Pareri despre ASUS RT-AC68U

Am modificat articolul ultima data pe: 23.01.21

 

Avantaje:

Are o viteza mare de transfer, datorita tehnologiei moderne de wi-fi folosita.

Conectivitate diversa si de ultima generatie.

Este dotat cu caracteristici si instrumente care sa te ajute sa securizezi si sa configurezi reteaua cum isi doresti. 

Cu un design placut, se va integra usor in orice decor.

 

Dezavantaje:

Fiind un produs premium, ce asigura rapiditate si o buna securitate pentru reteaua interna, dual-band, pretul este ceva mai ridicat decat al altor produse disponibile pe piata, dar reflecta calitatea de exceptie a router-ului. 

Router-ul nu vine cu o retea preconfigurata, asa ca vei avea nevoie de un timp mai lung pentru a face o configurare optima pentru tine. 

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE:

Avand la baza cea mai recenta tehnologie wi-fi, routerul este foarte rapid si dispune de un semnal stabil si puternic. Cele trei antene cu care este dotat aparatul pot fi inclinate astfel incat sa obtii un semnal wi-fi optim, directionat. Echipat cu un procesor performant dual-core, ofera transmitere de date rapid si de calitate, chiar daca reteaua este incarcata.

Dispozitivul are un port WAN gigabit pentru o conexiune de calitate la modem, patru porturi LAN gigabit pentru a putea conecta usor alte device-uri de retea, doua porturi USB 2.0 si 3.0 pentru partajare imprimante si unitati de stocare in retea. 

O grija deosebita este acordata si securitatii, astfel are firewall-uri SPI si NAT care protejeaza reteaua de atacurile rau intentionate cat timp navighezi online; dispune de WPA 2 una dintre cele mai moderne metode de criptare. 

De asemenea, pentru a putea conecta cu usurinta device-urile la retea ai la dispozitie un buton WPS, care permite cu o simpla apasare trecerea peste parola. In caz ca ai copii si vrei sa ai un control asupra timpului petrecut de acestia in mediul online, dar si a site-urilor pe care le pot accesa, ai functia de control parental.  

Are un aspect foarte elegant, cu un model in relief ca un diamant, cu carcasa de culoare neagra. Spre deosebire de cele mai multe modele, acesta are o pozitie verticala cand este asezat pe birou, dar poate fi prins si pe perete, avand priza speciala pentru acesta optiune. 

Butoanele sunt ordonate frumos si la indemana, avand buton de pornire, pornit – oprit wi-fi, WPS, precum si un buton special pentru pornire-oprire LED-uri in caz ca te deranjeaza lumina produsa de ele noaptea. 

 

Concluzie: 

Este un router wireless dual-band cu foarte bune caracteristici, cu o interfata intuitiva si usor de configurat, ce poate sta pe birou, dar poate fi asezat si pe perete, cu un randament foarte bun, ce asigura si o buna securizare a retelei. 

Poti opta acum pentru acest router performant care sa te ajute sa ai acces la o retea rapida si securizata. 

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments