Pareri despre LG OLED55B8SLC

Am modificat articolul ultima data pe: 06.12.23

 

Avantaje:

Imagine excelenta, nu doar in comparatie cu alte tipuri de tv, dar si raportat la gama de produse din care face parte.

Procesor inteligent, Alpha7, special conceput pentru a face fata cerintelor LG OLED TV.  

Navigare usoara gratie sistemului de operare si telecomenzii “Magic remote”.

Design incantator, conceput sa intoarca priviri.

Sunet de caliate, la inaltimea imaginilor foarte bune.

 

Dezavantaje:

Pentru acest tip de televizor, cu toate specificatiile sale, ar trebui sa fim putin carcotasi ca sa gasim minusuri notabile. Cea mai relevanta opinie este aceea ca, pentru mai putine emotii este indicat sa fie prins pe perete, fiindca piciorul de sprijin nu-i asigura suficienta stabilitate.

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE:

Daca optezi pentru un televizor OLED Smart LG ai toate sansele sa te bucuri de o imagine exceptionala, iar acest model se incadreaza in aceasta categorie. La aceasta performanta contribuie mai multe elemente ce tine de tehnologia de varf. 

Imaginea de ansamblu rezulta din combinarea a 8 milioane de pixeli. Pentru ca pot fi controlati individual, precizia redarii imaginii este extraordinara. Pentru claritatea scenelor este esential tocmai fundalul intunecat creat de zonele neiluminate.

Cu tehnologie Dolby Vision si Advanced HDR, dispozitivul are exact ce-i trebuie pentru redarea precisa a inregistrarilor de inalta fidelitate cu un colorit viu, profunzime si detalii corecte. 

O parte din calitatea dobandita de televizoarele de ultima generatie se datoreaza progresului din tehnologia informatiei. Capacitatea de a efectua rapid un numar mare de operatii a procesorului Alpha7 este cea care face ca lucrurile sa se intample cu aparenta usurinta pe ecran si in aplicatiile modelului OLED55b8SLC.

Procesoarele puternice fac posibila tehnologia 4k Ultra HD, iar in cazul acestui produs, cerintele crescute ale optiunilor smart si panelul OLED sunt gestionate cu succes de un cip imbunatatit.

Acest televizor foloseste, in buna traditie LG, WebOS, ceea ce il face sa castige in fluiditate si elimina riscul de delay. La sistemul de operare putem adauga un meniu prietenos care nu pune utilizatorul in dificultate. Si pentru ca sud-coreenii stiu foarte bine ce-si doresc clientii, au adaugat telecomanda smart cu functii point & click, drag & drop si zoom, care va crea mai mult ca sigur dependenta.  

Producatorul a reusit sa transforme un ecran cu diagonala de 139 cm intr-o bijuterie electronica. Cei care sunt pasionati de designul produselor industriale se vor simti pe deplin satisfacuti, iar cei care isi doresc o piesa bine integrata in atmosfera caminului vor fi de asemenea multumiti de nota de eleganta pe care o aduce. 

Desi sistemele surround digitale nu le pot inlocui cu adevarat pe cele clasice, calitatea si puterea sunetului pe care le ofera acest LG prin Dolby Atmos (alaturi de alte 10 tehnologii de procesare/decodare si redare a sunetului) se afla la inaltime. Atmosfera de cinema pe care o promite televizorul LG are toate sansele sa fie una reusita.

 

Concluzie: 

Pentru cei care sunt in cautarea televizorului perfect, dar doresc sa se incadreze intr-un buget neimpovarator ar trebui sa aiba in vedere modelul acesta de televizor oled smart lg, 139 cm, oled55b8slc, 4k ultra hd pe primele pozitii. Cu siguranta exista si alte variante care exceleaza in mai multe privinte, dar pe acesta este greu sa il scoti din joc.

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu