Pareri despre Huawei Mate 20 Lite

Am modificat articolul ultima data pe: 04.08.20

 

Avantaje:

Design si caracteristici performante.

Poti realiza fotografii de calitate cu ajutorul sistemului dual de camere foto.

Autonomia bateriei este mai mult decat decenta.

Dispune de o serie de operatii foarte utile pentru utilizator.

 

Dezavantaje:

Unii utilizatori ar putea fi deranjati de cele doua camere din partea din spate, care ies mult in relief, dar acest aspect poate fi corectat usor, achizitionand o husa confortabila, ceea ce reprezinta un cost suplimetar. 

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE:

Cu grija fata de detalii, producatorul ofera un telefon dual SIM, compatibil 4G, cu carcasa din sticla ce asigura un aspect placut si elegant, cu ecran de 6,3 inch, cu un display alungit, cu margini foarte subtiri. Dispune de o memorie RAM de 4 GB, memorie de stocare de 64 GB ce poate fi marita pana la 256 GB cu ajutorul unui card de memorie microSD, avand o configuratie peste medie.

 

 

Vei putea sa realizezi fotografii si videoclipuri de calitate, inclusiv pe lumina mai scazuta, telefonul mobil avand un sistem performant de camere foto organizate astfel: sistemul principal format din doua camere foto de 20 MP si 2 MP; si cel secundar care are la baza tot doua camere de 24 MP si 2 MP. In plus, ai la dispozitie si o serie de aplicatii amuzante pe care le poti gestiona usor: poti aduce diverse personaje in format 3D in cadrul pozelor; poti anima obiecte; emoji-uri atractive etc.

Dotat cu o baterie de 3750 mAh, telefonul iti ofera o foarte buna autonomie, astfel ai o libertate de pana la 23 de h de convorbiri si 500 de ore in asteptare. Mai mult, device-ul iti ofera optiunea de a gestiona mai bine capacitatea bateriei, prin intermediul unor aplicatii pe care le gasesti in meniul Setari, la Battery

Pentru a veni cat mai mult in intampinarea clientilor, acest model de smartphone are o serie de senzori si aplicatii foarte comode precum: reduce nivelul volumului daca telefonul este asezat cu ecranul in jos; raspunde automat atunci cand duci telefonul la ureche; nivelul sonorului scade atunci cand telefonul este ridicat; poti desena o litera pe ecran si se deschide automat aplicatia care incepe cu acea litera; ecranul poate fi impartit in doua pentru a folosi in acelasi timp doua aplicatii diferite etc. Acestea le poti gasi usor in Smart Assistance.  

 

Concluzie:

Mergand pe o reteta de succes, telefoane 4G Huawei, si in special acest model, au toate ingredientele pentru a fi pe placul utilizatorilor: un design placut, finisaje lucrate cu grija, materiale de calitate, precum si o configuratie performanta, combinate cu un pret competitiv. 

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments