Cel mai bun televizor LED ieftin

Am modificat articolul ultima data pe: 21.02.24

Modele recomandate in 2024

 

 

Wellington Smart TV 32HD279S

 

1-televizor-led-smart-wellingtonDaca vrei sa gasesti cel mai bun televizor LED ieftin, iti sugeram ca o posibila optiune acest Smart TV de la Wellington cu o rezolutie HD, ceea ce iti ofera imagini clare, in culori vii.

Diagonala ecranului este satisfacatoare pentru majoritatea, avand 81 de cm (asadar, experienta vizuala va fi ireprosabila daca distanta dintre ecran si ochi este de aproximativ 1, 3 metri, regula orientativa indicand sa inmultesti diagonala cu 1, 5).

Ecranul este extrem de subtire si usor, cu dimensiuni de 185 x 735 x 478 mm, putand fi montat pe perete. In termeni de conectivitate, se pot mentiona Wi-Fi, iesire audio digitala, intrare PC, 1 intrare USB (poti viziona filme sau poze de pe stick) si 2 porturi HDMI pentru conectarea aparatului la sursele externe audio-video (consola, DVD, camera foto, decodor).

Fiind Smart, poti naviga online si poti sincroniza telefonul asa incat sa faci comenzile de pe acesta din urma. Slot-ul CI+ iti permite sa renunti la decodor, schimband programele direct din telecomanda TV-ului.

 

 

 

 

 

Wellington 32HD279

 

2-televizor-led-wellington-81-cm-32hd279-hd-readyAcest model de la Wellington este unul dintre televizoarele LED de 81 cm ieftine ce pot fi recomandate cu incredere, facand parte din oferta din 2024. Dimensiunea ecranului iti permite sa te bucuri de o buna experienta vizuala, distanta propice dintre tine si ecran fiind situata intre 1, 2 si 1, 4 metri.

Rezolutia HD asigura imagini de o buna claritate si culori vii, realiste, iar sistemul audio stereo cu bass va satisface majoritatea spectatorilor. Ecranul este ultra-subtire si usor, fiind perfect pentru montarea pe perete.

Te vor interesa si conectorii pe care ii ai la dispozitie: 1 intrare PC, 1 intrare USB 2.0 prin care poti vizualiza filme sau poze de pe stick, 1 intrare minijack casti si 1 port HDMI pentru conectarea la surse de semnale audio-video precum consola, DVD, camera foto sau video, computer. Slotul CI+ reprezinta interfata prin care poti renunta la decodorul conventional cu cablu si poti controla programele direct din telecomanda televizorului.

 

 

 

 

 

Horizon 22HL719F

 

3-televizor-led-horizon-56-cm-22hl719fAcest model Horizon 22HL719F poate fi recomandat ca un televizor LED ieftin si bun, care iti ofera o placuta experienta vizuala, cu o rezolutie Full HD (1920 x 1080 p), ceea ce asigura imagini clare, realiste in culori vii si cu un contrast si o luminozitate superioara.

Consumul redus de energie iti permite sa economisesti si sa te bucuri de o durata lunga de viata a aparatului. Diagonala ecranului este de 56 cm, ceea ce inseamna ca ar trebui sa amplasezi ecranul la o distanta de aproximativ 80 cm – 1 metru de tine (o regula orientativa iti indica sa inmultesti dimensiunea cu 1, 5).

In ceea ce priveste conectivitatea, trebuie mentionate intrare PC, minijack casti, intrare USB (asadar, poti sa te uiti la filmele sau fotografiile de pe stick) si port HDMI prin intermediul caruia vei putea conecta ecranul la diferite surse audio-video (DVD, consola, camera foto-video). Poti renunta la decodorul conventional datorita slotului CI+, ce-ti permite sa alegi programele oferite de firma de cablu direct din telecomanda televizorului.

 

 

 

 

 

Cum aleg cele mai bune televizoare LED ieftine

 

Ghidul cumparatorului

Cei care isi aduc aminte vag de micuta cutie din lemn cu ecran alb-negru raman uimiti de evolutia tehnologiei, care in ziua de azi ofera TV-uri LCD, LED, plasma ce ar fi fost de neinchipuit acum cativa zeci de ani. Si avand in vedere ca evolutia este normala si ea continua, in ziua de astazi putem gasi televizoare LED ieftine de calitate.a-televizor-lef-ieftinUn astfel de aparat ofera multiple avantaje: sunt foarte subtiri, sunt durabile, consuma putin curent, au o imagine clara in culori vii, nu polueaza; unii sunt oarecum nemultumiti doar de un unghi mai mic de vizualizare decat la cele plasma (care oricum sunt mult mai scumpe). Dar cum alegi un anumit model LED? Exista cateva criterii importante prin care vom trece.

In primul rand, dimensiunea ecranului sau diagonala sa: orientativ, se recomanda ca distanta dintre TV si tine sa fie cam de 1, 5 ori mai mare decat aceasta diagonala; ca exemplu, un produs accesibil poate avea o valoare apropiata de 60 cm – aceasta presupune cam 1 metru distanta de ecran.

Dupa cum arata multe pareri despre cele mai bune televizoare LED, calitatea imaginii este un criteriu de baza, iar aceasta depinde de rezolutie: ea poate fi HD (720 p) sau Full HD (1080 pixeli); alegi in functie de buget caci bineinteles ca primele sunt mai accesibile.

Conectivitatea reprezinta inca un aspect de interes, iar un TV LED bun trebuie sa aiba 1 sau 2 porturi HDMI si USB 2.0. Inca o alegere este cea pentru un aparat Smart sau nu: mai costisitoare, cele Smart permit sa navighezi pe Internet, pe retele de socializare sau pe Video Streaming si sa sincronizezi smartphone-ul la ecran pentru a face controlul din telefon.

Nu stii unde se gasesc televizoare LED ieftine, la un pret bun? Nu este greu de raspuns: magazinele online iti prezinta oferte foarte diverse, la costuri reduse, cu aceeasi garantie si cu posibilitatea de returnare daca exista orice fel de nemultumire.

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu