Pareri despre Genesis Rhod 400 RGB

Am modificat articolul ultima data pe: 18.08.22

 

Avantaje:

Reprezinta o optiune de buget pentru cei care doresc un produs destinat jocurilor video. 

E prevazuta cu iluminare RGB multicolora, care se poate modifica. 

Constructia din plastic este ranforsata de elementele din aluminiu, pentru rezistenta crescuta. 

Designul rezistent la apa ajuta la protejarea articolului la varsari accidentale. 

Functia anti-ghosting pentru 19 taste ajuta la folosirea fara teama ca apasarea mai multor butoane blocheaza jocul. 

 

Dezavantaje:

Printre punctele mai putin pozitive ale articolului se numara greutatea sa considerabila, de 841 de grame, datorata elementelor metalice adaugate, precum si profilul inalt al tastelor, care nu sunt de tip mecanic, ci cu membrana, neprezentand acel raspuns tactil asteptat de majoritatea gamerilor inraiti. 

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE:

Jucatori incepatori sau cei carora variantele mecanice nu le surad, din punct de vedere estetic, functional sau al bugetului, isi pot indrepta atentia spre tastatura de gaming (cateva modele am comparat si noi aici) Genesis Rhod 400 RGB, care are un cost de achizitie accesibil si un design placut, care promoveaza articolul drept unul aratos si simplu de procurat. Majoritatea celor care doresc sa probeze un articol pentru jocuri isi vor putea incerca norocul cu acest model. Un aspect indragit de majoritatea impatimitilor de jocuri care investesc in tastaturi pe masura este iluminarea, care nu prea lipseste. Si in acest caz, ai la dispozitie un sistem RGB format din sapte nuante, dintre care mentionam alb, verde, albastru, galben, violet, rosu si bleumarin, printre care poti trece dupa bunul plac apasand butonul dedicat, marcat cu un beculet.

Pe langa aceasta functie, te vei bucura si de un efect Prismo, unde nuantele se vor schimba gradual prin pulsatie continuta. Asadar, ai la dispozitie o modalitate, ce-i drept de baza, de a personaliza setup-ul de gaming, pentru ca, in special seara, sa te bucuri de sesiuni de gaming neintrerupte, fara a fi necesar becul aprins. 

Orice tastatura care se respecta ar trebui sa fie durabila si sa garanteze confortul la intrebuintare. Modelul acesta de la Genesis este realizat dintr-un plastic gros si tare in zona sasiului si, pentru a asigura o durabilitate crescuta, dar si pentru un strop de stil, e prevazuta cu doua clame late de metal (aluminiu) pe margini. 

In vederea mentinerii unei pozitii comode, chiar si pe durata unor serii mai lungi de gaming, are picioruse gumate pentru proptire si inclinare usoara, ajustabila. 

Daca te temeai ca, in cazul in care versi din greseala o cana de cafea, un suc ori apa pe tastatura, va trebui sa o inlocuiesti, caci aceasta devine inutilizabila, afla ca modelul acesta cu membrana este construit in asa fel incat, atunci cand apar lichide in sasiu, nu vor ajunge chiar la circuite. Si unele deschizaturi speciale vor ajuta la drenarea fluidelor pentru a permite uscarea rapida a dispozitivului. 

Functia anti-ghosting functioneaza pentru 19 taste in acelasi timp, astfel incat, cand jucatorul apasa mai multe butoane in acelasi timp, sa nu se teama ca va bloca perifericul sau ca va pierde in joc. 

 

Concluzie:

Este o optiune clasica, cu membrana, si mai silentioasa comparativ cu versiunile mecanice, care va multumi novicii si pe cei in cautarea unei tastaturi aratoase, de buget, pentru jocuri, avand sistem de iluminare personalizabil intr-o oarecare masura si o greutate care poate fi deranjanta pentru unii, in timp ce e vazuta drept un atu pentru altii, deoarece nu se va misca de pe birou. 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu