Pareri despre Huawei Y7 2022

Am modificat articolul ultima data pe: 17.05.22

 

Avantaje:

Este un device cu dotari de ultima generatie pentru a-ti asigura performanta;

Ambele cartele SIM accepta 4G in modul de asteptare;

Design elegant si o calitate superioara a ecranului;

Dotari utile care te ajuta sa ai o experienta placuta in utilizare;

 

Dezavantaje:

Conexiunea wi-fi disponibila pe acest telefon mobil este doar cu o singura banda, de 2,4 GHz, care are o acoperire mai buna pe o distanta mai mare, dar are o capacitate de transfer de date mai redusa si nu atat de rapida fata de un device cu wi-fi pe doua benzi (2,4 GHz si 5 GHz). 

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE:

Desi la un pret decent, acest telefon mobil are la baza dotari de ultima generatie care iti asigura o functionare performanta si o experienta deosebita. Astfel, are un sistem de securizare ridicat atat cu scaner de amprenta digitala, cat si cu deblocare faciala, care functioneaza din mai multe unghiuri. 

 

 

Are in componenta camere foto de calitate, de 13 MP si de 2MP, cu care poti realiza filmulete si fotografii de calitate, precum si una secundara de 8MP, precum si blitz incorporat. Focalizarea este clara si, datorita diafragmei mari (f/1.8), asigura o lumina buna. Bateria este puternica, de 4000 mAh si dispune de o tehnologie de economisire a acesteia, pentru a nu fi nevoit sa incarci telefonul prea des. 

Conexiunea dual 4G, asigura ca ambele sim-uri sa dispuna de LTE, pentru a avea o buna calitate a convorbirilor (VoLTE dual), transferului de date etc. indiferent de ce numar folosesti. In plus, dispune si de un slot microSD pentru a suplimenta capacitatea de stocare a device-ului cu pana la 512 GB.

Simplu, dar elegant, acest model de telefon mobil are o ratie de ecran – corp de 80 %, cu margini inguste si curbate. Display-ul este de 6,26 inch, de tip LCD, cu o rezolutie HD plus si cu geam usor curbat, ceea ce asigura o vizualizare foarte buna din orice unghi, avand culori clare si naturale.

De loc de neglijat sunt si celelalte aspecte precum: memorie RAM de 3 GB, capacitate interna de stocare de 32 GB, conectivitate diversa (GRPS, Bluetooth 4.2, wi-fi 802.11/b/g/n 2.4 GHz, jack 3,5 mm, microUSB 2.0), radio FM, diferiti senzori, GPS, sistem de operare Android 9.0, RO-alert etc. 

 

Concluzie: 

Daca esti fan al acestui brand si vrei sa optezi pentru telefoane dual SIM Huawei, acest model nu te va dezamagi, avand un raport calitate pret foarte bun, dotat cu echipamente si tehnologii performante si cu un look atractiv. 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu