Pareri despre Philips 32phs4503/12

Am modificat articolul ultima data pe: 21.02.24

 

Avantaje:

Cei mai multi cumparatori apreciaza imaginea clara si culorile vii.

Utilizatorii televizorului spun ca acesta este usor de instalat si de administrat setarile.

Meniul dispozitivului este usor de inteles si de folosit. 

Are conectivitate buna cu ajutorul cablului HDMI.

Poate fi folosit cu succes de catre gameri pentru jocuri.

 

Dezavantaje:

Fiind un televizor HD cu design slim, nu are posibilitatea de a incorpora boxe de dimensiuni mari, asa incat unii cumparatori considera ca modelul are un volum mai slab. Alti utilizatori nu apreciaza designul telecomenzii, cu cifrele plasate in partea de jos, dar acesta pare a fi un inconvenient minor.

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE:

Cei mai multi utilizatori sunt foarte multumiti de calitatea imaginii. Cei care isi doresc un televizor de la Philips sunt atrasi in primul rand de acest atribut, iar modelul de fata se numara printre cele care au o claritate foarte buna, indiferent de sursa de redare. Pentru ca foloseste tehnologia LED, ai parte de claritate, luminozitate, contrast, culori pline si pe deasupra un consum de energie redus.

Spre deosebire de televizoarele smart, care prezinta o complexitate mai mare cand vine vorba de instalare, acesta se poate instala foarte usor, scutindu-te de batai de cap. Ne referim in primul rand la efectuarea setarilor, care iti pot lua un timp semnificativ de lung cand vine vorba despre modele complicate. In cazul acestui produs Philips majoritatea celor care l-au achizitionat au punctat in mod special faptul ca nu pune nici un fel de probleme de acest fel.

O opinie generala despre modelul 32phs4503/12 este aceea ca pune la indemana un meniu usor de folosit, in limba romana, aspect important cand vine vorba despre noile tehnologii. Este un avantaj care devine extrem de util mai ales cand te hotarasti sa folosesti si alte dispozitive in conexiune cu televizorul. 

Un detaliu care poate scapa celor care sunt interesati de achizitionarea unui televizor exclusiv pentru a-l tine conectat la canalele de televiziune digitala, dar care trebuie pus in evidenta, este posibilitatea de a atasa aparatul la alte surse si dispozitive: boxe, DVD-player sau altele.

Poti folosi si un stick USB sau un player MP3, pentru ca ai la indemana o intrare USB in partea laterala a aparatului.

Datorita celor doua sloturi HDMI nu vei intampina probleme in a instala si alte dispozitive, iar pentru cei care vor sa se bucure de continut de pe internet exista varianta Google Chromecast, cu care poti viziona Youtube sau HBOGo fara probleme.

Utilizatorii care isi doresc un monitor mare pentru jocurile PC pot lua in calcul acest model de la Philips. Datorita usurintei cu care se poate conecta poate fi folosit alternativ fara a necesita prea multe complicatii. Se pare ca cei care l-au folosit in felul acesta au fost foarte multumiti.

 

Concluzie: 

Daca esti in cautarea unui model de care sa se plieze pe cerinte de claritate a imaginii si usurinta in folosire, dar nu esti dispus sa cheltui sume importante pentru dispozitive smart, atunci probabil ca acest televizor de la Philips, 32phs4503/12 se inscrie foarte bine pe lista scurta pe care ti-o intocmesti. 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu