Pareri despre Samsung 43ru7172

Am modificat articolul ultima data pe: 05.12.22

 

Avantaje:

Utilizeaza tehnologie HDR 10+, ceea ce iti ofera claritatea pe care o cauti la un televizor smart. 

Foloseste tehnologii de ultima generatie (software si hardware) pentru imbunatatirea imaginii.

Diagonala mare, pentru a va bucura pe deplin de spectacolul de la televizor.

Posibilitatea unor conexiuni multiple este o veste buna, mai ales ca multi dintre cei care-si doresc un televizor nu doresc sa utilizeze exclusiv tehnologie Samsung. 

 

Dezavantaje:

Unii dintre utilizatori sunt nemultumiti de faptul ca televizorul nu are o iesire audio jack, iar altii sustin ca telecomanda nu este conceputa pentru o utilizare facila. Desigur, lipsa iesirii audio poate fi rezolvata prin utilizarea unor boxe bluetooth, dar va trebui sa va obisnuiti cu acest model de telecomanda. 

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE:

Tehnologia HDR le permite televizoarelor de ultima generatie sa redea coloritul in asa fel incat acesta sa fie cat mai fidel inregistrarii si cat mai aproape de ceea ce omul percepe cu ochiul liber. Exista mai multe tipuri de tehnologii HDR, dar HDR10+ este tehnologia originala si cea mai des intalnita la ora actuala in productie.  

Datorita acestui tip de redare intensitatea luminii este mai mare in scenele si zonele luminoase ale ecranului, iar zonele intunecate raman astfel, dar pastrand claritatea obiectelor. 

Pentru cei care doresc sa achizitioneze un televizor led smart ultra hd 4k, utilizarea acestor tehnologii nu este o noutate, dar ele constituie argumentul cum ar fi PurColor pentru un colorit autentic, procesor UHD pentru controlul redarii, incluzand optimizarea contrastului si HDR, rezolutia 4k UHD si UHD Dimming. 

Definirea imaginii in UHD constituie in sine un avantaj net fata de orice televizor FHD, avand in vedere ca distributia imaginii pe un numar de pixeli de 4 ori mai mare face sa se distinga cu precizie cele mai mici detalii. Functia de dimming face posibila diferentierea mai precisa a detaliilor, procesarea fidela a imaginilor contribuind la senzatia de autenticitate. 

Ca sa te bucuri de o imagine panoramica atat la meciurile favorite cat si la documentarele despre natura, ai nevoie de un ecran suficient de mare. Desi este departe de alte televizoare din aceasta gama, ecranul de 108 cm este indeajuns sa iti schimbe perspectiva si sa iti ofere o experienta mai buna a vizionarii. Pentru sentimentul de apropiere reala, ecranul mare este ideal. 

Pentru cei care sunt ingrijorati de compatibilitatea dispozitivelor smart, modelul de televizor led smart ultra hd 4k, hdr, 108 cm, samsung 43ru7172 vine cu posibilitatea de a te conecta si la aparatura apartinand altor marci. Fie ca este vorba despre difuzoare sau alte device-uri, poti sa le utilizezi in conexiune cu televizorul smart pentru o experienta imbunatatita. 

Prin intermediul aplicatiei AirPlay 2, acest televizor Samsung este primul din serie care face posibila utilizarea dispozitivelor Apple. Asta inseamna ca e posibil sa vezi continutul unui iPhone, iPad sau Mac si sa faci streaming sau sharing. 

 

Concluzie:

Dincolo de limitele modelului, sesizabile in functie de nivelul asteptarilor fiecarui utilizator in parte, experienta utilizatorilor il recomanda ca fiind in topul produselor din gama sa. Raportul calitate-pret este unul avantajos, asa incat cei care-si doresc mai mult de la un televizor fara sa depaseasca un buget prestabilit, pot avea in vedere aceasta varianta.

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu