Pareri despre Magnat Supreme Sub 302A

Am modificat articolul ultima data pe: 18.08.22

 

Avantaje:

Difuzor generos, cu diametrul de 300mm si cea mai mare capacitate cubica din seria sa.

Putere peste medie, cu RMS de 100W.

Reda cu acuratete sunetele joase.

Carcasa rezistenta din MDF, de culoare neagra.

Potrivit pentru completarea sistemului audio din locuinta.

Include tehnologie bass-reflex, pentru eficienta sporita de redare pe unde joase.

 

Dezavantaje:

Este un model destul de mare si de greoi, cu o greutate de 16kg, care nu te lasa sa te plimbi prea mult cu el prin casa sau intr-o alta locatie. Are dimensiunile de 335 x 395 x 440mm si se asaza pe podea, ceea ce inseamna ca va trebui sa il stergi destul de des, pentru ca este mai expus la praf decat versiunile mai mici, pe care le poti amplasa pe birou.

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

Daca te numeri printre cei care cauta un subwoofer (aici o lista comparativa) pentru locuinta si doresc un model de calitate, cu parametri de functionare peste medie, dar disponibil totusi la un pret accesibil, recomandam aceasta versiune cu difuzor cu diametrul de 300mm. O suprafata generoasa, care iti ofera sunet puternic si clar, chiar si in casele de dimensiuni mari.Si la capitolul putere sta destul de bine. Nu este o versiune cu care sa poti ridica in picioare un club sau o sala de concerte, insa vei putea da petreceri interesante la tine acasa, fara a-ti face griji ca muzica nu se aude la fel de bine in toate colturile locuintei. Modelul lucreaza cu 100W RMS si o impedanta de iesire de 8ohmi si poate fi folosit si la exterior, atat timp cat il feresti de precipitatii si nu il expui direct la lumina si caldura soarelui.

Intervalul de frecventa redat este de la 16Hz pana la 200Hz, ceea ce inseamna ca acopera foarte bine sunetele joase si ca vei simti bass-ul pana in adancul inimii. Daca ai resimtit lipsa acestei componente la actualul tau sistem audio, cu Magnat Supreme Sub 302A iti vei aduce aminte cum este ca muzica sa te invaluie cu totul.

La capitolul design, iti putem spune ca producatorul a realizat carcasa din MDF, ceea ce inseamna o rezistenta buna la umezeala, diferente de temperatura si transport. Nu uita insa ca in interior este vorba despre circuite electrice si ai grija unde il amplasezi. Exteriorul este negru, suferitor la murdarie, dar cam sensibil la praf, pe care il vei vedea destul de usor atunci cand se depune. Stratul textil de protectie se poate detasa si spala, pentru o curatare mai facila.

Face parte din categoria modelelor pentru casa, birou, bar, cafenea, deci nu este o optiune pentru masina, fiind prea mare si lipsit de conexiunile necesare. Este solutia ideala pentru cei care vor sa completeze difuzoarele clasice folosite cu laptopul, telefonul sau televizorul, pentru un sunet mai natural.

Include tehnologie bass-reflex, care foloseste undele sonore de la periferia diafragmei pentru a creste eficienta sistemului de redare a undelor joase.

 

Concluzie

Model conceput pentru completarea sistemelor audio folosite in casa, cu redare foarte buna a undelor joase si nivel de putere suficient de ridicat pentru a oferi o intensitate crescuta a sunetului, mentinand in acelasi timp acuratetea. Se amplaseaza pe podea si include difuzor cu diametrul de 300mm, pentru transmiterea uniforma si eficienta a undelor sonore in spatiu.

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu