Pareri despre Samsung 55RU7302

Am modificat articolul ultima data pe: 05.12.22

 

Avantaje:

Imagine 4k de buna calitate, la care contribuie atat caractersticile tehnice, cat si procesarea.

Foarte bun pentru jocuri, unii dintre utilizatori il folosesc intens in acest scop.

Meniu accesibil, usor de gestionat.

Conectivitate foarte buna, atat la PC, cat si la laptop. 

Nu prezinta delay, avand un procesor puternic.

Are sunet de calitate.

 

Dezavantaje:

Nu are telecomanda smart, ci una clasica. De asemenea, se pare ca firma nu poate recomanda o telecomanda smart compatibila. Unii utilizatori avertizeaza ca nu pot fi folosite fisierele de pe stick sau hard extern si nu poate citi audio DTS. Nu se poate conecta la Wifi in 5Ghz, amanunt care lipseste din descrierea produsului.

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE:

Cei mai multi dintre cei care au achizitionat modelul sunt incantati de modul in care este redata imaginea. Majoritatea utilizatorilor incadreaza calitatea imaginii la foarte bine si foarte clar si considera ca, din acest punct de vedere, televizorul se situeaza pe o pozitie foarte buna printre ofertele similare, raportul calitate-pret fiind unul mai mult decat avantajos. 

Desi pentru majoritatea persoanelor un televizor de la Samsung inseamna filme, documentare sau meciuri vizionate la calitate foarte buna, unii prefera sa-l foloseasca mai degraba pentru a se bucura de o experienta deosebita atunci cand se delecteaza cu jocuri video. Se pare ca din acest punct de vedere dispozitivul se comporta deosebit de bine. 

Pentru cei care indragesc tehnologia, dar o prefera in varianta mai usor accesibila, vestea buna este ca modelul de fata prezinta exact aceasta caracteristica: un meniu usor de inteles si de utilizat. Mai multi cumparatori s-au exprimat in acest sens, iar producatorul prezinta acest avantaj si in descrierea produsului.   

In cautarea unui televizor smart cat mai aproape de asteptarile tale, posibilitatile de conectare pe care le ofera sunt un factor decisiv. Modelul 55RU7302 face fata cu brio acestei cerinte, fiind apreciat pentru faptul ca se conecteaza la PC sau laptop cu usurinta si ca functioneaza foarte bine in astfel de conditii.

Este fundamental sa aflati cum se comporta un astfel de dispozitiv atunci cand utilizezi telecomanda, mouse-ul sau tastatura. O parte dintre cei care se orienteaza spre acest tip de produs sunt deranjati de delay-ul mare, de pana la cateva secunde, care survine atunci cand opereaza din telecomanda sau utilizeaza un aparat conectat. Datorita procesorului puternic cumparatorii sustin ca acest delay este insesizabil in cazul de fata. 

Dispozitivul utilizeaza tehnologia Dolby Digital Plus pentru redarea sunetului. Ca si in alte cazuri, unii sunt nemultumiti de lipsa capacitatii de redare a fisierelor DTS, dar cei mai multi dintre utilizatori sunt foarte multumiti de calitatea sunetului. Pentru multe televizoare smart aceasta caracteristica poate fi problematica, avand in vedere ca designul nu permite incorporarea unor boxe de dimensiuni mari, dar in cazul acestui model producatorii au reusit sa atinga standarde inalte de calitate.

 

Concluzie:

Se poate spune fara rezerve ca acest televizor de la Samsung, 55RU7302 prezinta o serie de avantaje care il plaseaza in topul listei de produse Samsung pe care trebuie sa le ai in vedere pentru achizitie. Dezavantajele nu sunt insurmontabile si au un impact redus asupra experientei oferite de acest dispozitiv.

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu