Pareri despre Razer Cynosa Chroma

Am modificat articolul ultima data pe: 04.04.20

 

Avantaje:

Modelul prezinta un design modern si elegant, care arata foarte bine pe birou. 

Tastele cu iluminare LED pot fi programate in nenumarate moduri in vederea personalizarii echipamentului de pe birou. 

Producatorul foloseste taste moi (mecha-membrana) pentru a oferi o experienta comoda in timpul jocului. 

Se ataseaza prin fir, oferind un timp de raspuns bun in jocuri, si nu numai. 

 

Dezavantaje:

Printre nemultumirile ridicate de cei care au achizitionat un astfel de articol se numara faptul ca este necesara inscrierea pe o platforma pentru a primi acces la controlarea luminilor in diferite moduri, software-ul Razer Synapse in sine aflandu-se intr-un stadiu inca necomplet, in varianta Beta. 

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE:

Printre cei mai prestigiosi producatori de tastaturi de gaming din comert la ora actuala se afla Razer care ofera jucatorilor si consumatorilor, in general, o experienta inedita, cautand sa produca noi si noi optiuni de care acestia sa se bucure. Printre ele se afla si Cynosa Chroma, care are un aspect elegant, cu un sasiu de culoare neagra, dintr-un plastic gros si usor granulat, cu taste de aceeasi culoare si o textura usor mai moale, despre care vom vorbi mai tarziu. 

Desi nu are un palm rest propriu-zis, pentru confortul incheieturii mainii, in partea inferioara prezinta o scurta banda care se subtiaza spre sol, pentru ca unghiul de mentinere al palmei sa nu fie obositor. Unul din punctele forte ale brandului si, implicit, ale acestui model este faptul ca fiecare tasta este luminata individual si exista optiuni de individualizare a nuantelor si luminozitatii acestora, precum si a jocului de lumini. Initial, te vor intampina cateva presetari simple insa, dupa ce iti faci un cont pe platforma Razer Synapse, vei avea acces la variate optiuni de modificare si individualizare a profilurilor, putandu-ti crea propriul profil de gaming pe care sa il adaptezi fiecarui titlu in parte, daca doresti, avand de selectat din cele peste 16 milioane de nuante care iti sunt puse la indemana. 

Unul din aspectele interesante si apreciate ale tastaturii, care poate necesita timp sa te obisnuiesti la primele utilizari, sunt butoanele care au o textura plasticata, dar mai moale, acestea reprezentand o tehnologie mecha-membrana creata pentru a spori confortul la folosire si pentru a facilita presarea pe circuit. 

Tasta face o miscare completa si e responsiva, astfel incat sa primesti feedback-ul necesar pentru a te asigura ca ai efectuat comanda respectiva. In acest mod, stii imediat ca esti suficient de precis in orice joc doresti. 

Deoarece se conecteaza la PC prin intermediul unui cablu USB, va conferi un timp de raspuns foarte bun, neingradit de semnale wireless si alte radiatii, precum in cazul optiunilor prin Bluetooth, asigurandu-te ca nu exista probleme si ca, oricand calculatorul este deschis, tastatura functioneaza cu brio si este gata sa te ajute sa cuceresti orice harta. 

 

Concluzie:

Gamerii care doresc o optiune de presigiu, care vine de la un brand apreciat in industrie pentru calitatea sa, dar caruia nu ii lipsesc controversele, caci gusturile sunt subiective, isi vor indrepta atentia spre acest model cu taste cu mecha-membrana, care ofera ce e mai bun din doua lumi. 

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre