Pareri despre Philips 43PUS7304/12

Am modificat articolul ultima data pe: 05.12.22

 

Avantaje:

Foloseste materiale de buna calitate, care ii confera un aspect placut si durabilitate.

Are o buna redare a imaginii, cu un colorit bogat.

Utilizeaza un procesor P5, de mare putere. 

Este dotat cu tehnologie Ambilight, pentru o ambianta perfecta.

Aplicatiile ruleaza foarte fluent datorita sistemului Philips Android.

Te poti folosi de comanda vocala.

 

Dezavantaje:

Are o telecomanda gri cu scris alb, asa incat o sa iti ia ceva timp sa te obisnuiesti cu ea. Alti cumparatori sunt de parere ca presetarile pentru reducerea zgomotului si netezirea imaginilor trebuie indepartate pentru performanta optima, sau ca panelul de tip IPS este de o calitate diferita fata de restul ansamblului si sub potentialul procesorului.

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE:

Pentru ca nu este doar un ecran, ci si un element de design in incaperea unde il asezi, vei constata ca suportul din aluminiu si finisajele executate cu grija schimba intr-un mod placut atmosfera din camera. Pe deasupra, contribuie la rezistenta si durata de viata a produsului, un factor important atunci cand cheltui o suma de bani semnificativa.Cei mai multi utilizatori acorda note mari acestui televizor pentru caracteristicile superioare ale imaginii. La calitatea redarii pe care o ofera produsul contribuie atat tehnologia HDR, cat si capacitatea procesorului. Cu un numar de 4 sisteme compatibile HDR vei fi probabil satisfacut de ceea ce vezi la televizor in materie de claritate si colorit.

Conceput pentru display-urile OLED, ce se situeaza in gama premium, procesorul Philips P5 Perfect Picture Engine este, fara indoiala, piesa de rezistenta a dispozitivului. Datorita puterii mari de procesare acesta poate face fata atat transformarilor de luminozitate si contrast cu succesiune rapida, cat si utilizarii intense a aplicatiilor smart pe care le pune la dispozitie produsul.

Acest tip de tehnologie este conceput pentru a furniza o experienta exceptionala. Luminand in timp real cadrul in care se afla televizorul prin intermediul unor LED-uri amplasate pe laturile acestuia, el reflecta in ambient starile pe care le sugereaza scenele vizionate. In mod ideal, utilizatorul traieste mai intens secventele si intreaga incapere pare cuprinsa in continutul vizionat. 

Un avantaj evident fata de alte televizoare similare in ce priveste caracteristicile tehnologice il constituie usurinta cu care ruleaza. Daca unele dispozitive devin greoaie in modulul smart, sistemul acestui model opereaza cu usurinta, atat in grila de canale digitale, cat si in sectiunile de meniu care necesita conexiune la servere si selectarea unor itemi si optiuni. Delay-ul minim si redarea fara blocaje sunt plusuri care trebuie remarcate.

Un motiv in plus pentru care acest televizor Philips 43PUS7304/12 se plaseaza sus in topul preferintelor este posibilitatea de a utiliza comenzi vocale in locul tastaturii sau telecomenzii. Pentru multi cumparatori acest tip de facilitate ofera un confort in utilizare care pare sa ridice miza pentru celelalte televizoare similare. Desigur, identificarea comenzilor vocale are unele limite, dar acestea sunt date stadiul avansului tehnologic.

 

Concluzie: 

Adunand o multime de review-uri pozitive, acest model poate fi considerat o optiune serioasa pentru cei care isi doresc o experienta deosebita in fata unui display 4k si isi permit o investitie medie in tehnologie si divertisment. Identifica din start posibilele probleme, intrucat ele apartin de obicei produselor individuale.

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu