Pareri despre Logitech G305

Am modificat articolul ultima data pe: 23.01.21

 

Avantaje:

Modelul acesta de mouse este realizat in asa fel incat sa fie de ajutor pentru gamerii aflati la inceput, dar si pentru utilizatorii obisnuiti. 

Functioneaza pe baza de baterii si te anunta cand mai ai 15% energie.

Semnalul se stabileste cu ajutorul unui receptor ce poate fi incorporat in carcasa.

Butoanele sunt programabile, pentru a permite ajustari in functie de ce iti doresti.

E confectionat in asa fel incat sa fie potrivit pentru tine, indiferent de mana cu care il vei folosi si are un aspect placut.

 

Dezavantaje:

Referitor la aspectele mai putin placute, primul ar fi acela ca butoanele de pe laterale sunt mai accesibile dreptacilor, chiar daca modul in care arata per total il face sa fie confortabil si pentru stangaci. Un alt dezavantaj ar mai putea fi faptul ca butoanele pentru click-uri produc un zgomot destul de deranjant.

 

 

 

 

AVANTAJE EXPLICATE:

Prezentul articol e un mouse gaming Logitech, potrivit pentru jucatorii care se afla la inceput de drum si vor sa aiba la indemana cat mai multe comenzi. El vine cu o rezolutie reglabila, intre 200 si 12000 dpi, pe care o poti ajusta in functie de cat de rapid ai nevoie sa fie. E potrivit si pentru utilizatorii clasici, care vor un device mai deosebit, nu unul banal, cu doua butoane si o rotita de derulare. Pentru a functiona, energia vine din partea unei baterii de tip AA. Daca este una de calitate superioara, de la un brand renumit, atunci poate sa ofere o autonomie chiar si de 250 de ore. Cu un astfel de device nu vei ramane niciodata in pana, daca tii mereu la indemana o baterie de rezerva, pe care sa o introduci in device in momentul in care cea veche s-a terminat. Cand mai e 15% din ea, vei vedea un semnal luminos care te va anunta ca mai are putin si se trebuie schimbata. 

Deoarece e foarte important ca semnalul la un astfel de gadget sa fie foarte bun, afla ca el este dat la acest model de mouse de un receptor USB, care functioneaza pe baza de frecvente radio si care contribuie la stabilirea unei legaturi puternice intre el si computer. Acesta e de mici dimensiuni si cand nu e folosit poate fi pastrat intr-un orificiu special de pe carcasa.

Acest mouse are un total de sase butoane (doua laterale, click-urile, rotita si cel pentru reglare dpi). Toate aceastea sunt programabile, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa le folosesti standard, ci poti sa setezi exact ce iti doresti sa faca fiecare in parte. Totul e posibil prin intermediul softului Logitech Gaming Software.

Modul in care e construit acest mouse e unul simplu. El poate fi utilizat de catre oricine, indiferent de care e mana principala. Va fi putin mai dificil la butoanele laterale, dar le poti ignora sau te vei invata in timp si cu ele. Carcasa e de culoare neagra si e foarte usoara, device-ul cantarind pana in 100 de grame. Dimensiunile sunt de 116.6 x 38.2 x 62.15 mm, deci, va fi potrivit pentru tine daca ai o lungime a palmei mai mica, de 17-19 cm.

 

Concluzie:

Reprezinta un mouse de gaming recomandat pentru cei care vor sa se obisnuiasca treptat cu butoanele programabile, deoarece nu are prea multe. Are o rezolutie reglabila, ce poate atinge un maxim de 12000 dpi, semnalul e foarte bun, gratie conectarii prin receptor USB cu frecvente radio si functioneaza cu o baterie clasica, AA.

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments