Cel mai bun sistem home cinema wireless

Am modificat articolul ultima data pe: 20.05.24

 

Modele recomandate in 2024

 

 

Sony BDVN9200WB

 

Cand vine vorba de calitatea audio, Sony e una dintre marcile la care poti apela cu ochii inchisi, asa ca nu ne mira ca avem in fata un posibil cel mai bun sistem home cinema, wireless. Ce ne-a convins? In primul rand, putere de 1200W. Apoi, are o configuratie 5.1, care ofera un sunet surround, in care pana si soaptele din film vor parea dinamice, iar muzica va fi mult mai apropiata de modul in care s-a produs in realitate. In plus, imaginile vor fi mai realiste, gratie conversiei la rezolutia de imagine 4k.

E un sistem home cinema, Sony, wireless, smart, ce poate fi conectat prin wireless, Bluetooth sau NFC la smartphone. Instantaneu, ecranul telefonului va fi redat mare, pe televizor, asa incat sa partajezi mai usor muzica si filmele. Desigur, te poti conecta si online, avand acces la Youtube, emisiuni TV si alte pagini si aplicatii web.

Incorporeaza numeroase decodoare de sunet, precum si un amplificator digital, are porturi USB, HDMI si Audio optic in, prinde frecvente radio si pot fi presetate pana la 20 de canale.

 

 

 

 

 

Panasonic SC-BTT885EG9

 

Iata un alt sistem home cinema performant, de data asta pus la dispozitie de Panasonic. Si acesta e puternic, avand 1200W, si are o configuratie 5.1 (unitate principala, boxa fata, centrala, surround si subwoofer). E capabil de redare 3D, la o rezolutie 4K a imaginii si un sunet surround. Rezultatul? O actiune dinamica si realista, redata in culori naturale si o bogatie impresionanta a detaliilor.

Se remarca si prin designul fin, elegant si rezistent, incorporand un panou de aluminiu menit sa reduca vibratiile si alte sunete care bat in cutie, astfel ca muzica ascultata va avea minime distorsiuni.

Suporta numeroase formate de redare, chiar si MP4 sau JPEG, e prevazut cu tuner radio si poate inregistra 20 de canale. De asemenea, are un port HDMI, 2 porturi HDMI in, un digital audio in si un audio in. In ceea ce priveste conectivitatea, aceasta se poate face fie prin wireless, fie la reteaua LAN, prin NFC sau Bluetooth.

 

 

 

 

 

Samsung HT-J7750

 

Daca aveai impresia ca trebuie sa faci un imprumut serios pentru a cumpara un model 7.1, afla ca nu e chiar asa, dupa cum demonstreaza acest sistem home cinema, wireless, ieftin si bun, produs de Samsung. Sunetul oferit e amplu, mai cald si mai realist, fiind mentinut si de un amplificator vidat, iar calitatea video a filmelor redate de pe Blu-ray player va fi ultra HD. Mai mult, are functionalitate 3D, ceea ce face sa schimbe complet experienta vizualizarii unui meci, un film sau o emisiune.

Boxele acestui sistem home cinema, wireless, Samsung, au un design transparent si forme inguste si elegante, perfecte pentru o sufragerie moderna. Insa, nu impresioneaza doar prin aspect, ci si prin calitate, fiind construite din nanotuburi de carbon si celuloza, ceea ce le face sa fie mai rigide si sa ofere un sunet mai clar, fara distorsiuni.

Conectarea la internet se face prin reteaua LAN wireless incorporata, putand lansa aplicatii online. De mentionat ca poate reda posturi radio si permite inregistrare directa pe USB.

 

 

Cum aleg cele mai bune sisteme home cinema wireless

 

Ghidul cumparatorului

Sa recreezi experienta de la cinema la tine in sufragerie a devenit posibil, odata cu aparitia celor mai performante sisteme home cinema. Nu trebuie decat sa stii cum sa alegi modelul potrivit. In orice caz, noi iti sugeram sa cumperi unul de tip wireless, asa incat sa nu te impiedici in numeroasele cabluri care vor conecta boxele de unitate. Stii deja ce vrei sau ai nevoie de mai multe pareri despre cele mai bune sisteme home cinema, wireless? Noi te ajutam cu un mini-ghid.

Ce vei cumpara de fapt, e un sistem home cinema, wireless, Bose, Samsung, Sony etc., format dintr-un player, Blu-ray (mai performant) sau DVD (mai ieftin), care reda filmul, precum si o combinatie de boxe, care pot fi de tipul 2.1, 5.1 sau 7.1. Este vorba aici de un subwoofer, cel responsabil de emiterea sunetelor joase si de bass, si de niste sateliti, ce emit restul tonurilor din spectrul de frecvente.

Daca esti dispus sa dai un ban, pentru cele mai bune sisteme home cinema, wireless, afla ca nimic nu intrece un model 7.1, care e capabil de un efect surround, ce da senzatia ca vocea, actiunea si muzica provin din fiecare colt al incaperii. Avand in vedere ca va avea 7 boxe + subwoofer, intelegi de ce e important ca acestea sa comunice prin wireless.

Calitatea sunetului in cazul unor sisteme home cinema, wireless, la preturi bune, se datoreaza decodorului Dolby Digital, iar unele modele, mai scumpe, pot fi echipate cu amplificator. Totusi, pentru ca sunetul sa rasune in camera ta, poti alege o putere suficient de mare pentru a face fata spatiului disponibil. Intr-o sufragerie medie, te poti descurca si cu 600W, insa daca e mai extinsa sau de tip open space, iti recomandam o valoare totala de 1000W sau mai mult.

Acorda atentie si conectorilor, care se gasesc pe interfata unitatii centrale, atunci cand cumperi sisteme home cinema, wireless, ieftine si bune. Ei pot fi de tipul HDMI, USB, Audio In, etc. Aceste porturi sunt cele prin care te vei conecta la un monitor sau un laptop. De asemenea, sunt posibile si conexiuni Wi-Fi, LAN, Bluetooth sau NFC. Astfel, daca produsul nu are telecomanda, il vei putea controla si de pe smartphone sau tableta.

Vrei sa afli unde gasesc sistem home cinema, wireless, la un pret bun, alti utilizatori? Incearca pe Internet. Iata cateva dintre cele mai interesante oferte, disponibile online:

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu