Cel mai bun televizor LED Nei

Am modificat articolul ultima data pe: 02.03.24

 

Modele recomandate in 2024

 

 

Nei 32NE4000

 

Acest produs poate fi caracterizat ca fiind un televizor LED, Nei, ieftin si bun, deoarece are un pret convenabil, insa iti ofera aproape aceleasi functii ca cele mai costisitoare. Avand o diagonala de 81 cm, acesta se poate incadra si intr-o camera de dimensiuni mai reduse, asemeni dormitorului sau bucatariei, deoarece distanta dintre ochi si dispozitiv trebuie sa fie de aproximativ 231cm. De asemenea, acesta dimensiune este cea mai cautata de catre multi dintre utilizatori, intrucat ofera cel mai bun raport intre pret/functionalitate.

Cu o rezolutie HD (1366×768 pixeli), ofera culori vii si o imagine nepixelata si suficient de clara. Din punctul de vedere al conectivitatii, acesta nu ofera posibilitatea de a beneficia de Wi-Fi, insa cele 2 porturi pentru USB te ajuta sa realizezi legatura dintre televizor si alte dispozitive. Un alt avantaj ar fi acela ca, in momentul in care ti se pare deranjant sa vizionezi filme pe laptop(deoarece ecranul este mic), poti realiza o conexiune intre acesta si dispozitivul LED, pentru ca dispune de doua porturi HDMI.

In ceea ce priveste amplasarea, daca alegi sa il pui pe perete, trebuie sa iei in calcul dimensiunile fara stand (732 x 86 x 434 mm). Pentru asezarea pe un element de mobilier, trebuie sa urmaresti marimea televizorului cu stand (732 x 200 x 475 mm).

 

 

 

Cum aleg cele mai bune televizoare LED Nei

 

Ghidul cumparatorului

In fiecare locuinta exista cel putin un televizor, insa alegerea unui model LED poate fi dificila, deoarece exista o gama variata de produse cu diferite caracteristici. De aceea, este important sa ne informam corespunzator inaintea achizitiei pentru a cunoaste exact elementele utile ale acestui dispozitiv.

 

 

Brandul NEI a luat fiinta in 1993, pe teritoriul tarii noastre. In acel moment a aparut primul televizor color sau intaiul frigider realizat de o companie romaneasca. Apoi gama de electrocasnice s-a extins, caracteristicile principale ale acestora, fiind preturile moderate si calitatea superioara.

Bineinteles ca, in momentul achizitionarii prima informatie care ni se pare importanta este diagonala televizorului. Insa putini stiu ca, exista o legatura intre aceasta si sanatatea ochilor.

Pentru a afla distanta la care este indicat sa privim fara sa ne obosim privirea adaugam 150 cm la diagonala dispozitivului. De exemplu: in cazul unui LED de 81 cm este recomandat sa ne situam la o departare de aproximativ 231 cm. Pentru a avea de unde alege acest brand pune la dispozitie televizoare cu o dimensiune care poate varia intre 48 cm (19NE4000) si 164cm(65NE6000). Tot ce trebuie sa faci, este sa stabilesti in prealabil unde il vei amplasa, analizand dimensiunea camerei in care va fi plasat si care sunt preferintele familiei tale.

Un alt aspect important atunci cand vrei sa cumperi televizoare LED, Nei, ieftine si bune, este rezolutia. Aceasta coordonata iti va da indicii despre calitatea imaginii. Imaginea este formata dintr-o multitudine de puncte denumiti pixeli. Pentru a oferi o imagine cat mai detaliata si mai propiata de cea reala, dispozitivul trebuie sa afiseze un numar cat mai mare de astfel de puncte. Televizoarele HD Ready (39NE4000,19NE4000) afiseaza 1366×768 pixeli (sau 1280×720 pixeli), aceasta rezolutie nu ofera o imagine foarte clara, dar pretul acestora este mai scazut comparativ cu costul celorlalte modele.

Daca iti doresti un televizor LED, Nei, la un pret bun, poti sa achizitionezi un model Full HD (ca de exemplu: 49NE5000, 60NE5000, 55NE5000). Acesta afiseaza o rezolutie de 1920×1080 pixeli, fiind cel mai cautat in acest moment, deoarece are un pret de achizitie mediu si ofera o claritate potrivita a imaginii.

In cazul unui televizor cu un ecran foarte mare, este bine sa iti indrepti atentia catre un dispozitiv cu specificatii 4K Ultra HD (3840×2160 pixeli), deoarece acesta iti ofera culori vii si o imagine formata din foarte multi pixeli si astfel foarte clara(43NE6000, 49NE6000). Totusi, majoritatea posturilor TV nu au posibilitatea de a oferi un astfel de semnal, acesta fiind de multe ori limitat la 720 pixeli, asa ca oricat de performant ar fi televizorul, nu e vina dispozitivului pentru ca imaginea nu e indeajuns de clara.

In momentul in care iti doresti sa transformi televizorul LED intr-un adevarat centru multimedia, este recomandat sa iti achizitionezi un model Smart TV (cum ar fi variantele 32NE4500 si 24NE4500). Acesta iti va permite sa te conectezi la internet prin wireless, avand chiar si un sistem de operare. Un astfel de televizor va avea nu una, ci doua functii, cea de a naviga pe internet si cea de a vizualiza continutul posturilor de televiziune preferate.

Cateva pareri despre cele mai bune televizoare LED Nei sustin ca si optiunile multimedia sunt un criteriu de selectie, deoarece acestea iti permit sa te conectezi la diferite dispozitive pentru a te bucura din plin de functiile produsului.

Acesta trebuie sa aiba cel putin un port USB, pentru a-ti asigura folosirea stick-urilor sau atasarea unui hard disk extern. E recomandat ca porturile HDMI sa fie in numar cat mai mare, pentru ca acestea realizeaza legatura dintre televizor si consola, camera video sau calculator.

Daca alegi un model Smart, este indicat sa aiba Wi-Fi incorporat, permitand conectarea la internet fara alte costuri suplimentare. Pe de alta parte, daca alegi un model cu Wi-Fi Ready, vei fi nevoit sa achizitionezi un echipament special pentru a putea realiza conexiunea la internet (ceea ce inseamna un cost suplimentar).

Un astfel de televizor poate fi amplasat pe perete si astfel nu vei reduce din spatiul de trafic al camerei. In acest caz, vei lua in calcul dimensiunile fara stand. Daca iti doresti sa il poti muta cu usurinta, este indicat sa il amplasezi pe un corp de mobilier. Pentru aceasta varianta trebuie sa iei in calcul marimea cu tot cu stand.

Acum ca ai aflat aceste informatii, poti cumpara fara probleme un televizor Nei si din magazinele online, deoarece poti identifica cu usurinta modelul potrivit.

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu