Pareri despre Samsung Galaxy A30

Am modificat articolul ultima data pe: 05.12.22

 

Avantaje:

Permite folosirea a doua cartele SIM plus micro card SD.

Este prevazut cu trei camere pe spate, care ofera unghi ultrawide, plus camera pentru selfie.

Include display de dimensiuni mari, de 6.4inch, cu structura super AMOLED.

Are baterie de 4000mAh, cu incarcare rapida si autonomie ridicata.

Ofera spatiu generos de stocare cu posibilitate de extindere.

 

Dezavantaje:

Rezolutia este de 720 x 1560pixeli, nivel care se poate dovedi insuficient pe un ecran cu diagonala de 6.4inch, ceea ce poate duce in unele cazuri la observarea deranjanta a pixelilor pe imaginile vizualizate. Este un telefon destul de mare, mai putin potrivit pentru persoanele micute, care doresc sa il poata folosi cu o singura mana.

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

La fel ca cele mai multe modele mainstream din ultimii ani si aceasta versiune de la Samsung vine in intampinarea celor care sunt nevoiti sa foloseasca doua numere de telefon, asigurand spatiu pentru instalarea a doua cartele SIM. In plus, poti adauga si card micro SD fara a fi nevoie sa renunti la unul dintre cele doua SIM-uri.

Designul se aliniaza la ultimele tendinte, incluzand trei camere pe spatele telefonului, de 25Mp, 8Mp si respectiv 5Mp, care te ajuta sa te adaptezi usor la conditii diverse de realizare a fotografiilor. Astfel, iti asigura cadre largi cu unghi de expunere de pana la 123 de grade, pentru a suprinde cele mai frumoase peisaje, detaliile de adancime si aspecte ale fundalului pe care le poti controla si dupa fixarea cadrului.

Display-ul este unul de dimensiuni mari, cu diagonala de 6.4 inch si structura super AMOLED, care inseamna culori intense, luminozitate buna, detalii clare si un ecran incapator, care iti permite sa vezi foarte usor imagini si clipuri video. Spatiul tactil generos inseamna de asemenea si utilizarea facila a meniului si tastaturii.

Dispozitivul este alimentat cu ajutorul unei baterii de 4000mAh care ofera autonomie ridicata, similara celei disponibile la cele mai bune telefoane Samsung, de categorie premium, si anume de pana la 32 de ore, in functie de aplicatiile pe care trebuie sa le sustina. Incarcarea acumulatorului se realizeaza rapid, bateria avand nevoie de pana la 90 de minute pentru un ciclu complet, deci nu va trebui sa astepti prea mult pentru a fi din nou in miscare.

La categoria spatiu de stocare, acest model iti pune la dispozitie 64GB de memorie integrata, care se poate dovedi suficienta daca nu ai obiceiul de a descarca frecvent clipuri sau imagini de mari dimensiuni. In caz contrar, poti insa suplimenta capacitatea pana la 512GB, nivel care iti permite sa transformi telefonul intr-un mic calculator portabil, potrivit pentru a salva si edita documente word, prezentari PowerPoint, fisiere PDF etc. 

In ceea ce priveste conectivitatea, acest model iti ofera de asemenea port USB 2.0 Type-C si Jack 3.5mm care permite folosirea de casti.

 

Concluzie

Telefon potrivit pentru cei care doresc sa achizitioneze un model cu display larg si acumulator puternic, potrivit pentru folosirea de doua cartele SIM. Va fi de asemenea apreciat si de catre persoanele care doresc sa poata face poze cat mai bune si sa aiba la dispozitie suficient spatiu pentru a le stoca.

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu