Pareri despre Samsung UE40NU7122KXXH

Am modificat articolul ultima data pe: 06.12.23

 

Avantaje:

Reda fidel imaginea, o caracteristica Samsung prezenta si la acest model.

Chiar daca nu impresioneaza prin dimensiuni, ofera senzatia de Super Big Tv pe care o astepti.

Aducand toate dispozitivele intr-o singura telecomanda, asigura simplitate in utilizare.

Se poate configura usor, cu telecomanda sau cu telefonul mobil, in cativa pasi.

 

Dezavantaje:

Desi televizorul este cotat ca fiind smart, telecomanda care ii este destinata nu este la fel. De asemenea, nu are preinstalate Netflix, Youtube sau HBOGo, asa ca va trebui sa le selectezi si sa le instalezi singur. Unii utilizatori semnaleaza de asemenea faptul ca are intarzieri in preluarea comenzilor, un decalaj care poate deveni iritant.

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE:

Ca si celelalte modele Samsung din seria led smart, acest televizor iese in evidenta prin utilizarea unor tehnologii de imagine care fac posibila redarea imagii cu acuratete. Fiind un televizor led smart ultra hd din generatia 2018, are atat rezolutia 4K UHD cat si functiile HDR, PurColor si UHD dimming care iti asigura o imagine superioara calitativ.  

Rezolutia mare apropie imaginea de calitatea pe care o are inregistrarea, pe cand HDR reda mai corect luminozitatea si culorile, rezultatul fiind o scena ce pare reala, aproape palpabila.Chiar daca produsul vine doar in variante cu diagonala de 100 si 108 cm, cu alte cuvinte nu se situeaza in topul dispozitivelor impresionante ca dimensiuni, acesta iti sugereaza destul de bine senzatia pe care un ti-o da un aparat extrem de mare. Senzatia de Super Big Tv pe care si-o doresc utilizatorii de smart TV depinde si de locul si dimensiunea camerei in care este amplasat televizorul.

Bazandu-se pe sistemul de operare Tizen, de tip open-source, televizorul poate folosi aplicatiile Samsung, cum ar fi SmartThings si Sync & Share care faciliteaza interconectarea si cooperarea intre mai multe aparate. 

Reunind intr-o singura aplicatie toate aparatele Samsung poti sa le gestionezi mai eficient. Aplicatia SmartThings poate fi descarcata cu telefonul mobil si configurarea se poate face la fel. 

Pe langa aceasta gestiune comuna, ai acces la jocurile PC prin intermediul Steam Link, un lucru foarte la indemana cand nu vrei sa folosesti un ecran mic pentru jocuri care solicita atentie la toate detaliile si necesita procesare grafica.

Pentru unii dintre cei care isi doresc televizor led smart este important sa aiba la dispozitie un mod rapid si usor prin care sa configureze si sa interactioneze cu modelul selectat. Producatorul a prevazut pentru acest televizor led smart ultra hd, tizen, 4k hdr, 100 cm, samsung ue40nu7122kxxh atat optiunea configurarii din telecomanda, cat si prin intermediul telefonului. 

Pentru utilizatorii care si-au propus sa interconecteze aparatura cu ajutorul unor interfete clasice televizorul este dotat cu 3 interfete HDMI, doua USB, 1 AV, CI+slot, etc. In felul acesta laptop-uri, Pc-uri, stick-uri si harduri externe pot fi folosite impreuna cu televizorul.

 

Concluzie:

Acest televizor oferit de Samsung este un model cu rezolutie 4k si cu functie hdr pe care il poti lua in considerare ca pe un premium mai mic sau un mid-level evoluat, mai mult decat satisfacator daca nu iti doresti un dispozitiv cu un ecran cu diagonala mai mare de 110 cm.

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu