Cele mai bune telefoane fixe

Am modificat articolul ultima data pe: 29.03.24

 

Telefoane fixe – Opinii si Recenzii in 2024

 

Daca te numeri printre cei care isi uita mereu acasa mobilul sau petreci mult timp in interiorul locuintei si optezi pentru accesul la reteaua fixa si eventual un model mobil cu cartela, decat un abonament permanent, este bine sa stii ca si in cazul telefoanelor fixe, lucrurile s-au mai schimbat putin. Desi au pastrat mult din simplitatea clasica, sunt disponibile astazi in versiuni variate, cu design diferit si pachete de functii care permit adaptarea facila la profilul fiecarei familii. De exemplu, pentru cei care doresc sa instaleze mai multe telefoane pe aceeasi linie exista modele precum Maxcom KXT709, care permite comutarea facila intre dispozitive, oferind in plus functii precum handsfree, recunoastere apel si blocare microfon. Pentru persoanee care prefera variantele clasice, fara memorie, afisaj si alte functii suplimentare, recomandam ca alternativa Panasonic KX-TS500FXW.

 

 

Tabel comparativ

 

Plusuri
Minusuri
Concluzie

Cel mai bun!

Maxcom KXT709
Click aici pentru pret! Vezi Pretul Aici

Varianta cu design modern si culori placute, dotata cu ecran de dimensiuni mari, care afiseaza informatii utile si tastatura usor de folosit. Include optiune de identificare a apelantului, functie de reapelare automata si apel rapid si suficienta memorie pentru a salva pana la 99 de numere de intrare si 18 de iesire.

Designul nu include sistem de prindere pe perete, fiind deci un model care se foloseste doar orizontal, amplasat pe masuta din hol, birou etc.

Dispozitiv pentru telefonie fixa, cu posibilitate de utilizare in mod Hands-free, calendar, ceas si functie de asteptare cu muzica pe fundal.

A 2-A OPTIUNE!

Panasonic KX-TS500FXW
Click aici pentru pret! Vezi Pretul Aici

Model compact, cu design slim, exterior alb si taste rotunde, potrivit pentru spatiile in care este necesara o prezenta discreta. Poate fi amplasat atat pe un suport orizontal, cat si pe perete si include functie de redial si de redirectionare a apelului, permitand reglarea volumului pentru sonerie si convorbire.

Nu este prevazut cu afisaj, functie de recunoastere a numerelor sau memorie, fiind deci o varianta similara celor clasice din punct de vedere al optiunilor tehnice.

Produs potrivit pentru persoanele care doresc un telefon fix simplu, cu functionalitate clasica, usor de instalat si folosit chiar si de catre cei mai putin familiarizati cu tehnologia.

A 3-a Optiune!

Panasonic Dect KX-TGB210FXB
Click aici pentru pret! Vezi Pretul Aici

E un telefon fix fara fir, cu un singur receptor, dar care supoara pana la 6, are display pe care vor fi afisate numerele formate, dar si cele care te apeleaza, agenda in care poti salva 50 de contacte, alarma si posibilitatea de a-l da pe silentios. Are o autonomie mare in standby, dar si in convorbiri.

Trebuie sa ai grija sa incarci mereu receptorul daca vrei sa il poti utiliza, deoarece altfel nu vei putea fi contactat/a.

E varianta potrivita pentru persoanele care cauta un telefon fix fara fir, care sa ofere confort in timpul convorbirilor si autonomie mare.

 

 

Cum alegi un telefon fix bun

 

Ghidul cumparatorului

Chiar daca telefoanele inteligente sunt la mare cautare in prezent, ele nu pot inlocui utilitatea unui model clasic, mai ales cand vine vorba de utilizatorii mai in varsta, care nu doar ca ar fi incurcati de meniul sofisticat al unui smartphone, dar nici nu ar avea nevoie sa intre pe Internet si sa lanseze aplicatii – asta daca reusesti sa-ti convingi parintii sau bunicii sa dea o sansa acestei inventii.

Pe langa interfata intuitiva, cu butoane mari si functii practice, dispozitivul poate avea si alte intrebuintari. De exemplu, poate fi folosit pentru a realiza conexiunea la o retea de Internet, in special daca locuiesti la tara, sau il poti lega la interfon, raspunzand usor cand cineva suna la intrare.

Totusi, chiar daca nu e complicat sa afli unde gasesc telefon fix, la preturi bune, alti interesati, tot trebuie sa faci o minima documentare, pentru a sti ce sa astepti de la variantele nou aparute pe piata. Ce modele exista, cate receptoare suporta si ce alte functii moderne au sunt doar cateva dintre informatiile pe care le vei afla, citind ghidul pe care l-am pregatit pentru tine.

Tipuri: Ai de ales intre aparate cu fir, fara fir si cu SIM, fiecare dintre acestea avand avantaje insemnate si costuri ce cresc pe masura performantelor.

Telefonul fix cu fir e varianta traditionala, la care legatura telefonica e realizata prin intermediul conexiunii de cablu, in functie de furnizorul ales (Romtelecom, Zapp, UPC, etc.). Alimentarea se realizeaza tot prin linia telefonica si il recomandam celor care doresc un aparat simplu si care se pot deplasa usor pana la locul unde e montat.

Telefonul fix fara fir e format din doua parti, o baza de andocare si incarcare si receptorul, care incorporeaza un acumulator. Datorita acestuia, poti avea dispozitivul la indemana in orice camera te-ai afla. Poate fi folosit si in afara casei, depinzand de cat de larga e raza de actiune, iar in functie de capacitatea de incarcare, poti stii ce autonomie are (de regula, tinut in standby, poate rezista si pana la 100 de ore).

Telefonul fix cu SIM are un lacas pentru orice cartela din reteaua GSM (Orange, Vodafone, Telekom, Cosmote, etc.), cu conditia sa fie compatibila. Iti imaginezi usor ca vine cu avantajele unui telefon mobil, are display si poti trimite mesaje, are antena pentru semnal, iar anumite modele pot functiona si cu cartela dintr-o retea din afara tarii.

 

Receptoare suportate: In cazul in care locuiesti intr-o casa mai mare si vrei sa montezi un telefon in fiecare incapere sau etaj, ai posibilitatea de a cumpara un model dual, tip Dect, cu doua receptoare, pentru fiecare cate o baza. Va exista doar o baza principala, in care va intra firul pentru linia telefonica si la care vor fi inregistrate ambele receptoare, iar cea secundara va avea doar rol de incarcator. Astfel, vei putea folosi receptoarele si pentru a suna in interior, apeland tasta dedicata.

Avizate pareri despre cele mai bune telefoane fixe avertizeaza ca, in cazul in  care vrei sa folosesti doua receptoare (sau mai multe), e important sa fie aceeasi marca. Totusi, daca dispozitivele au implementat standardul GAP, vei putea folosi si telefoane care apartin unui producator diferit, insa tine cont ca nu ai siguranta totala in privinta compatibilitatii tuturor functiilor. De asemenea, ai si posibilitatea de a instala mai multe linii telefonice.

 

Display-ul: Vei dori sa fie iluminat, destul de larg si usor de citit, daca alegi un telefon fix cu cartela SIM, care are o interfata digitala si ecran LCD, pe care sigur vei dori sa scrii mesaje, la un moment dat. Insa, cel mai probabil vei evita aceste modele, in cazul in care intentionezi sa cumperi produsul pentru parintii care sunt mai in varsta sau pentru bunici. In aceasta situatie, afla ca exista telefoane concepute anume pentru seniori, care au doar butoanele necesare pentru formarea numarului de telefon, iar acestea sunt scrise pe un fond alb, de dimensiuni mari (usor de observat si de persoanele care au probleme de vedere).

Iar pentru a avea siguranta ca apelurile vor fi observate, insa nici nu-ti doresti ca soneria sa fie stridenta si deranjanta, cauta ca telefonul sa aiba semnalizare luminoasa, ce se declanseaza cand intra un apel.

 

Acumulatorul: Sau, mai exact, durata de viata a acestuia e un aspect care te intereseaza, daca urmaresti sa cumperi un telefon fix GSM sau unul wireless. Asa cum recomanda orice specialist, e de preferat o baterie de tipul NiMH, iar chiar mai bine e sa ai si una de rezerva, pe care sa o folosesti cat o incarci pe cealalta, asa incat sa nu trebuiasca sa lasi telefonul departe de tine. Nu uita ca, acumulatorul poate rezista si pana la 10 ore de convorbire continua, in timp ce, tinut in asteptare (stand-by), autonomia se extinde pana la 100 de ore.

La fel de important e sa te asiguri ca poti utiliza  telefonul si cand s-a luat curentul si ca baza e functionala. Iar o functie necesara e cea de alarma sau de anuntare in caz de baterie descarcata, pentru a nu te trezi ca ti se intrerupe apelul.

Functii: Spre deosebire de un telefon fix vechi, care avea functii de baza, precum posibilitatea de formare a ultimului numar, preluarea apelului prin apasarea oricarei taste, butonul de apelare rapida, afisarea numarului apelant,  speaker si tasta “mute”, afisare data si ora, etc., cele aparute mai recent vin cu o serie de imbunatatiri.

Dintre acestea, printre cele mai practice sunt urmatoarele: apelarea vocala, optiunea de teleconferinta, transferul apelului, punerea in asteptare, agenda  si posibilitatea de salvarea a peste 10 numere in memorie (pana la 50+), meniu in mai multe limbi, diferite tonuri de apel si capacitatea de ajustare a volumului.

Fie ca optezi pentru  un telefon fix cu robot sau pentru un telefon fix cu casti, ai sanse mari sa gasesti un model, la un pret accesibil.

Avand acest ghid drept punct de plecare, nu-ti ramane decat sa cauti produsul dorit sau care sa se incadreze in bugetul tau. Preferi ceva fiabil? – ai la dispozitie telefoanele fixe Panasonic. Doresti ceva decent si accesibil? – poti alege un telefon fix Phillips. Optiunile sunt mai mult decat extinse, iar acest lucru e valabil nu doar cand vine vorba de performante si marca, dar  si in ceea ce priveste locul in care faci shopping.

Credem ca sunt destul de putine magazine in oras care comercializeaza astfel de produse, insa oferta nu e foarte variata. De aceea, s-ar putea sa-ti fie mai usor sa cumperi online. Nu doar ca Internetul e locul unde gasesc telefon fix, la un pret bun, cei mai multi doritori, dar intregul proces e mai rapid, fiind nevoie de doar cateva click-uri pentru a identifica un produs, a analiza preturi si a consulta review-uri.

 

 

Modele recomandate in 2024

 

 

Maxcom KXT709 

 

Este un model de telefon fix pe care ti-l recomandam daca esti in cautarea unei versiuni care sa permita identificarea apelantului si sa includa functie hands-free, pentru momentele in care vrei sa vorbesti in timp ce te pregatesti sa iesi din casa.

Permite memorarea a 117 numere, 99 de intrare si 18 de iesire, personalizarea soneriei prin alegerea melodiei preferate din setul de 16 optiuni sonore disponibile si blocarea microfonului. Printre functiile puse la dispozitie se mai numara si posibilitatea de mentinerea a apelului in asteptare, cu muzica de fundal, si reapelare cu autoredial.

Poti cumpara mai multe unitati pentru a le lega pe aceeasi linie, sistemul permitand comutarea facila a apelului intre mai multe puncte de receptie. Designul este elegant, in nuante de gri grafit si argintiu, cu taste mari si ecran incapator, usor de observat, care afiseaza numarul, durata convorbirii, calendarul lunar, data, ora, ziua din saptamana si volumul receptorului, permitand in acelasi timp adaptarea luminozitatii.

 

 

 

 

Panasonic KX-TS500FXW 

 

Ai optat pentru un design modern sau minimalist si cauti un telefon care sa se potriveasca imaginii create? Iti propunem Panasonic KX-TS500FXW, de culoare alba, cu taste rotunde, gri, simplu, compact si elegant, care nu incarca spatiul prin detalii inutile.

Nu include afisaj sau functii speciale, fiind o versiune basic, insa structura este prevazuta cu sistem pentru montarea facila si sigura pe perete. Aceasta caracteristica il recomanda atat pentru birourile de mici dimensiuni, cat si pentru locuintele in care un astfel de aparat ar fi extrem de util in bucatarie sau pe hol ori in alta incapere micuta, in care iti petreci mult timp sau prin care circuli frecvent.

Pune la dispozitie optiune de redial si de directionare a apelului si posibilitatea de a regla volumul soneriei, pe trei niveluri, si a receptorului, pe sase trepte de intensitate. Pachetul de livrare include telefon, receptor, cablu de legatura dintre cele doua elemente si cablu pentru conectare la retea.

 

 

 

 

Panasonic Dect KX-TGB210FXB

 

Foarte multi cumparatori considera acesta a fi cel mai bun telefon fix, deoarece e un model fara fir, care e confortabil de folosit si care nu trebuie sa fie mereu in suport, atata timp cat are baterie. Pentru a vedea cand e momentul sa il lasi la incarcat, ai pe ecran un semn care-ti va arata asta. Timpul de functionare e mare, de 16 ore in convorbiri si 280 ore in standby, iar incarcarea completa se face in 7 ore. 

Acest device e dotat cu un display de 1.4 inchi, ceea ce iti va permite sa il folosesti cu usurinta, sa salvezi numere in agenda, sa vezi cine te suna, are functii precum: conferinta, alarma, silentios si suporta pana la 6 receptoare suplimentare. 

Telefonul este de culoare neagra si are tastele dispuse in asa fel incat sa nu apesi accidental pe ce nu ai dori. Are dimensiuni de 47 x 162 x 30 mm. Permite salvarea in agenda a 50 de numere, insa meniul arata destul de invechit.

 

 

 

 

Alcatel T 06 

 

Alcatel T 06 este un telefon fix care se pliaza pe asteptarile persoanelor care nu sunt interesate sa faca o investitie prea mare, ci prefera sa foloseasca dispozitivul doar pentru apelare. Ceea ce impresioneaza la model, pe langa pretul extrem de accesibil, este chiar forma sa ingusta si compacta, care il face perfect pentru montare pe perete, unde va ocupa insemnat de putin spatiu.

Telefonul are fir pentru conectare la linia telefonica, iar datorita designului si functiilor de baza, va putea fi utilizat nu doar acasa, ci si la birou sau intr-un restaurant, bar, sediu, etc. Avand in vedere intreaga constructie, nu te poti astepta la prea multe optiuni de care dispui, in mod normal, in cazul unui telefon cu ecran. Cu toate acestea, vei avea posibilitatea de a apela rapid ultimul numar de pe care ai fost sunata, poti comuta pe tastele ton/puls si chiar folosi tasta “mute”. De asemenea, volumul soneriei poate fi si el reglat dupa preferinte si conditiile din incapere.

E un produs simplu si practic, ca sa nu mai spunem ca avem in fata un telefon fix, ieftin si bun, potrivit persoanelor care au nevoi restranse si nu doresc un dispozitiv prea performant.

 

Avantaje:

Telefon fix de perete, foarte compact, usor de instalat.

E potrivit pentru acasa si birou, deopotriva.

Are garantie de 24 de luni.

Poti regla volumul soneriei.

Are functie de apelare a ultimului numar de pe care ai fost cautat.

 

Dezavantaje:

Nu are display, astfel ca nu afiseaza numarul apelantului.

 

 

Comtec MF0030-08032 

 

Comtec pune la dispozitia cumparatorilor un telefon compact, util si frumos, care se va integra usor in orice locuinta. E prevazut cu fir, iar un avantaj demn de luat in serios e faptul ca poate fi montat pe perete. Mai mult, poate fi folosit ca interfon, asa ca il poti amplasa chiar langa usa de la intrare. Pe spate, are picioruse cauciucate, care il vor proteja, indiferent pe ce suprafata il asezi.

Nu are display, asa ca nu vei avea parte de un meniu complicat. Are, in schimb, o serie de functii la care poti apela in cazul in care vrei sa comutezi pe de puls pe ton, vrei sa apelezi rapid ultimul numar de la care ai fost sunat sau sa utilizezi tasta “mute”.

Fiecare buton este transparent, iar multumita materialului, se creeaza un usor efect de lupa, ce poate ajuta in caz ca luminozitatea din camera e mai scazuta.

 

Avantaje:

Model de telefon fix, cu fir, ce poate fi montat si pe perete.

Incorporeaza butoane transparente, cu efect partial de lupa.

Poate fi folosit pe post de interfon.

Ofera posibilitatea comutarii pe puls sau ton.

Are un pret mai mult decat satisfacator.

 

Dezavantaje:

Nu are functie de speaker.

 

 

 

 

Huawei F317 

 

In cazul in care te intereseaza sa cumperi un telefon fix, la un pret bun, care sa functioneze cu cartela SIM, s-ar putea sa te convinga oferta Huawei F317. E un model DECT, care incorporeaza un mic lacas pentru cartela si care are si o antena pentru semnal (DualBand GSM 2G 900/1800 MHz).

E alimentat de o baterie NiMH, 3.6V 600 mAh, ce rezista pana la 2 ore pentru convorbiri neintrerupte si pana la 150 de ore in modul asteptare. Datorita functiei de oprire/pornire automata, vei reusi sa economisesti energia consumata. De asemenea, interfata e simpla, standard, cu butoane marcate si cu un display LDC, cu o rezolutie de 128 × 64 pixeli. De mentionat ca e alb si are marimi de 190 x 145 x 45mm.

Telefonul are functie de apelare rapida, de apel in asteptare, de blocare si redirectionare apel, o agenda cu 200 de intrari, setari rapide, fiind foarte util si intr-un birou. De asemenea, poate trimite SMS si capteaza posturi radio.

 

Avantaje:

Telefon fix cu GSM – permite abonarea la orice retea preferata.

Are antena pentru imbunatatirea semnalului.

Vine cu garantie de 2 ani.

Dispune de toate functiile esentiale.

Permite 200 de intrari in agenda si poti trimite SMS.

E echipat cu radio FM.

Are functie de pornire/oprire automata, pentru economisirea energiei.

 

Dezavantaje:

Bateria incorporata are o autonomie de doar 2 ore de convorbiri.

 

 

 

 

Profoon Tx570 

 

Profoon Tx570 e unul dintre cele mai bune telefoane fixe pentru persoanele mai in varsta, avand un design care raspunde nevoilor celor care au vederea slabita. De la interfata si pana la functiile pe care le detine, fiecare aspect e menit sa faciliteze utilizarea telefonului.

In primul rand, e un dispozitiv analog, care nu dispune de ecran, insa fiecare buton de apelare are inscriptionate numere mari si pe un fond deschis. De asemenea, are si 3 butoane pentru apelare rapida, utilizatorul stiind exact pe ce trebuie sa apese pentru a lua legatura cu un apropiat. Are chiar si agenda, in care poti introduce pana la 13 numere. Cat despre sunet, telefonul are un singur ton de apel, insa volumul acestuia poate fi reglat. De asemenea, permite si ajustarea volumului sunetului auzit in receptor, precum si in partea speaker-ului.

Alte functii necesare pot fi si tasta “mute”, redial si semnalizarea luminoasa, care atentioneaza in caz de apel. Poate fi montat pe perete.

 

Avantaje:

Telefon fix, cu fir, practic  pentru varstnici.

Are butoane mari si functii ce faciliteaza utilizarea.

Vine cu garantie extinsa pe 24 de luni.

Poate fi montat pe perete.

Dispune de semnalizare luminoasa si de ajustarea volumului.

 

Dezavantaje:

E un model cu fir, astfel ca utilizatorul trebuie sa se deplaseze pana la locul de montare.

 

 

 

 

 

Cum se foloseste un telefon fix

 

Telefoanele fixe sunt inca utilizate, mai ales in spatiile de birouri, in diferite sedii, dar si in hoteluri si case mari. Daca te gandesti si tu la beneficiile unuia sau chiar ai facut o investitie, insa nu stii exact care sunt pasii de urmat pentru o instalare si o utilizare corecte, inseamna ca sfaturile noastre iti vor fi de folos.

 

 

Conectarea

Dupa ce alegi o suprafata plana si indepartata de sursele de apa, vei  lua mufa liniei de telefon, iar un capat il vei baga in locasul de la baza aparatului, iar pe celalalt il vei introduce in priza telefonica. Daca nu sunt alte probleme pe circuit, LED-ul de functionare se va aprinde imediat si vei avea ton.

La telefoanele fara fir, care vin cu statie de baza, receptor (telefonul propriu), incarcator si adaptor de alimentare, pasii sunt usor diferiti. In primul rand, respecta tensiunea de alimentare specificata de producator si tine cont ca, in cazul in care se ia curentul, nu vei putea utiliza telefonul, nici chiar forma numerele de urgenta, in unele cazuri.

Vei lua adaptorul de alimentare, iar un capat al acestuia va intra in mufa statiei de baza, iar un altul in priza din perete. De asemenea, iei cablul telefonic si il montezi atat in priza pentru telefon de pe statie de baza, precum si in priza din perete.

Receptorul va functiona pe baza de baterii, iar daca e prima utilizare, incarca-le timp de cateva ore (8-10 ore, in functie de indicatiile producatorului). Pentru alimentarea receptorului, e suficient sa il asezi in furca statiei de baza, moment succedat de un semnal acustic (asta te anunta ca l-ai asezat corect). Acest ton de andocare poate fi scos, in cele mai multe cazuri, insa daca vrei sa te asiguri ca nu ramai fara energie si ca poti fi apelat, noi iti recomandam sa nu renunti la el.

 

Configureaza telefonul

Pentru acest pas, te vei folosi de ecranul LED al aparatului. Inainte de asta, urmareste instructiunile de utilizare si verifica ce face fiecare buton, asa incat sa ai o idee generala asupra principalelor functii ale telefonului.

Astfel, dupa ce vei observa care sunt butoanele pentru accesarea memoriei, pentru retinerea unui apel, cel pentru silentios, de reapelare, precum si tasta numerica (manualul de utilizare include, de obicei, o imagine cu acestea, pentru a vedea exact ce face si unde duce fiecare buton), poti trece la configurarea dispozitivului.

Vei seta limba de afisare (selectarea tarii), prin butonul din meniu indicat, modul de apelare, ton (prin tastatura) sau pulse (formare prin disc rotativ), data si ora (aici te vei folosi de cursoare -mai sus, mai jos, stanga, dreapta- sau taste numerice).

 

Preluarea apelurilor

Foarte complicat nu e, caci trebuie doar sa ridici receptorul, iar momentul e marcat fie de o melodie, fie de aprinderea luminii pe ecranul LCD. La un telefon wireless, va trebui sa apesi, inainte de a vorbi, butonul aferent preluarii apelului (acesta e marcat, asa ca vei sti care e) sau speaker.

Aici ai posibilitatea de a ignora apelul, oprind soneria, de a regla volumul, de a opri microfonul (daca nu vrei sa fii auzit), de a actiona difuzorul etc. Nu uita sa nu lipsesti receptorul de ureche, caci poate dauna auzului.

 

 

Apelarea

Vei incepe prin formarea numarului de telefon, iar conexiunea se va realiza automat. Insa, daca exista apelanti cu care comunici des, si nu vrei sa le formezi mereu numarul, ai optiunea de a-l inregistra in agenda sau de a suna la unul dintre numerele de pe care ai fost apelat (din registru).

Poti seta si tastarea directa (apesi tasta directa indicata, introduci numarul si numele persoanei, apoi salvezi). Inchiderea apelului se realizeaza fie din buton, fie prin punerea receptorului in statia de baza sau de incarcare.

 

 

 

Marci populare:

 

Desi pare un produs depasit, marile companii de telefonie de pe piata continua sa produca telefoane fixe, deoarece exista in continuare multi utilizatori, de la persoanele in varsta care nu tin pasul cu noile tehnologii, la cei care inca mai tin un astfel de aparat in casa sau ca si conexiune pentru internet in zonele cu semnal mai slab. Mai jos, iti prezint cateva brand-uri care produc aparate de calitate, intuitiv de folosit si cu un design modern.

 

 

Firma Panasonic, cu o experienta bogata, acumulata in decursul a 100 de ani de la infiintare, ofera produse de calitate pe plan mondial, avand divizii si in Europa. In Romania, este o companie de baza, contribuind la evolutia societatii.

Cele patru mari domenii de activitate sunt: electronice de larg consum, produse pentru locuinta, produse pentru sectorul auto si solutii B2B.

In domeniul telefoniei, are o gama larga de produse, atat pentru acasa, cat si pentru companii, in Romania fiind unul din principali furnizori de centrale telefonice. Pun la dispozitie telefoane fixe wireless sau cu fir, precum si modele dedicate pentru persoanele in varsta. Acestea pot fi cu robot, care sa inregistreze mesajele primite cand nu esti acasa, cu sistem de corectie a erorilor, pentru o convorbire clara si fara intreruperi, chiar cand sunteti la distanta de baza pentru telefoanele fara fir, cu display mare, luminos si usor de citit, cu difuzor si posibilitatea de a memora numerele de urgenta sau des utilizate.

Poti alege: un telefon fara fir cu un design modern si multiple functii cum ar fi KX-TGK210; un telefon fix cu fir ce poate fi montat pe perete sau pozitionat pe birou model KX-TSC11FXW; sau un telefon fara fir cu doua receptoare KX-TGB212FX.

 

 

Reteaua globala Huawei are o vasta experienta in domeniul telecomunicatiei, de peste 20 de ani, si se situeaza in primi 5 furnizori de telefonie mobila la nivel mondial. Gama de produse este axata pe telefoane, tablete si ceasuri inteligente.

Telefoanele produse de Huawei se incadreaza in clasa de top, compania avand mereu grija sa livreze produse cat mai performante, bazate pe cele mai noi tehnologii, cu un design modern si atractiv, cu multiple functii si accesorii, la un pret cat mai accesibil pentru publicul larg.

In domeniul telefoniei fixe, poti gasi la acest brand aparate cu fir sau fara, cu design clasic sau modern, cu diplay mare si vizibil, cu acumulatori, cu agenda telefonica cu pana la 200 de memorari, cu diverse functii incluse, cum ar fi: aplare radida, blocare apeluri, apel in asteptare, redirectionare apel, autoblocare tastatura etc.

Iti recomandam cateva modele, daca doresti sa te orientezi usor prin oferta: F317 – telefon cu fir, alb, cu 200 de numere in agenda, dual band; ETS3125i – cu fir, functioneaza cu SIM, poti trimite SMS-uri, agenda de 200 de numere; ETS6630 – cu fir, cu cartela, suporta SMS-uri, apelare vocala, date.

 

 

Firma ofera o gama larga de produse, precum telefoane, tablete si laptop-uri pentru cei mici, dar si nenumarate jucarii si accesorii pentru copii. Se axeaza pe calitate si siguranta, dar si  diversitate, avand in vedere ca o mare parte din beneficiari sunt de varste mici.

Telefoanele fixe sunt fara fir sau cu fir si au agenda telefonica in care poti introduce pana la 50 de numere sau mai mult. De asemenea, ofera posibilitatea de reapelare a ultimelor numere formate;

Producatorul a implementat si cateva dotari ce vor face viata usoara utilizatorilor in varsta sau cu diferite deficiente de mobilitate si auz: display mare, usor de citit si care este luminat; speaker hand free, care e de ajutor, atunci cand ai mainile ocupate; posibilitatea de a ajusta volumul; tonuri diferite de apel etc.

Printre modelele mai populare se numara: CS1300-B-PL – fara fir, agenda cu 20 de contacte, display mare si vizibil; LS1650 COMBO – cu fir, ecran mare, lista de apeluri primite si posibilitatea de a introduce 3 numere favorite de apelare rapida; LS1250 – fara fir, cu ecan LCD color, cu doua cai audio si video, cu agenda de 50 de numere.

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu