Pareri despre Hertz UNO K165

Am modificat articolul ultima data pe: 28.09.22

 

Avantaje:

Frecvent de 55Hz pana la 23kHz pentru sunet bogat.

Pachetul include accesoriile necesare instalarii rapide si sigure.

Include bobina cu magnet de ferita pentru sunet nedistorsionat.

Design cu con din hartie presata, care asigura dispersia eficienta a undelor sonore in interior.

Este un set de doua difuzoare si doua tweetere.

 

Dezavantaje:

Desi iti ofera o calitate buna a sunetului si vei putea asculta fara probleme in masina toate stilurile de muzica, nu te asteptat sa fie vorba despre un bass impresionant. Pentru cei care vor mai multa profunzime pe undele joase, se recomanda completarea setului cu un subwoofer auto potrivit.

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

Caracteristicile tehnice ale setului se concretizeaza in impedanta de 4ohmi, de care trebuie sa tii cont daca vrei sa il suplimentezi cu un subwoofer, si putere RMS de 75W, suficienta pentru autoturismele personale de dimensiuni standard. Vorbim in acelasi timp despre o sensibilitate de 93dB si un raspuns in frecventa cuprins in intervalul 55Hz si 23kHz, suficient de larg pentru a permite redarea cu acuratete a pieselor muzicale preferate.

Montajul se face rapid si usor, amplasand difuzoarele in locul celor vechi, pe care vrei sa le schimbi, iar pachetul de livrare include si accesoriile necesare acestei etape. Este insa posibil, in functie de modelul masinii, sa ai nevoie si de inele adaptoare.

Difuzoarele includ in structura bobina de voce, cu dimensiunea de 1inch sau 25mm, cu magnet de ferita. Este un element care face posibila gestionarea eficienta a puterii, astfel incat sunetul sa se transmita fara distorsiuni, chiar si atunci cand asculti muzica la volum ridicat si geamurile masinii incep sa vibreze usor.

La capitolul design iti putem spune ca tweeterele sunt realizate din Neodymium si au forma de con, cu diametrul de 24mm, un profil compact care nu le impiedica insa sa reproduca cu acuratete sunetele inalte, apreciate cum se cuvine in zilele in care vrei sa asculti muzica clasica. 

Si in cazul difuzoarelor, profilul este unul de con, confectionat din hartie presata, in modelul V-Cone specific produselor de la Hertz, care iti ofera o dispersie eficienta a undelor sonore in interiorul autoturismului, astfel incat toti pasagerii sa se poata bucura de conditii foarte bune de ascultare, indiferent de locul pe care sunt pozitionati.

Pachetul face parte din categoria seturilor audio pentru masini personale, concepute de regula cu 2 sau 4 patru piese. Aceasta versiune include 2 difuzoare de unde joase, cele mai populare si cele mai mari, cu diametrul de 6.5inch, si doua tweetere. 

Acestea din urma sunt concepute pentru a acoperi zona de inalte la un nivel bun de calitate, insa nu sunt necesare tuturor, unii soferi preferand sa nu le instaleze. Desi optiunea este la alegerea ta iti recomandam sa testezi functionarea in ambele variante inainte de a decide.

 

Concluzie:

Este un set de boxe, pentru autoturism, cu doua difuzoare pentru unde joase si doua pentru inalte, comercializat impreuna cu accesoriile necesare instalarii si care poate fi completat, dupa preferinte, cu subwoofer pentru accentuarea notelor de bass. Este usor de instalat si ofera calitate bune a sunetului, avand suficienta putere si pentru masinile mai generoase ca spatiu.

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu