Pareri despre Alpine SWT-12S4

Am modificat articolul ultima data pe: 28.09.22

 

Avantaje:

Model de putere peste medie, disponibil la un pret accesibil.

Dimensiune destul de redusa, care permite montarea si in masini mai mici.

Se livreaza impreuna cu amplificator si o serie de accesorii necesare conectarii.

Sensibilitate audio de 92dB si impedanta de 4ohmi, pentru sunet de calitate in difuzoare.

  

Dezavantaje:

Desi este livrat sub forma unui pachet cu o multime de accesorii (corzi elastice pentru montaj, rame de protectie pentru conectori, suruburi potrivite, sigurante 20A, cablu RCA Line etc.), produsul nu este insotit de cablul necesar pentru conectarea subwooferului la amplificator, pe care va trebui sa il cumperi separat inainte de a incepe instalarea.

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

Multe dintre subwooferele disponibile pe piata in aceasta categorie de pret ofera intre 150 si 250W, deci cei 300W RMS pusi la dispozitie de modelul Alpine SWT-12S4 fac din el un subwoofer bun, de putere superioara, recomandat pentru cei care doresc sa simta vibratiile bass-ului in miscarile tablei de la masina si in scaune. Desi este un model pe care il poti cumpara la costuri medii, te va ajuta sa obtii un sunet puternic, fara a reduce din claritate la intensitate ridicata.In functie de sistemul audio al masinii tale, structura tehnica cu doua canale poate fi un avantaj sau un punct slab. Caracteristicile permit conectarea standard la doua coaxiale, pentru a putea beneficia de rezultate optime. Poti asocia si mai multe boxe, insa puterea sunetului va fi ceva mai redusa.

Acest model are lungimea de 660mm si latimea sau diametrul de 324mm. Este la limita superioara a ceea ce se considera un subwoofer auto de dimensiuni mici si medii, oferind o combinatie foarte buna intre integrarea facila in spatiul masinii si o calitate superioara a sunetului emis, mai puternic decat la versiunile cu diametru sub 250 – 300mm. Pentru a fi sigur ca il poti monta cu usurinta, iti recomandam sa verific mai intai ce spatiu ai la dispozitie in portbagaj sau in interiorul autoturismului.

In pachetul de livrare primesti subwooferul impreuna cu 4 suruburi pentru montaj, doua rame care asigura protectia conectorilor si o siguranta 20A, plus amplificator insotit de doua rame care permit fixarea de coarda elastica, doua corzi si patru suruburi. 

Alaturi de aceste produse mai sunt incluse cateva accesorii de instalare de care ai nevoie: cablu rosu de plus si cablu gri de minus pentru conectare la baterie, un cablu remote de antena, o siguranta 20A si un cablu de tip RCA Line.

La capitolul calitate a sunetului iti putem spune ca modelul ofera o sensibilitate de  92dB, deci asigura o redare clara si la intensitate suficient de mare pentru a simti ca muzica umple masina. Produsul este compatibil cu boxe care se incadreaza in nivelul de impedanta de 4ohmi.

 

Concluzie

Subwoofer cu putere RMS 300W pentru imbunatatirea calitatii sunetului asigurat de sistemul audio al masinii personale, comercializat impreuna cu amplificator si accesorii de instalare. Ofera o putere peste medie, pentru cei care doresc sa asculte muzica la tare cand circula cu autoturismul, beneficiind de ritmul incitant al bass-ului.

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu