Pareri despre Logitech G213

Am modificat articolul ultima data pe: 05.04.20

 

Avantaje:

Modelul are un aspect ergonomic, subtire, fara un sasiu voluminos si stilizat, dispunand de un palm rest scurt. 

Se poate regla in ce priveste jocul de lumini, dispunand de un software dedicat. 

Modul de constructie avantajeaza rezistenta la lichide. 

Apasarea butoanelor se aseamana experientei mecanice, desi e un model cu membrana, mentinand nivelul de zgomot redus. 

Firul textil contribuie la o rezistenta buna in timp si la un raspuns rapid al comenzilor. 

 

Dezavantaje:

Pentru unii posibili cumparatori un punct lipsa al articolului este faptul ca acesta nu dispune de suficiente butoane multimedia, ajutatoare in vederea modificarilor unor setari, precum volumul sau pornirea si oprirea videoclipurilor, unii fiind nu tocmai pozitiv impresionati de faptul ca apasarile sunt zgomotoase si, uneori, pot sa nu fie inregistrate de software. 

 

 

 

 

AVANTAJE EXPLICATE:

Printre cele mai populare modele de tastaturi pentru gameri se afla modelul acesta accesibil de la Logitech, care este dotat cu un aspect minimalist si un sasiu subtire, ce nu il scoate in evidenta pe birou prin ocuparea unui spatiu ridicat, mentinand suprafata ocupata la un minimum pentru un produs cu numarul complet de taste (104), plus cateva multimedia, pentru controlul volumului si a continutului video. 

Integreaza un palm rest pentru a asigura confortul din timpul sesiunilor mai lungi de jocuri (care poate fi un aspect pozitiv pentru unii doritori, dar negativ pentru altii, reprezentand o aditie controversata) si nu ii lipsesc piciorusele ajustabile in doua pozitii, spre a asigura inclinarea dorita de utilizator. In vederea controlarii LED-urilor vei instala pe calculator programul LightSync care individualizeaza culoarea si jocul de lumini, precum si intensitatea luminoasa pentru a se adapta stilului propriu de joc si a spatiului in care se afla. In plus, poti sincroniza tipul de culoare cu profilul de joc, astfel incat sa ai alte culori pentru un joc, si o alta configuratie pentru un alt titlu sau pentru atunci cand scrii sau faci altceva la PC. Aceste modificari vor fi facute din Logitech G HUB.

Desi este un model ce pare clasic, cu un sasiu simplu si stramt, care incastreaza butoanele, foloseste o membrana si nu mecanisme individuale, astfel incat, in cazul in care se varsa lichide pe butoane, acestea vor putea fi indepartate sau uscate fara probleme, dispozitivul pastrandu-si functionalitatea. 

Testele efectuate au fost facute cu cantitati maxime de 60 ml, asa ca, si in cazul in care scapi o cana de cafea ori ceai sau un suc ori energizant printre taste, sansele ca dispozitivul sa reziste, mai ales daca urmezi pasii de uscare, sunt maxime. 

Desi modelul este unul cu membrana, acesta foloseste in constructia tastelor tehnologia Mech-Dome care emuleaza eficient raspunsul tactil oferit de butoane cu raspuns mecanic, profilul de performanta fiind similar produselor superioare ca si constructie. Tastele Mech-Dome sunt inalte si prezinta o distanta de apasare de 4 mm, necesitand o forta mica, de 50 de grame. 

Pentru rezistenta articolului in timp ajuta si firul insotitor, care este acoperit de un strat textil menit a proteja circuitele si a nu duce la ruperea acestora. 

 

Concluzie:

Pentru cei care doresc o experienta similara tastaturilor mecanice, dar carora nu le plac acele modele, varianta aceasta cu membrana va fi un compromis bun, avand parte de un design elegant si minimalist, prevazut cu un palm rest nedetasabil, care pe unii ii va bucura si pe altii ii va face sa se indrepte spre alte versiuni, nelipsindu-i controlul profilelor de iluminare si cateva taste multimedia. 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

avatar
  Aboneaza-te  
Anunta despre