Pareri despre ASUS RT-AC5300

Am modificat articolul ultima data pe: 23.01.21

 

Avantaje:

Are o constructie de calitate, cu grija pentru detalii.

Este dotat cu o gama foarte larga de functii speciale.

Are 8 antene pentru raspandirea cat mai eficienta a semnalului wireless in incapere.

Performante ridicate pe toate tipurile de conexiuni: cablu, wireless, USB.

Primesti garantie extinsa pe 36 de luni.

 

Dezavantaje:

Este un model performant, din gama de top a producatorului, ce iti ofera o buna conexiune wireless, recomandat pentru locuri profesionale precum un internet cafe sau pentru birouri, avand si un pret mult mai ridicat fata de modelele de uz casnic. 

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE:

Daca e sa il privesti cu atentie atat la exterior, cat si la interior, vei fi uimit de grija speciala aratata de producator pentru acest device. Dispune de o carcasa foarte bine finisata, ce are pe partea superioara un model, care impreuna cu o dunga rosie, ofera un aspect foarte elegant. Porturile si butoanele sunt dispuse pe partile laterale, aranjate ergonomic. 

La interior are, de asemenea, un aspect foarte ingrijit, mufele sunt bine pozitionate si ferme, si, fiind un model dotat cu procesor puternic, are mai multe elemente de racire pasiva, pentru a nu fi nici foarte zgomotos. 

Functiile speciale de care dispune te ajuta sa ai o experinta deosebita in utilizare si ai: posibilitatea de a genera 9 retele de guest; control parental avansat putand sa blochezi anumite site-uri; izoleaza automat dispozitivele care sunt infestate de un virus, pentru a nu trece in retea; functia quality of service te ajuta sa faci anumite prioritizari in retea dupa cum ai nevoie; ai la dispozitie o aplicatie pentru analizarea traficului; pentru gamers inraiti pune la dispozitie o functie speciala, game boost, care iti va imbunatati supstantial experienta oferita; conectivitatea USB este foarte diversa; aplicatia AiCloud pentru stocare in cloud a datelor.

Indiferent de tipul de conexiune folosit vei avea parte de performante ridicate. Astfel conexiunea prin cablu are o viteza de download foarte buna de peste 100 MB/s si poti folosi doua porturi LAN in paralel pentru un dispozitiv compatibil ce ridica performantele la 2Gbps. Conexiunea wireless este una de top, avand posibilitatea de a genera 3 retele dintre care una de 2,4 GHz si doua de 5,2 GHz. 

Are o capacitate de 4×4 pentru a transmite si capta fluxuri de date simultan. Portul USB 3.0 poate fi utilizat cu succes pentru stocare de date, avand o viteza buna de tranfer atat pentru fisere mari, cat si multe mici la o calitate foarte buna, iar portul USB 2.0 este util pentru conectarea unei imprimante la retea.  

 

Concluzie:

Acest router wireless ASUS reprezinta gama de varf a producatorului, dedicat pentru cei care au nevoie de suport in afaceri, gandit pentru a facilita utilizarea aplicatiilor speciale, cu un design modern, cu finisaje atent aplicate pentru a te putea bucura de performante ridicate. 

Este un model de top al producatorului, ce iti ofera un router de calitate special pentru afacerea ta, cu grija fata de detalii si performante ridicate. 

 

 

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments