Pareri despre LG 32LK6200PLA

Am modificat articolul ultima data pe: 06.12.23

 

Avantaje:

Ofera o calitate constanta a imaginii, inclusiv pentru canalele SD. 

Poate fi utilizat impreuna cu Magic Remote si functia de comanda vocala.

Dispune de numeroase optiuni pentru setarile de imagine si sunet.

Are disponibila o gama variata de conexiuni.

Este ideal pentru spatii mici, unde imaginea si sunetul sunt echilibrate. 

 

Dezavantaje:

Daca vrei sa folosesti televizorul impreuna cu o telecomanda “magica” va trebui sa achizitionezi telecomanda separat; nu este insa indispensabila. Chiar daca nu este la fel de rapida ca Magic Remote, telecomanda sa cu functii de baza nu prezinta dificultati in manuire. S-ar putea, de asemenea, sa te incurce cablul de alimentare scurt, de 80 cm si piciorusele nu foarte rezistente. 

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE:

Cu o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, tehnologie HDR, culori dinamice si un procesor rapid Quad core, televizorul  vine cu un plus de necontestat pe partea de imagine. Nu doar ca-i ofera compatibilitate optima cu majoritatea formatelor de Full HD, dar transforma, prin upscaling, vizionarea posturilor Standard Definition. Calitatea va fi una asemanatoare cu cea HD, atat cat este posibil.

Asa cum te poti astepta de la un televizor LED smart LG, partea de soft si procesorul sunt intuitive si eficiente (foloseste WebOS in tandem cu Quad core). Dar alaturi de acestea, printre cele mai apreciate trasaturi ale modelului este posibilitatea de a-l utiliza cu ajutorul Magic Remote si prin comanda vocala. In cazul dispozitivelor cu diagonala de 80 de cm nu exista pana recent aceasta compatibilitate, dar producatorul sud-coreean a implementat noul sistem la acest model.

Daca ti se pare ca modelele altor brand-uri au setari rigide sau mult prea standardizate pentru gusturile tale, atunci te poti indrepta cu incredere catre acest LG 32lk6200pla. Pentru imagine beneficiezi de setari reglabile pe care nici macar nu credeai ca ai putea sa le schimbi in vreun fel: nuante cromatice specifice unor tipuri de materiale, cromatica generala, procesare activa a coloritului si contrastului si alte detalii.

Televizorul nu mai este un device destinat exclusiv canalelor tv, asa incat a devenit extrem de important pentru utilizatori sa conecteze la internet sau la alte aparate. Din acest punct de vedere televizorul acesta sta foarte bine. Are port USB, optic, HDMI si Bluetooth astfel ca poti sa te folosesti de stick, hard extern, tastatura sau mouse optic. Cei care sunt interesati de o experienta cinematografica imbunatatita pot conecta dispozitive de sunet, de la soundbar sau casti bluetooth la sisteme de sunet integrale. 

Cu o diagonala de 80 cm, modelul de televizor led smart LG, 80 cm, 32lk6200pla, full hd poate oferi o vizionare placuta, dar in incaperi care nu sunt excesiv de mari. Avand in vedere ca sunetul nu poate umple spatii largi, cel mai indicat mod de a amplasa televizorul este in camere  mici. Cei mai multi dintre noi nu dispunem de prea mult spatiu, asa ca este posibil ca acest tv sa fie varianta optima pentru dormitorul vostru. 

 

Concluzie: 

Cu dimensiuni medii comparativ cu ultimele generatii de pe piata, dar cu capacitati similare celor mai la moda tehnologii, modelul LG 32LK6200PLA prezinta echilibrul mult ravnit intre calitate si pret. In functie de ceea ce cauti este posibil sa-l adaugi in topul listei tale de achizitii.

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu