Pareri despre Redragon Andromeda Rainbow

Am modificat articolul ultima data pe: 23.01.21

 

Avantaje:

Este un model special conceput pentru gaming, cu greutate si stabilitate. 

Iluminarea poate fi programata de catre utilizator prin folosirea unor combinatii de taste. 

Butoanele sunt imprimate, pentru a nu se sterge in timp. 

Are 12 taste multimedia pentru controlul programelor aditionale si in timpul jocului. 

Pentru confortul mainii in timpul jocului dispune de un palm rest generos. 

 

Dezavantaje:

Printre aspectele mai putin pozitive intampinate de alti cumparatori se numara “galagia” facuta de switch-urile mecanice Outemu Blue folosite, LED-urile de notificare Caps Lock si Num Lock pot fi deranjante noaptea, daca sunt aprinse, precum si lipsa unui program sau a instructiunilor in vederea programarii luminozitatii si a culorii pe fiecare tasta. 

 

 

 

 

AVANTAJE EXPLICATE:

Tastatura Redragon Andromeda Rainbow LED face parte din randul ofertelor mecanice, adica prevazute cu switch, care schimba experienta in momentul atingerii, conferind un raspuns tactil pronuntat, apreciat de catre gamerii care cauta sa stie ca respectiva comanda este dusa la indeplinire, fara a astepta raspunsul vizual. 

Constructia robusta are greutate datorata aliajului de aluminiu si ABS care formeaza corpul dispozitivului, conectorul USB fiind placat cu aur si acoperit de un strat de mesh pentru a asigura durabilitatea si transmiterea rapida a datelor. Nu prezinta un design extravagant, fiind o varianta semi-compacta, cu un numar complet de taste (107) si un palm rest robust. 

Tastele sunt iluminate cu LED-uri si, pe langa cele opt teme predefinite, utilizatorul poate adauga doua proprii, prin apasarea unei combinatii de taste (de regula, FN+9/ Fn+0), si nivelul luminozitatii putand fi ajustat in multiple moduri pentru a nu deranja la ochi noaptea. In acest mod, utilizatorul va putea sa isi individualizeze experienta de joc, si va avea la indemana butoanele pe care si le doreste intr-un anumit joc, fara a fi distras de altele. In plus, vizibilitatea se pastreaza si noaptea, facand gamingul mai usor si distractiv. Se mentioneaza si ca tastele au anti-ghosting, asa ca si apasarea mai multora in acelasi timp se va contoriza. 

Un alt aspect pozitiv este faptul ca tastele sunt din ABS, iar caracterele nu se vor estompa sau coji in timp, deoarece au fost imprimate prin injectie dubla de plastic, ceea ce inseamna ca vor rezista foarte bine in timp, fara a suferi modificari. 

Pentru ca parasirea sau blocarea ori pauza sunt imposibile in cazul unor jocuri, pentru a schimba setari de sunet, de exemplu, tastatura aceasta pune la dispozitia utilizatorului nu mai putin de 12 taste multimedia care indeplinesc variate functii, de la Play si pana la marirea sau scaderea volumului, astfel incat manipularea acestora sa fie usoara, direct din butoane. 

Pentru a evita oboseala la nivelul bratului si a incheieturii in timpul gamingului, tastatura e prevazuta cu un palm rest viguros, intr-un design ergonomic, astfel incat pozitia palmei sa ramana comoda de-a lungul jocului. Din nefericire, aceasta nu se poate scoate, existand si utilizatori care prefera sa foloseasca periferice fara acest accesoriu. 

 

Concluzie:

Pentru un incepator intr-ale gamingului, care doreste sa incerce o optiune mecanica de joc, tastatura aceasta se arata demna de testare, dispunand de optiunile cele mai importante, precum iluminarea si setarea LED-urilor si tastelor, un sasiu greu si stabil si un fir gros si puternic, ce asigura transferul rapid al comenzilor. 

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments