Pareri despre LG 43UM7100PLB

Am modificat articolul ultima data pe: 05.12.22

 

Avantaje:

Prin tehnologia 4k si sistemul Dolby beneficiaza de o calitate buna a imaginii si sunetului.

Poate fi folosit pentru streaming si mirroring de pe smartphone.

Are deja instalate aplicatiile Netflix, YouTube si HBOGo.

Meniul este intuitiv si usor de folosit.

Poate fi conectat la diverse dispozitive, pastrand calitatea sunetului si imaginii.

 

Dezavantaje:

Modelul este prevazut cu un sistem de sustinere format din doua picioruse din material subtire din plastic, care pare mult prea fragil in raport cu dimensiunile si greutatea aparatului. Mai multi utilizatori au declarat ca, pentru o stabilitate mai mare a aparatului, au preferat montarea acestuia pe perete.

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE:

Cu un sistem WebOS usor si fluid si procesor Quad core de mare rapiditate, televizorul LG ofera operabilitate in meniu si imagini procesate cu succes. Calitatea 4k ultra HD este redata utilizand tehnologie HLG si HDR 10, iar ecranul cu diagonala de 108 cm este excelent pentru upscaling din HD. Se adauga sunetul puternic (20W) cu decodare atat pentru sistemul Dolby, cat si pentru DTS.Cu functia de “Oglindire ecran” – Screen Mirroring poti proiecta pe ecranul cu diagonala de 108 cm imaginile sau clipurile care ruleaza pe telefonul tau prevazut cu Android sau pe iPhone-ul ori iPad-ul tau, reusind cu succes redarea si celor mai ascunse detalii din imagini.

Spre deosebire de unele produse concurente, mai vechi sau mai noi, modelul 43um7100plb vine cu aplicatiile Netflix, YouTube si HBOGo preinstalate. Nu va fi astfel nevoie sa pierzi o multime de timp pentru a gasi aplicatiile online. Tot ce trebuie sa faci este sa te relaxezi, sa apesi pe un buton si sa te cufunzi in lumea filmelor si serialelor preferate. Ca sa nu mai vorbim de cei mici, care doresc fara intarziere animatiile ori muzica preferata.

Daca nu esti un maestru al tehnicii moderne, vei cauta un televizor al carui meniu sa fie cat mai usor de “imblanzit”. Interfata ideala trebuie sa fie intuitiva, pentru a putea descoperi cu usurinta cat mai multe aplicatii, fara a fi nevoie de o documentara prealabila indelungata. 

De asemenea, asistenta vocala iti poate usura interactiunea cu dispozitivul, nefiind nevoie sa navighezi prea mult pentru a gasi programul preferat. Acest model iti ofera aceste facilitati, plusand si cu “telecomanda magica”, ce iti va usura, la randul ei, contactul cu tehnologia.

La capitolul conectivitate, acest model de la LG se afla in castig. Poate fi conectat la reteaua de televiziune la care sunteti abonat prin slotul Ci+, la internet prin WiFi, la alte dispozitive sau la casti prin Bluetooth. De asemenea, dispune de 3 porturi HDMI, 2 USB, 2 RF, 1 AV, cu ajutorul carora poti atasa harduri externe, stick-uri, precum si alte tipuri de aparate de redare a sunetului care sa-ti transforme casa intr-o veritabila sala de cinema.

 

Concluzie: 

In gama vasta de televizoare cu imagine superioara calitativ, acest televizor led smart lg, 108 cm, 43um7100plb, 4k ultra hd este unul dintre cele mai populare, reusind sa atraga in scurt timp dupa lansare atentia si entuziasmul clientilor. Aprecierea utilizatorilor se datoreaza atat caracteristicilor sale, cat si pretului bine adaptat, listandu-l printre produsele pe care sa le ai in vedere cand te gandesti sa cumperi un televizor.

 

 

 

Lasa un comentariu

1 Comentariu

mircea

November 29, 2020 at 7:57 am

Poate fi conectat la reteaua de televiziune la care sunteti abonat prin slotul Ci+, la internet prin WiFi, la alte dispozitive sau la casti prin Bluetooth
trebuie sau nu conector separat sau nu Castile mele nu se conecteaza prin wirles

Raspunde