 TB. In felul acesta iti poti constitui propria cinemateca daca esti suficient de pasionat.

 

Concluzie: 

In functie de caracteristicile tehnice de care crezi ca ai nevoie, modelul acesta de Sony 80 cm, 32wd757, full hd ti se poate parea mai saracacios in optiuni sau bine echipat pentru ceea ce iti trebuie. Cel mai surprinzator ramane faptul ca isi pastreaza locul intre produsele mid-level in ceea ce priveste calitatea imaginii si poti sa-l ai in vedere cand te gandesti la gama de produse Smart LED Full HD. 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu